RECLAMEBUREAU IN DE REGIO LEEUWARDEN

RECLAMEBUREAU LEEUWARDEN

Ben je op zoek naar een reclamebureau in de buurt van Leeuwarden? Dan heb je die nu gevonden! Opgevallen is een reclamebureau gevestigd in het hart van Friesland. Wij zitten gevestigd langs de A32 snelweg tussen Heerenveen en Leeuwarden. Ons reclamebureau is begonnen op een zolderkamer in de wijk Westeinde in Leeuwarden en inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een creatief bureau dat voor al meer dan 300 Friese bedrijven heeft mogen werken. Het typische start-up verhaal hebben wij mogen meemaken. Inmiddels zijn wij uit Leeuwarden verhuisd naar Grou, maar onze klanten niet.

WAT ONS EEN ONDERSCHEIDEND RECLAMEBUREAU MAAKT

Vanuit onze vorige onderneming hebben wij de kennis opgedaan dat de meeste klanten via-via bij ons kwamen. Mond-tot-mond reclame. Maar hoe kunnen we die mond-tot-mond reclame dan vergroten? Want er is behoefte naar groei. In meer klanten die willen kopen, langer bij je blijven en meer uitgeven. Waar typische reclame- en marketingbureaus zich richten op de nog niet bestaande klanten, richten wij ons juist op jouw bestaande klant. En dit is precies wat ons anders maakt dan de rest.

WAAR ONS RECLAMEBUREAU VOOR WORDT INGEZET IN LEEUWARDEN

Ons reclamebureau wordt door veel klanten in de regio van Leeuwarden ingezet. Wij hebben uiteenlopende klanten en opdrachten. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van marktstrategieën, bouwen klantreizen en creëren concepten die wij ook ontwikkelen. Van creatieve campagnes tot websites, van huisstijl tot fotografie, van video tot advertenties. Wij hebben ons eigen productiehuis.

Zo hebben wij altijd korte lijnen, ontwikkelen wij wat we willen hebben en heb jij een marketingteam tot je beschikking klaar staan.

MISSCHIEN KOMT DIT JE BEKEND VOOR

Ken je ons van de campagne van het Broodhuys? Of van een van onze autovideo’s voor autobedrijf van Schaik? Of heb je misschien wel een hamburger staan eten op het event van Miedema Brilmode? Een aantal voorbeelden van bedrijven uit Leeuwarden waar wij reclame voor mogen maken.

HET TEAM VAN SPECIALISTEN

RECLAME-UITINGEN GEMAAKT DOOR OPGEVALLEN

Ben je benieuwd wat voor werk wij maken? Het meeste werk wat wij hebben gemaakt staat niet op onze website, maar hieronder kan je een kleine selectie vinden. Wil je meer zien? Of weten wat we in jouw branche hebben gedaan? Neem dan contact met ons op.

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN RECLAMEBUREAU IN DE REGIO LEEUWARDEN?

Neem contact op met het meest opvallende reclamebureau rondom Leeuwarden!