MARKETINGBUREAU FRIESLAND

Kan jouw marketing een extra boost gebruiken en wil je klanten verrassen? Wil je groeien met een langetermijnstrategie? Dan is Opgevallen het marketingbureau voor jou. Wij zijn een strategisch en creatief marketingbureau in het hart van Friesland. Gevestigd in het mooie Grou, laten wij al ruim 5 jaar bedrijven opvallen met hun unieke identiteit. Waar een gemiddeld marketingbureau stopt, gaan wij een stapje verder.

OPVALLEND MARKETINGBUREAU IN FRIESLAND

Binnen een vakgebied wat constant doorontwikkeld zien we dat marketingbureaus er alles aan doen om niet achter te blijven. Om snel te kunnen handelen kijken ze naar elkaar om te blijven groeien. Nadeel hierbij is dat deze partijen steeds meer op elkaar gaan lijken. Ditzelfde geld voor bedrijven in vele andere sectoren. Daarom kijken wij niet alleen met onze klanten naar een unieke positionering, maar nemen we ook zelf als marketingbureau in Friesland een opvallende positie in binnen de markt.

Ons marketingbureau uit Friesland is gewoon en anders. Twee tegenstrijdige termen. We zijn gewoon doordat we nuchter zijn en net als anderen alle mogelijkheden binnen marketing benutten. We zijn anders door onze werkwijze waarin we altijd willen verrassen, plezier centraal staat en jong talent de ruimte krijgt om te durven en te doen.

Bij ons marketingbureau krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn om vanuit daar tot de veste ideeën te komen. Niks verkooppraatjes, ingewikkelde Engelse vaktermen en hokjes denken, maar juist zeggen waar het op staat, meedenken met de klant en het lef hebben om risico’s te nemen. En zitten we er een keertje naast, dan durven we dat ook toe te geven en vanuit daar samen te groeien. Samen met klanten uit heel Friesland geven we marketing een nieuwe twist.

DE MARKETEERS VAN OPGEVALLEN

Communicatieadviseur Hjalmar Bosscher | Opgevallen

HJALMAR BOSSCHER
POSITIONERING / KLANTREIZEN

Communicatieadviseur in Friesland | Klasine Smid | Opgevallen

KLASINE SMID
MERK / PLAN / UITVOERING

HOE GAAN WIJ ALS MARKETINGBUREAU TE WERK

Wat wij bij marketing vaak fout zien gaan is dat mensen direct denken in middelen. Ze horen bijvoorbeeld dat e-mailmarketing bij een ander bedrijf goed werkt en willen daar zelf graag ook wat in doen. Dan vragen wij ons altijd af of het marketingdoel duidelijk is en de doelgroep wel aansluit bij het middel. Als marketingbureau in Friesland denken wij dan ook een stapje verder. Wij hebben jong talent in huis met de gave om elk merk en elke doelgroep te doorgronden om vanuit daar met unieke marketingplannen te komen. Een voorwaarde hierbij is dat de plannen realistisch en realiseerbaar en meetbaar moeten zijn. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zo veel mogelijk uit je budget te halen en te kunnen verantwoorden wat de marketinginzet heeft opgeleverd. Opgevallen helpt bedrijven met positioneren, een merkstrategie te bepalen, creatieve marketing uitingen te bedenken en heeft een eigen productiehuis.

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

WAT HEBBEN WIJ ALS MARKETINGBUREAU TE BIEDEN

Wij geloven niet in één specifieke vorm van marketing, maar juist in een combinatie. Hierbij kijken we per bedrijf kijken wat de juiste marketingmix zal zijn. Daarom starten wij als marketingbureau in het hart van Friesland altijd met het positioneren van merken en het bouwen van unieke klantreizen, om vanuit daar tot de juiste marketingstrategie te komen en deze dan ook uit te voeren. In die uitvoering zoeken we originaliteit op, van liefdesbrief als direct mail tot e-mailcampagne vol gamificatie.

DIRECT MARKETING
STRATEGISCHE MARKETING
ONLINE MARKETING
E-MAILMARKETING
SOCIAL MEDIA MARKETING
OFFLINE MARKETING
CONTENTMARKETING
WEBDESIGN
GUERRILLA

HET MARKETINGBUREAU VOOR JOU

Als marketingbureau in Friesland zijn we ervoor bedrijven die stappen willen maken. Van het oplossen van een probleem, aanpakken van een uitdaging tot het realiseren van een ambitie. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je graag een nieuwe markt wil betreden, maar dat dit nog niet lukt. Wij zijn er voor alle bedrijven in Friesland die hun merkidentiteit in kaart willen brengen om vanuit daar te groeien. Hierbij zijn we niet bang om kritisch te zijn en tegen heilige huisjes aan te schoppen om zo tot de beste ideeën te komen. Dus ben jij een bedrijf met lef? Dan is Opgevallen de partner voor jou!

IK WIL OPGEVALLEN ALS MARKETINGBUREAU

Neem contact met ons op en kom in contact met het marketingbureau uit Friesland!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER