Social media marketing in Friesland

Je wilt een groter bereik en je online vindbaarheid verbeteren van jouw social media kanalen voor je onderneming. Maar hoe? Dat vind je nog lastig. Opvallen via social media, dat is wat wij doen. Opgevallen is in 2016 gestart als contentbureau en heeft de online zichtbaarheid van veel social media accounts vergroot. Door onze creatieve denkwijze te combineren met meetbare resultaten werken wij aan succesvolle online marketing voor veel bedrijven uit Friesland.

Je wilt best geld en tijd investeren in social media, maar dan moet er wel een plan onder liggen. Dat begrijpen wij heel goed. Door te beginnen met een social media strategie. Het is de combinatie van creativiteit, het begrijpen van jouw doelgroep, liefde voor het vak en ervaring die zorgen voor een social mediastrategie die keiharde resultaten binnenhaalt voor jouw organisatie. Kom maar door met die likes, shares en interactie.

Social media campagnes

We zijn een communicatiebureau uit Friesland dat zich bezighoudt met positioneren van sterke merken en uitrollen van creatieve campagnes. Ooit gestart als social media beheer bureau. Inmiddels hebben wij ontzettend veel ervaring met social media strategieën schrijven en uitvoeren. Onze uitingen vind je terug op straat, op papier maar vooral op social media. Daar ligt ons hart, zo simpel is het.

Social mediakanalen, er zijn genoeg opties. TikTok, SnapChat, Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn, Pinterest. You name it! En er zullen steeds nieuwe kanalen bijkomen en anderen weer verdwijnen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en zorgen voor content die raak is op het juiste kanaal. Wij denken na over welk kanaal we jouw doelgroep het beste bereiken. Daar hoef jij niet over na te denken 😉.

Pijl naar volgende dienst

Social media campagnes bij Opgevallen

In een social media strategie bepalen we wie je doelgroep is voor wie je wilt communiceren

De strategie start bij je doelgroep

In onze social media strategie bepalen wij eerst helder wie de doelgroep is die jij wilt bereiken. Als wij helder hebben naar wie je wilt communiceren, kunnen wij vervolgens content bedenken die de ontvanger graag ziet. Ook kunnen de juiste kanalen ingezet worden. Iemand van 18 uit de randstad die zijn rijbewijs wil halen heeft andere interesses en gebruikt andere kanalen dan iemand van 55 jaar uit Friesland die op zoek is naar een nieuwe baan. Wij vertalen de strategie naar een pragmatische contentkalender.

 
 
 
 
Pijl naar volgende dienst

Inspirerende campagnes

Wij hebben voor veel bedrijven uit Friesland social media campagnes opgezet. Hiernaast zie je twee voorbeelden, of klik op meer werk.

De kans is groot dat we toch een passende referentie voor je hebben uit jouw branche. Neem hiervoor contact met ons op.

Social media specialisten van Friesland

We hebben heel veel zin om voor je aan de slag te gaan. Kom maar door met die social media uitdaging en laat ons jouw content maken. Hieronder zie je een overzicht van ons team, met allemaal een eigen 06-nummer. Lekker snel bereikbaar, toegankelijk en altijd enthousiast. Dat geeft energie! Opgevallen is een creatief communicatiebureau in het prachtige Grou (Friesland). We houden ons bezig met marketingstrategieën, het tot leven brengen van merken en de vertaalslag naar woord én foto of video. Dat noemen we ook wel heel interessant content: beelden en teksten die de ontvanger meenemen in het verhaal. Wat we doen, doen we met passie en volle overtuiging. We vinden ons vakgebied namelijk gewoon heel vet.

Wij werken voor

Opgevallen werkt voor

Kosten van social media campagnes

Jouw social media vraagstuk is altijd maatwerk. Er zit een groot verschil tussen een eenmalige advertentiecampagne of het doorlopend beheren van je social media accounts. Wij zullen vooraf inventariseren welke behoefte je hebt en geven daarna ons advies en kunnen je dan meer vertellen over de daadwerkelijke kosten. Om je een gevoel te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee uiteenlopende voorbeeld scenario’s uitgewerkt:

Wij zetten een eenmalige advertentiecampagne op. Wij ontwikkelen de content, stellen advertenties in en monitoren deze.

Looptijd: vanaf 10 uur
Kosten: vanaf € 825

Wij beheren je social media accounts en publiceren wekelijks nieuwe content. Wij maken zelf de content (foto’s en video’s).

Looptijd: vanaf 2 uur per week
Kosten: vanaf € 700 per maand

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Social media strategie?

Neem contact met het leukste social media bureau op voor het laten maken (en uitvoeren) van je social media strategie in Friesland!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: