Marketingbureau Friesland

Opgevallen is een creatief en strategisch marketingbureau uit Friesland. Wij zitten gevestigd in Grou (centraal in Friesland). Wij helpen bedrijven opvallen door het unieke van onze opdrachtgevers uit te vergroten.

Als creatief marketingbureau staan wij bekend om onze opvallende campagnes en werken wij voor veel Friese bedrijven en stichtingen. Wil je weten wat wij doen, wat ons anders maakt en hoe we jou kunnen helpen? Lees dan door.

Lijn van Opgevallen

Over Opgevallen

Opgevallen neemt een opvallende positie in binnen de marketingbureaus in Friesland. Waar veel marketingbureaus zich focussen op potentiële klanten, focussen wij ons juist op je bestaande klanten. Wij geloven dat je van je huidige klanten ambassadeurs wilt maken, zodat je huidige klanten zorgen voor groei. Want als je klanten ambassadeur zijn zullen zij langer bij je klant blijven, meer van je afnemen en jouw bedrijf positief aanbevelen bij hun omgeving.

Ons marketingbureau is gestart in 2016 en is gevestigd in Grou. Dit ligt centraal in Friesland en vanuit hier bedienen wij veel uiteenlopende Friese bedrijven en stichtingen.

Pijl naar marketingwerkzaamheden van Opgevallen

Van strategie tot realisatie

Afhankelijk van jouw bedrijf, je uitdaging en jouw klant bepalen wij welke marketingstrategie wij inzetten. Voordat wij marketingmiddelen gaan ontwikkelen (zoals bijvoorbeeld: advertenties, landingspagina’s of e-mailcampagnes), starten wij bij jouw merkstrategie. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wie is jouw klant? En in welke behoefte voorziet jouw bedrijf? En waarom is dit relevant? Hierdoor denken wij middelenvrij, wat effect heeft op het resultaat. Ons marketingbureau kan je inzetten voor onder andere:

Pijl naar filosofie van marketingbureau uit Friesland

Ons marketingbureau uit Friesland start altijd met een positionering

Ons werk

Ben je benieuwd wat voor marketingcampagnes wij ontwikkeld hebben? Wij werken voor veel verschillende Friese opdrachtgevers zoals Schildersvakopleiding Friesland, Rinsma Modeplein en Patyna.

De marketeers van Opgevallen

Bij Opgevallen werken wij met een klein team van marketingspecialisten. Hierdoor werken wij met korte lijnen, kunnen wij snel schakelen en dit merk je in resultaat en onze tarieven.

Dit mag je van ons verwachten

Lijn van Opgevallen

Bij Opgevallen kan je na elk project weer afscheid van ons nemen. Uiteraard doen wij ons stinkende best dat je klant bij ons blijft. Deze manier van werken heeft gezorgd voor veel lange klantrelaties. Voor veel van onze klanten zijn wij hun vaste bureau.

Wij zijn echte doeners met een doordachte en bewezen efficiënte werkwijze. Binnen drie maanden zitten wij van strategiebepaling in de uitvoerende werkzaamheden.

Op al onze werkzaamheden bieden wij een tevredenheidsgarantie.

Wij werken met vaste prijzen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Resultaten maken wij inzichtelijk. Geen internetcijfers, maar resultaten die er toe doen. Hierdoor spreek je niet over kosten maar over een investering.

Beoordeeld met een 9,6 door onder andere

Opgevallen werkt voor

Ik wil opgevallen als marketingbureau

Neem contact met ons op en kom in contact met het meest opvallende marketingbureau uit Friesland!