Marketingbureau Friesland

Opgevallen is een creatief en strategisch marketingbureau uit Friesland. Wij zitten gevestigd in Grou (centraal in Friesland). Wij helpen bedrijven opvallen door het unieke van onze opdrachtgevers uit te vergroten.

Als creatief marketingbureau staan wij bekend om onze opvallende campagnes en werken wij voor veel Friese bedrijven en stichtingen. Wil je weten wat wij doen, wat ons anders maakt en hoe we jou kunnen helpen? Lees dan door.

Lijn van Opgevallen

Over Opgevallen

Opgevallen neemt een opvallende positie in binnen de marketingbureaus in Friesland. Waar veel marketingbureaus zich focussen op potentiële klanten, focussen wij ons juist op je bestaande klanten. Wij geloven dat je van je huidige klanten ambassadeurs wilt maken, zodat je huidige klanten zorgen voor groei. Want als je klanten ambassadeur zijn zullen zij langer bij je klant blijven, meer van je afnemen en jouw bedrijf positief aanbevelen bij hun omgeving.

Ons marketingbureau is gestart in 2016 en is gevestigd in Grou. Dit ligt centraal in Friesland en vanuit hier bedienen wij veel uiteenlopende Friese bedrijven en stichtingen.

Pijl naar marketingwerkzaamheden van Opgevallen

Van strategie tot realisatie

Afhankelijk van jouw bedrijf, je uitdaging en jouw klant bepalen wij welke marketingstrategie wij inzetten. Voordat wij marketingmiddelen gaan ontwikkelen (zoals bijvoorbeeld: advertenties, landingspagina’s of e-mailcampagnes), starten wij bij jouw merkstrategie. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wie is jouw klant? En in welke behoefte voorziet jouw bedrijf? En waarom is dit relevant? Hierdoor denken wij middelenvrij, wat effect heeft op het resultaat. Ons marketingbureau kan je inzetten voor onder andere:

Pijl naar filosofie van marketingbureau uit Friesland

Ons marketingbureau uit Friesland start altijd met een positionering

Ons werk

Ben je benieuwd wat voor marketingcampagnes wij ontwikkeld hebben? Wij werken voor veel verschillende Friese opdrachtgevers zoals Schildersvakopleiding Friesland, Rinsma Modeplein en Patyna.

Wij werken voor

Opgevallen werkt voor

De marketeers van Opgevallen

Bij Opgevallen werken wij met een klein team van marketingspecialisten. Hierdoor werken wij met korte lijnen, kunnen wij snel schakelen en dit merk je in resultaat en onze tarieven.

Dit mag je van ons verwachten

Lijn van Opgevallen

Bij Opgevallen kan je na elk project weer afscheid van ons nemen. Uiteraard doen wij ons stinkende best dat je klant bij ons blijft. Deze manier van werken heeft gezorgd voor veel lange klantrelaties. Voor veel van onze klanten zijn wij hun vaste bureau.

Wij zijn echte doeners met een doordachte en bewezen efficiënte werkwijze. Binnen drie maanden zitten wij van strategiebepaling in de uitvoerende werkzaamheden.

Op al onze werkzaamheden bieden wij een tevredenheidsgarantie.

Wij werken met vaste prijzen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Resultaten maken wij inzichtelijk. Geen internetcijfers, maar resultaten die er toe doen. Hierdoor spreek je niet over kosten maar over een investering.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn 🙂
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ik wil opgevallen als marketingbureau

Neem contact met ons op en kom in contact met het meest opvallende marketingbureau uit Friesland!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: