Reclamebureau
Leeuwarden

Ben je op zoek naar een reclamebureau in de regio van Leeuwarden? Opgevallen is een creatief bureau gevestigd in het hart van Friesland. Wij zitten gevestigd langs de A32 snelweg tussen Heerenveen en Leeuwarden.

Onze roots liggen in Leeuwarden. Ons reclamebureau is begonnen op een zolderkamer in Leeuwarden en inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een strategisch en creatief communicatie & reclamebureau dat voor al meer dan 300 Friese bedrijven heeft mogen werken.

Lijn van Opgevallen

Onderscheidend reclamebureau

Na jarenlange ervaring bij communicatie & marketingbedrijven in de regio van Leeuwarden hebben wij het roer omgegooid. Wij hebben een kortingsplatform ontwikkeld waar bedrijven reclame konden maken voor hun product of dienst in onze app, website en via onze krant met een oplage van 65.000 stuks. Dit concept hebben wij verkocht en vanuit deze onderneming is Opgevallen ontstaan.

Waar typische reclame- en marketingbureaus zich richten op de nog niet bestaande klanten, richten wij ons juist op jouw bestaande klant. Zij zijn voor ons de katalysator in reclame maken. En dit is precies wat ons anders maakt dan de rest.

Pijl naar de werkzaamheden van ons reclamebureau

Wat doet ons reclamebureau

Ons communicatie & reclamebureau wordt door veel klanten in de regio van Leeuwarden ingezet. Wij hebben uiteenlopende opdrachten en klanten en zijn van vele markten thuis. Van B2B tot B2C, van horeca tot financiële dienstverlening en van MKB-bedrijven met 200+ personeelsleden tot aan paar medewerkers. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van merkstrategieën, wij ontwikkelen en bouwen klantreizen en creëren communicatie concepten die wij ook realiseren. Van creatieve campagnes tot websites, van online marketing tot onvergetelijke klantbeleving voor jouw product of dienst, van huisstijl tot fotografie, van video tot de grafische vormgeving van advertenties en van campagne tot aan webdesign.

Wij zijn echte doeners met een doordachte en bewezen efficiënte werkwijze. Binnen drie maanden zitten wij van strategiebepaling in de uitvoerende werkzaamheden. Door onze korte lijnen, ontwikkelen wij wat we willen hebben en heb jij een snel en efficiënt reclameteam tot je beschikking klaar staan.

Pijl naar video's gemaakt in Leeuwarden door ons reclamebureau

Creatief bureau Leeuwarden

Ken je ons hier van?

Misschien ken je ons wel van deze reclamecampagnes van opdrachtgevers uit de regio Leeuwarden? Wij zijn een van de beste reclamebureaus doordat wij effectief creatief zijn en snel kunnen schakelen. Benieuwd achter welke opdrachten ons reclamebureau nog meer zit?

Voor wie maken wij reclame? En met wie werken wij graag samen?

Ons reclamebureau werkt voor bedrijven uit de regio van Leeuwarden die reclame uitingen willen laten maken vanwege een duidelijke groeivraag. Bijvoorbeeld: het groeien in klanten, een nieuwe doelgroep aantrekken of het aantrekken van werknemers. Ben je opzoek naar een nuchtere partij die verstand heeft van marketing en met je mee denkt? Kom dan bij ons. Wil jij graag alles zelf bepalen en heb je alleen een paar extra handen nodig van medewerkers? Dan adviseren wij een ander reclamebureau in Leeuwarden.

Opgevallen is iets voor jou als je:

Pluspunt samenwerking reclamebureau Leeuwarden Tevreden klanten wilt die meer afnemen en je vaker aanbevelen en/of meer medewerkers die langer bij je blijven werken.
Pluspunt samenwerking met het reclamebureau Opgevallen Je een duidelijke groeivraag hebt;
Pluspunt samenwerking met bureau Opgevallen uit Leeuwarden Een partner zoekt die creatief is en je uit je comfortzone haalt;
Pluspunt samenwerking Een dienstverlenend MKB-bedrijf bent.

Onze werkwijze is niet geschikt voor je als:

Minpunt samenwerking met reclamebureau Opgevallen uit Leeuwarden Je niet wilt investeren in strategie, maar alleen middelen nodig hebt. Wij schieten niet met hagel.
Minpunt samenwerking reclamebureau Leeuwarden Je nog geen klanten of medewerkers hebt.

Twijfel je of wij een goede match zijn? Neem contact op per mail of leg telefonisch jouw uitdaging aan ons voor, dan geven wij vrijblijvend een advies. Voor een kop koffie hebben wij altijd tijd.

► LEES MEER OVER ONS DNA EN BEPAAL OF JE BIJ ONS PAST

Wij helpen bedrijven uit de regio Leeuwarden met onder andere

Lijn van Opgevallen

Onze opdrachtgevers

Voor deze opdrachtgevers zijn wij het beste reclamebureau:

Opgevallen werkt voor

Het team van specialisten

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ben jij opzoek naar een reclamebureau in de regio leeuwarden?

Heb jij een creatief communicatie vraagstuk op het gebied van huisstijl vormgeving, wil je drukwerk ontwerpen zoals flyers of zoek je webdesign experts? Neem contact  op met het meest opvallende reclamebureau rondom Leeuwarden!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: