Webdesign bureau Friesland

Een website is veel meer dan een online visitekaartje en heeft vaak een prominente rol in de klantreis. Je wilt een responsive webdesign die goed vindbaar is en werkt op mobiele apparaten. Opgevallen is een strategisch en professioneel webdesignbureau in Friesland. Wij maken professionele websites met een sterke focus op ontwerp en conversie.

Hierbij maken we strategische keuzes vanuit onze marketing & communicatie achtergrond. Ons webdesign bureau vind je in Grou, midden in de regio Friesland. Onze klanten zijn zowel grote als kleine bedrijven die meer uit hun website willen halen. Van een fysieke winkel tot aan webshops.

Lijn van Opgevallen

Opgevallen is het webdesign bureau Friesland

Opzoek naar een uniek webdesign?

Wij zien dat het hebben van een website door veel bedrijven nog als een ‘moetje’ wordt gezien. Als een middel wat je niet kunt missen als bedrijf, maar ook niet concreet bijdraagt aan de bedrijfsvoering. Dat willen wij veranderen als webdesign bureau in Friesland. Bij Opgevallen denken we vanuit doelen en niet vanuit het middel. We geven het dan ook eerlijk aan als een nieuwe website voor jou niet genoeg gaat opleveren voor de investering. Zien we wel kansen, dan gaan we strategisch te werk om jouw website van toegevoegde waarde te laten zijn. Dit betekent dat we voordat er aan de website begonnen wordt gaan kijken naar je merkidentiteit en de klantreis van je doelgroep. Waar sta je voor? Wanneer komen je klanten met je website in aanmerking? Welke website tools wenst je doelgroep? Je merkidentiteit wordt de basis van het ontwerp en de uitgetekende klantreizen geven ons inzicht in de benodigde functionaliteiten.
 

Pijl naar onze visie op webdesign

Verrassende blik op webdesign

Bij het creëren van de ideale website kunnen we jou volledig ontzorgen. Van het ontwerp tot teksten en fotografie. En het stopt niet alleen bij de website, een website is niks zonder bezoekers en verdere communicatie. Dus wil jij bijvoorbeeld online adverteren, een E-book die te downloaden is op je website of e-mailmarketing vanuit website bezoek inrichten? Met onze marketing en communicatie achtergrond kunnen we, waar gewenst, vanuit je website verder bouwen aan de groei van jouw bedrijf. Wij bieden namelijk meer diensten dan web design. Ons webdesign bureau werkt samen met jou als partner en neemt je mee in het volledige ontwikkelingsproces. Met een projectmanager en een professionele webdesigner onder de sneltoets die jou proactief op de hoogte houdt, maken we snel stappen en krijg je een persoonlijke aanpak.

 
 

Pijl naar het webdesign bureau voor jou

Zoek je op webdesign Friesland dan kom je bij Opgevallen uit

Het team van Opgevallen is hoofdzakelijk actief in regio Friesland

Het webdesign bureau voor jou

Opgevallen is er voor alle bedrijven in Friesland die meer uit hun website willen halen. Wat het doel van je website ook is. Of je nu klanten wil werven, online producten wil verkopen of een mooi online visitekaartje wil laten maken. Wij helpen jou met het bepalen van de juiste doelen en gaan deze voor je realiseren. We zijn hierin niet bang onze eigen mening te geven en kritisch te kijken naar je plannen. Wij geloven in onze expertise en houden het gewenste eindresultaat in het vizier. Intern laten wij onze designer, tekstschrijver, foto– en videograaf samen werken met onze website bouwer. Dus ben je op zoek naar een website design bureau dat jou gaat helpen om te groeien als bedrijf? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

 
 
 

Pijl naar voorbeelden van webdesigns

Maatwerk website voor Rijschool Posseth uit Friesland gebouwd door Opgevallen

RIJSCHOOL POSSETH

BESTE RIJSCHOOL VAN HET NOORDEN

Website voor Decokeuken uit Friesland gebouwd door Opgevallen

DECOKEUKEN HEERENVEEN

MAATWERK KEUKENS VAN HOGE KWALITEIT

Voorbeelden

Wij ontwerpen responsive websites voor onze opdrachtgevers. Benieuwd hoe ons webdesign bureau Friesland van positionering naar ontwerp gaan? Bekijk dan alle stappen in onze werkwijze.

Kosten webdesign

Een website laten maken is altijd maatwerk en ieder webdesign is weer uniek. Wij bouwen altijd WordPress websites (een Woocommerce webshop kunnen wij bouwen maar een Magento webshop dus niet) en werken op basis van een bestaande of een te ontwikkelen huisstijl.

PROJECT 1
Je hebt ervaring met het werken met WordPress websites en wilt daarom graag dit CMS gebruiken. Je huidige website is niet responsive en werkt niet goed op mobiele telefoons. Je wilt daarom een nieuw webdesign (homepage, over ons, dienstenpagina en een contactpagina). Er is al een huisstijl, teksten zijn al geschreven en er zijn ook al goede foto’s.

Looptijd: vanaf 40 uur
Kosten: vanaf € 3300

PROJECT 2
Voor een nieuw product wil je een WordPress CMS website laten maken. Er is nog geen huisstijl, er zijn nog geen teksten en er zijn ook geen foto’s. Al deze wil je uitbesteden aan ons webdesign bureau. Wij maken de foto’s, designen afbeeldingen en schrijven de teksten. Wij leveren een volledig ingevulde website op.

Looptijd: vanaf 80 uur
Kosten: vanaf € 6600

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ontvang een vrijblijvende offerte

Ook een professioneel webdesign?

Wil jij een website laten maken? Neem contact met ons op voor webdesign Friesland zodat we in gesprek kunnen gaan om een nieuw webdesign voor jouw bedrijf of organisatie te realiseren!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: