HET LIJKT NERGENS OP

In de afgelopen jaren hebben we een unieke Opgevallen-werkwijze ontwikkeld waarmee we ambitieuze merken helpen met strategische vraagstukken. Hoe we dit doen? Scroll even verder!

 

HET MERK

We starten met de merkstrategie. Als merk moet je kiezen om gekozen te worden. Wat maakt jou uniek? Voor wie ben je er precies? Welke koers wil je varen om een plek in te nemen in het hoofd en het hart van je doelgroep? Samen gaan we op zoek naar jouw unieke plek in de markt.


MERKSTRATEGIE

MERKIDENTITEIT
(HER)POSITIONERING
MERKRICHTLIJNEN
MERKBEWAKING

HET PLAN

De praktische vertaalslag van de merkstrategie. We bouwen klantreizen vol beleving die de unieke identiteit en positionering in elk detail uitdragen. Van product tot website, van huisstijl tot videografie, van social media tot (product)fotografie. Van transmediale campagne tot guerrilla-acties. Van tekst… tot in de puntjes.


MERKCONCEPT
VISUELE IDENTITEIT

KLANTREIZEN
WEBSITE & WEBSHOP
CONCEPTEN & CAMPAGNES
COMMUNICATIESTRATEGIE

DE UITVOERING

Samen met jou gaan we nu écht beginnen. Alle plannen worden uitgevoerd. Een langetermijnsamenwerking waarin we constant blijven bouwen, meten en leren. Alles om de doelstellingen te behalen.


FOTO & VIDEO
CONTENT
SOCIAL MEDIA
EVENEMENT
GUERRILLA
CAMPAGNES

 

 

 

 

HET LIJKT NERGENS OP

Met regionale en nationale merken werken wij elke dag met plezier samen om hun betekenis te vergroten en de doelen te behalen.

 

SAMENWERKEN?

Neem contact met ons op en wie weet drinken we samen koffie, thee of bier!