HET LIJKT NERGENS OP

Wij geloven dat klantinzichten het fundament moeten zijn van een strategie. Hierdoor ben je in staat om een unieke klantreis in te richten die zorgt voor de allerbeste klantbeleving. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat je doelgroep(en) voor jou kiezen, langer blijven, meer kopen, en het allerbelangrijkste: jou aanbevelen. Maar, geen unieke klantreis zonder een uniek bedrijf.  Daarom beginnen we bij het merk, vervolgens maken we een plan en pas dan gaan we over tot de uitvoering.

 

1. MERK

Wat maakt jouw organisatie uniek? Voor welke doelgroep(en) ben je er? Waarom moeten zij voor jou kiezen en niet voor een ander? Een unieke klantreis begint met een uniek merk. Starten met de uitvoering is weggegooid geld als je merk en plan nog niet goed staan. Daarom beginnen we bij het merk, bestaande uit de positionering en de merkidentiteit.


UNIEKE WAARDE
DOELGROEP(EN)
CONCURRENTEN
MISSIE & VISIE
KERNWAARDEN
MERKESSENTIE
MERKBELOFTE

2. PLAN

Vervolgens kruipen we in de huid van jouw doelgroep(en) en brengen hun klantreis in kaart. Deze reis brengen we volledig in kaart, in kleine stapjes en tot in de belangrijke details. Waar begeeft je doelgroep zich? Wat vinden ze belangrijk en waar worden ze blij van? Naar wat zijn ze eigenlijk op zoek? Hoe ziet bijvoorbeeld hun oriëntatie- en keuzeproces eruit? Vervolgens maken we een plan om de klantreis te optimaliseren, verwachtingen van klanten te overtreffen en jouw doelen te behalen.


DOELSTELLINGEN
PERSONA’S
KLANTREIZEN
CONCEPTEN

3. UITVOERING

Samen met jou gaan we nu écht beginnen. We hebben alle disciplines in huis om de plannen tot uitvoering te brengen: foto, video, tekst, design, kennis van online & offline communicatie en projectmanagement. Wij hebben een aantal technische samenwerkingspartners waar we al jaren op kunnen bouwen: websiteontwikkeling, apps, animatie. Heb je zelf een goede partner? We staan altijd open voor suggesties. Wij hebben hierin één duidelijke randvoorwaarde: wij zijn leidend in de uitvoering van het plan. Alleen dan kunnen we de kwaliteit garanderen en de doelen behalen.


FOTO & VIDEO
WEBDESIGN
CONTENT
SOCIAL MEDIA
EVENEMENT
GUERRILLA
CAMPAGNES

 

 

HET LIJKT NERGENS OP

Met regionale en nationale merken werken wij elke dag met plezier samen om hun betekenis te vergroten en de doelen te behalen.

SAMENWERKEN?

Neem contact met ons op en wie weet drinken we samen koffie, thee of bier!