Het social media bureau voor opvallende resultaten!

Opgevallen is hét social media bureau dat jouw bedrijf helpt om echt op te vallen op sociale media. Wij geloven dat creativiteit en durf de sleutels tot succes zijn in deze snelle online wereld. Social media is een belangrijke kanaal in de customer journey van veel van onze opdrachtgevers. Wij hebben veel ervaring en ambitie om jouw merk naar nieuwe hoogtes te tillen en het maximale uit je online aanwezigheid te halen.

Als social media bureau weten we als geen ander hoe belangrijk het is om gezien en gehoord te worden in deze tijd van informatieoverload. Iedere dag komen er duizenden berichten, foto’s en video’s voorbij op verschillende social media platforms. Met al die concurrentie kan het lastig zijn om de aandacht van je doelgroep te trekken en vast te houden. Maar maak je geen zorgen, daar komen wij in beeld!

Lijn van Opgevallen

Over Opgevallen

Opgevallen is het creatieve social media bureau uit Friesland dat bekend staat om zijn creatieve campagnes. Wij zorgen ervoor dat jouw merk in de schijnwerpers staat! Wij geloven in de kracht van sociale netwerken en jouw klanten ambassadeur te maken. Ambassadeurs zorgen voor groei. Groei in klanten die vaker terugkomen, meer bij je afnemen en je aanbevelen bij anderen. En daarom helpen wij jou om je merk te laten opvallen op verschillende platforms. Van TikTok tot Facebook.

Ons social media contentbureau is gestart in 2016 en is gevestigd in Grou. Dit ligt centraal in Friesland en vanuit hier bedienen wij veel uiteenlopende Friese bedrijven en stichtingen.

Pijl naar social media marketing van Opgevallen

Wat wij doen

Bij Opgevallen hebben we een team van experts samengesteld die jouw bedrijf kunnen helpen op verschillende gebieden binnen social media marketing:

We ontwikkelen een doordachte strategie voor jouw merk die past bij je doelen, doelgroep en budget. Samen creëren we een tailor-made plan om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Ons team van creatieve geesten zorgt ervoor dat je content opvalt tussen de massa. Of het nu gaat om pakkende teksten, sprekende afbeeldingen of verrassende video’s, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht en blijft hangen bij je doelgroep. Wij maken engaging content.

Pijl naar filosofie van marketingbureau uit Friesland

Goede social media content start bij een social media marketing strategie

Social media marketing op jouw social media kanalen

Het runnen van sociale mediakanalen vergt tijd en aandacht. Wij nemen deze taak graag van je over, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf. We monitoren en beheren je accounts, beantwoorden vragen en gaan het gesprek aan met je volgers. Wij begrijpen dat webcare niet alleen draait om het beantwoorden van vragen, maar ook om het creëren van een unieke beleving voor je klanten. Daarom hebben wij strategieën ontwikkeld die verder gaan dan alleen de basisprincipes van klantenservice.

Wil je echt opvallen bij een breed publiek? Dan kunnen wij dit voor jou realiseren door middel van effectieve advertenties en campagnes. Wij weten precies hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken en zorgen ervoor dat je investering maximaal rendement oplevert. Wij hebben ruime kennis van social advertising opgedaan

Pijl naar social media marketing van Opgevallen

Ons werk

Ben je benieuwd wat voor social media campagnes wij ontwikkeld hebben? Van eenmalige content campagnes tot structurele social media posts publiceren.

Jouw social media marketingteam

Bij Opgevallen werken wij met een klein team van social media contentcreators. Een contentstrateeg, tekstschrijver, designer, foto- en videograaf. Hierdoor werken wij met korte lijnen, kunnen wij snel schakelen en dit merk je in resultaat en onze tarieven.

Het geheim achter een succesvolle social media strategie

Bij Opgevallen weten we als geen ander hoe belangrijk een sterke social media strategie is voor het succes van jouw bedrijf. Met onze creatieve aanpak op jouw social media kanaal en gedurfde werkwijze helpen wij jou om het maximale uit je online presence te halen.

Wie is je doelgroep? Welke verschillende social media kanalen (social media platformen) gebruiken zij? En wat is content die ze willen volgen? Op welke social media netwerken liggen kansen met betrekking tot social media advertising en influencer marketing. Met andere woorden, waar zit je concurrent nog niet? Wij beginnen bij je doelgroep en kijken daarna wat jouw bedrijf typeert.

Geen standaard benadering, maar een strategie die perfect aansluit bij de duidelijke doelen die wij eerst in kaart brengen en de identiteit van jouw bedrijf en vooral bij de potentiële klanten die je wilt bereiken. We luisteren naar jouw wensen en ontwikkelen een uniek plan van aanpak waarmee je direct de aandacht trekt op social media. Of het nu gaat om het vergroten van je bereik, het genereren van leads of het versterken van je merkidentiteit, wij zorgen dat je opvalt tussen de concurrentie.

Content is key is in elke succesvolle social media strategie. Maar niet zomaar content; pakkende content die mensen raakt, inspireert en engageert. Door samen te werken met getalenteerde content creators, kun jij je producten of diensten presenteren aan een geïnteresseerd publiek op een authentieke en creatieve manier.

Ons team van ervaren copywriters, designers en marketeers staat klaar om voor jou relevante en creatieve content te creëren die jullie doelgroep aanspreekt. Van pakkende posts tot visueel aantrekkelijke video’s, wij zorgen dat jouw merk blijft boeien en betrokkenheid creëert.

Opgevallen helpt jou niet alleen bij het opwekken van interesse, maar ook bij het creëren van verlangen naar jouw product of dienst. Onze social media strategieën zijn erop gericht om een loyale community op te bouwen die gelooft in jouw merk. We zorgen dat je volgers niet alleen klanten worden, maar ambassadeurs die jou actief promoten binnen hun eigen netwerk.

Door te luisteren naar wat er online wordt gezegd, krijg je waardevolle klantinzichten in de behoeften, verwachtingen en meningen van je doelgroep. Social listening is een krachtige manier die wij inzetten om je online aanwezigheid te verbeteren, je reputatie te versterken en je producten en diensten te optimaliseren. Door te luisteren naar je doelgroep en actie te ondernemen op basis van de verkregen inzichten, kun je je bedrijf laten groeien en je onderscheiden van de concurrent.

Wij werken voor

Opgevallen werkt voor

Waarom kiezen voor Opgevallen?

Bij Opgevallen draait alles om creativiteit en durf. Wij geloven dat gewaagde keuzes het verschil maken tussen een gemiddeld resultaat en een onvergetelijke indruk achterlaten bij je doelgroep. Onze gedurfde toon, gecombineerd met innovatieve ideeën, brengt jouw merk naar nieuwe hoogten.

We zijn niet bang om anders te zijn dan anderen in de branche. Sterker nog, we moedigen het aan! Waarom zou je genoegen nemen met minder wanneer er zoveel potentie is om echt op te vallen? Bij Opgevallen dagen we onze klanten uit om grenzen te verleggen en creatief te denken.

Daarnaast zijn we altijd up-to-date met de nieuwste trends, ontwikkelingen en tools op het gebied van social media marketing. We weten wat werkt en passen dit toe op jouw merk. Het resultaat? Opvallende campagnes, meer volgers en uiteindelijk een hogere omzet voor jouw bedrijf!

Dit mag je van ons verwachten

Lijn van Opgevallen

Bij Opgevallen kan je na elk project weer afscheid van ons nemen. Uiteraard doen wij ons stinkende best dat je klant bij ons blijft. Deze manier van werken heeft gezorgd voor veel lange klantrelaties. Voor veel van onze klanten zijn wij hun vaste bureau.

Wij zijn echte doeners met een doordachte en bewezen efficiënte werkwijze. Bij ons werkt een tekstschrijver, designer, foto en videograaf. Korte lijnen dus. Snel online.

Op al onze werkzaamheden bieden wij een tevredenheidsgarantie. Dus ook op de social media content die wij ontwikkelen. Niet goed is opnieuw.

Wij werken met vaste prijzen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Vooraf een duidelijk offerte is wel zo fijn.

Resultaten maken wij inzichtelijk. Van internetcijfers, naar concrete conversiecijfers. Hierdoor spreek je niet over kosten maar over een investering.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Onderneem vandaag nog actie!

Wil jij ook dat je bedrijf opvalt tussen de massa? Wil je je doelgroep beter bereiken en tegelijkertijd je concurrenten voorblijven? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: