SOCIAL MEDIA STRATEGIE LATEN MAKEN IN FRIESLAND

Social media strategie

Je wilt best geld en tijd investeren in social media, maar dan moet er wel een plan onder liggen. Dat begrijpen wij heel goed. Opvallen via social media, dat is wat wij doen. Door te beginnen met een social media strategie. Het is de combinatie van creativiteit, het begrijpen van jouw doelgroep, liefde voor het vak en ervaring die zorgen voor een social mediastrategie die keiharde resultaten binnenhaalt voor jouw organisatie. Kom maar door met die likes, shares en interactie. Vinden we prachtig!

Social mediacampagnes

We zijn een communicatiebureau uit Friesland dat zich bezighoudt met positioneren van sterke merken en uitrollen van creatieve campagnes. In ons verleden zijn wij begonnen als social media beheer bureau. Inmiddels hebben wij ontzettend veel ervaring met social media strategieën schrijven en uitvoeren. Onze uitingen vind je terug op straat, op papier maar vooral op social media. Daar ligt ons hart, zo simpel is het.

Social kanalen zijn dé weg om je doelgroep te bereiken, met content die ze raakt en in beweging zet. Hoe we dat doen? Bekijk een aantal Facebook voorbeeldpagina’s:

Staat jouw type bedrijf er niet tussen? Geef het bij ons aan. De kans is groot dat we toch een passende referentie voor je hebben. Kan je mooi even checken of we echt zo geweldig zijn als we verkondigen.

Social mediakanalen

Social mediakanalen, er zijn genoeg opties. Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, Snapchat, Pinterest. You name it! En er zullen steeds nieuwe kanalen bijkomen en anderen weer verdwijnen. Maar weet je wat het mooie is? Dat maakt eigenlijk niks uit. Als je content raak is, is het raak op ieder kanaal. Dan hoef je je alleen nog af te vragen via welk kanaal je jouw doelgroep het beste bereikt. Daar adviseren wij je dan weer in. Lekker toch, hoef je daar ook niet over na te denken 😉

Doelgroep bepalen voor een goede strategie

In onze social media strategie bepalen wij eerst helder wie de doelgroep is die jij wilt bereiken. Als wij helder hebben naar wie je wilt communiceren, kunnen wij vervolgens content bedenken die de ontvanger graag ziet. Ook kunnen de juiste kanalen ingezet worden. Iemand van 18 uit de randstad die zijn rijbewijs wil halen heeft andere interesses en gebruikt andere kanalen dan iemand van 55 jaar uit Friesland die op zoek is naar een nieuwe baan.

In een social media strategie bepalen we wie je doelgroep is voor wie je wilt communiceren

Social mediaspecialisten van Friesland

We hebben heel veel zin om voor je aan de slag te gaan. Kom maar door met die social media uitdaging en laat ons jouw content maken. Hieronder zie je een overzicht van ons team, met allemaal een eigen 06-nummer. Lekker snel bereikbaar, toegankelijk en altijd enthousiast. Dat geeft energie! Opgevallen is een creatief communicatiebureau in het prachtige Grou (Friesland). We houden ons bezig met marketingstrategieën, het tot leven brengen van merken en de vertaalslag naar woord én foto of video. Dat noemen we ook wel heel interessant content: beelden en teksten die de ontvanger meenemen in het verhaal. Wat we doen, doen we met passie en volle overtuiging. We vinden ons vakgebied namelijk gewoon heel vet.

 

Social media strategie?

Neem contact met ons op voor het laten maken (en uitvoeren) van je social media strategie in Friesland!

Over ons

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER