Ons marketingbureau helpt MKB-ondernemers uit Friesland met groei

Groei in nieuwe klanten, meer omzet en het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Tevreden klant bij marketingbureau Friesland

Lijn van Opgevallen

 

Je potentiële klanten weten je (nog) niet goed te vinden. Een groot gedeelte van je doelgroep heeft nog nooit van je gehoord. Je stopt tijd, geld en energie in je marketing maar het levert niet genoeg op.

Je website is niet goed vindbaar in Google en je social media posts krijgen een paar likes. Je wilt graag een specifieke doelgroep bereiken maar je weet niet hoe je dit moet doen. Je wilt hoger scoren en een betere vindbaarheid in Google. En in het verleden heb je een paar communicatiemiddelen laten maken, maar dit levert geen meetbaar resultaat op. Je schiet met hagel en het levert niet het goede resultaat op. 

Het is ons werk om die van jou te laten groeien. Opgevallen is een marketing bureau in Friesland. Wij zijn zelf ook een Friese onderneming. Met onze communicatie en marketingcampagnes focussen wij ons op je bestaande klanten. Wij geloven dat je van je huidige klanten ambassadeurs wilt maken, zodat je huidige klanten zorgen voor groei. Want als je klanten ambassadeur zijn zullen zij langer bij je klant blijven, meer van je afnemen en jouw bedrijf positief aanbevelen bij hun omgeving. Op die manier krijg je allemaal gratis accountmanagers. 

De voordelen van ons marketingbureau uit Friesland

Wij maken resultaat inzichtelijk - online marketing Friesland

Geen internetcijfers, maar resultaten die er toe doen. Hierdoor spreek je niet over kosten maar over een investering.

Bij ons marketingbureau Friesland zitten wij snel in de uitvoering

Wij zijn een klein bureau. Groot genoeg om kwaliteit te bieden, klein genoeg om snel te schakelen en voordelige tarieven te bieden.

Klein team van specialisten

Wij hebben de specialisten met kennis en ervaring. Wij helpen met strategie, web, copy, design, foto, video en content.

Onze klanten beoordelen ons marketingbureau met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Van strategie tot realisatie

Afhankelijk van jouw bedrijf, je uitdaging en jouw klant bepalen wij welke marketingstrategie wij inzetten. Voordat wij marketingmiddelen gaan ontwikkelen (zoals bijvoorbeeld: advertenties, landingspagina’s of e-mailcampagnes), starten wij bij jouw merkstrategie. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wie is jouw klant? En in welke behoefte voorziet jouw bedrijf? En waarom is dit relevant? Hierdoor denken wij middelenvrij, wat er voor zorgt dat je het resultaat naar een hoger niveau tilt. Ons marketingbureau kan je inzetten voor onder andere:

Pijl naar filosofie van marketingbureau uit Friesland

Ons marketingbureau uit Friesland start altijd met een positionering

Werk van Opgevallen

Ben je benieuwd wat voor marketingcampagnes wij ontwikkeld hebben? Wij werken voor veel verschillende Friese opdrachtgevers zoals Schildersvakopleiding Friesland, Rinsma Modeplein en Patyna.

Veel gestelde vragen

 • Kunnen jullie voorbeelden geven van eerdere projecten of campagnes waaraan jullie hebben gewerkt?

  Jazeker. Via deze pagina kan je een selectie van ons werk zien. Ben je benieuwd wat onze opdrachtgevers van onze samenwerking vinden? Lees dan onze Google-reviews.

 • Hoe lang zijn jullie al werkzaam in de marketing?

  Na jarenlange ervaring bij een marketing bureau in Friesland vonden wij dat het anders moest. Opgevallen is in 2016 gestart vanaf een zolderkamer in Leeuwarden. Het klinkt romantisch maar het betekende vooral keihard werken. Geen enkel begin is makkelijk. Ook die van ons niet. Het waren jaren van vallen en van opstaan. Lange dagen, hard werken, korte nachten, fouten maken en daarvan leren. Een coronaperiode met veel onzekerheid en een vennoot die uitstapte. De zolderkamer is verleden tijd, maar de lessen die we daar hebben opgedaan passen we dagelijks toe en zitten in ons DNA. Het heeft ons gevormd in wie we nu zijn.

 • Wat is jullie specialisatie op het gebied van marketing?

  Ben je opzoek naar een marketingbureau Friesland? Wij zijn een fullservice bureau. In 2016 zijn wij begonnen als contentbureau en hebben veel ervaring in content marketing opgedaan. Wij zijn gewend om te werken met customer journeys en hebben veel kennis om een 9+ klantbeleving te creëren en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij hebben kennis van zoekmachine optimalisatie maar wij zijn niet een typisch online marketingbureau. Hiervoor werken wij samen met een online marketing bureau.

 • Welke KPI's gebruiken jullie om het succes van de campagne te meten?

  Dat hangt er van af. Dit hangt af van wat wij doen en waarom wij dit doen. Wij meten altijd het einddoel (bijvoorbeeld aantal sollicitaties op een vacature) en ondersteunend aan het einddoel meten wij conversiepercentages, aantal bezoekers, hoe de advertenties presteren, welke kanalen bijdragen aan sollicitaties etc. Bij iedere campagne bepalen wij vooraf wat we gaan meten.

 • Wat is de verwachte tijdslijn voor het plannen en implementeren van een marketingcampagne?

  Het hangt er vanaf wat wij gaan doen. Wij zijn echte doeners met een doordachte en bewezen efficiënte werkwijze. Starten wij met een positionering? Dan zitten wij binnen drie maanden van strategiebepaling in de uitvoerende werkzaamheden. Onze beschikbaarheid bepaalt natuurlijk wanneer wij kunnen starten. In een adviesgesprek kunnen wij hier onze actuele beschikbaarheid met je delen.

 • Wie zal er in mijn projectteam werken, en wat zijn hun ervaringen en rollen?

  In het strategietraject word je begeleid door Hjalmar (eigenaar) en Klasine (creatief strateeg). In de uitvoerende werkzaamheden word je begeleid door Marlies (marketingmanager) of door Jesse (marketingmanager). Marlies en Jesse zullen onze specialisten zoals de foto, videograaf, designer en developer aansturen.

 • Hoe verloopt de communicatie tussen jullie bureau en de klant?

  Bij ons marketingbureau in friesland krijg je een vast aanspreekpunt met een 06-nummer. Wij passen onze communicatiestijl aan op onze opdrachtgever en wij houden van duidelijke communicatie. Zo appen wij met de ene opdrachtgever, mailen wij met een andere opdrachtgever, met de andere opdrachtgever hebben wij maandelijks een videobelafspraak en met weer een andere opdrachtgever komen wij eens in de twee maanden samen om alles met elkaar door te nemen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: