Webdesign bureau Friesland

WEBDESIGN BUREAU FRIESLAND

Een website is veel meer dan een online visitekaartje en heeft vaak een prominente rol in de klantreis. Daarom laten wij websites werken voor organisaties! Opgevallen is een strategisch en creatief webdesign bureau in Friesland. Wij maken websites met een sterke focus op ontwerp en conversie. Hierbij maken we strategische keuzes vanuit onze marketing & communicatie achtergrond. Ons webdesign bureau vind je in Grou, midden in Friesland. Onze klanten zijn zowel grote als kleine bedrijven die meer uit hun website willen halen.

STRATEGISCH WEBDESIGN BUREAU IN FRIESLAND

Wij zien dat het hebben van een website door veel bedrijven nog als een ‘moetje’ wordt gezien. Als een middel wat je niet kunt missen als bedrijf, maar ook niet concreet bijdraagt aan de bedrijfsvoering. Dat willen wij veranderen als webdesign bureau in Friesland. Bij Opgevallen denken we vanuit doelen en niet vanuit het middel. We geven het dan ook eerlijk aan als een nieuwe website voor jou niet genoeg gaat opleveren voor de investering. Zien we wel kansen, dan gaan we strategisch te werk om jouw website van toegevoegde waarde te laten zijn.

Dit betekent dat we voordat er aan de website begonnen wordt gaan kijken naar je merkidentiteit en de klantreis van je doelgroep. Waar sta je voor? Wanneer komen je klanten met je website in aanmerking? Welke website tools wenst je doelgroep? Je merkidentiteit wordt de basis van het ontwerp en de uitgetekende klantreizen geven ons inzicht in de benodigde functionaliteiten. Bij het creëren van de ideale website kunnen we jou volledig ontzorgen. Van het ontwerp tot teksten en fotografie. En het stopt niet alleen bij de website, een website is niks zonder bezoekers en verdere communicatie. Dus wil jij bijvoorbeeld online adverteren, een E-book die te downloaden is op je website of e-mailmarketing vanuit website bezoek inrichten? Met onze marketing en communicatie achtergrond kunnen we, waar gewenst, vanuit je website verder bouwen aan de groei van jouw bedrijf.

HET TEAM VAN HET WEBDESIGN BUREAU

Communicatieadviseur Hjalmar Bosscher | Opgevallen

HJALMAR BOSSCHER
POSITIONERING / KLANTREIZEN

Communicatieadviseur in Friesland | Klasine Smid | Opgevallen

KLASINE SMID
KLANTREIS / VISUELE IDENTITEIT / DESIGN

GEEN STANDAARD WEBDESIGN BUREAU

Wij noemen Opgevallen gewoon anders. Twee termen die botsen, maar voor ons perfect aansluiten. Gewoon duidelijke taal in plaats van lastige Engelse vaktermen. Gewoon medewerkers in vrijetijdskleding en niet strak in pak. Gewoon plezier hebben in wat je doet en lekker jezelf zijn. Gewoon het lef hebben om nieuwe dingen te proberen. Maar ook anders door jong talent de ruimte te geven om te groeien, nieuwe paden te bewandelen en klanten te verrassen met net dat stapje extra in service. Ons webdesign bureau werkt samen met jou als partner en neemt je mee in het volledige ontwikkelingsproces. Met een projectmanager onder de sneltoets die jouw proactief op de hoogte houdt, maken we snel stappen.

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

HET WEBDESIGN BUREAU VOOR JOU

Opgevallen is er voor alle bedrijven in Friesland die meer uit hun website willen halen. Wat het doel van je website ook is. Of je nu klanten wilt werven, onlineproducten wilt verkopen of een mooi online visitekaartje wilt hebben. Wij helpen jou met het bepalen van de juiste doelen en gaan deze voor je realiseren. We zijn hierin niet bang onze eigen mening te geven en kritisch te kijken naar je plannen. Wij geloven in onze expertise en houden het gewenste eindresultaat in het vizier. Dus ben je op zoek naar een webdesign bureau dat jou gaat helpen om te groeien als bedrijf! Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

LAAT JE WEBSITE DOOR ONS BOUWEN

Neem contact met ons op en kom in contact met Opgevallen, het webdesign bureau uit Friesland!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER