Onze diensten

Visitekaartje laten ontwerpen

Je visitekaartje geef je af tijdens het netwerken met potentiële klanten. Je wilt daarom een goede indruk achterlaten met een professioneel visitekaartje. Bij Opgevallen helpen wij MKB en kleine bedrijven met visitekaartjes ontwerpen en het laten drukken hiervan. Bij ons geen kant en klare ontwerpen maar een uniek ontwerp vanuit je merkidentiteit die bij jouw bedrijf past. Een visitekaartje is een van je elementen uit je huisstijl.

Het visitekaartje moet een vertaalslag zijn van de visuele identiteit van je bedrijf. Doordat wij niet gebruik maken van kant en klare sjablonen kunnen wij visitekaartjes maken in elk gewenste formaat (horizontale of verticale visitekaartjes), met ronde hoeken en met bijvoorbeeld een qr code hierop gedrukt. Wij kunnen de pdf bestanden bij je drukker aanleveren of het laten drukken via onze leverancier.

Lijn van Opgevallen

Design werkzaamheden door Opgevallen

Laat een uniek visitekaartje maken dat bij jouw merk past

Voordat wij gaan ontwerpen ontvangen wij graag jouw huisstijlhandboek. Hierin staan je huisstijlregels vastgelegd. Heb je nog geen ontwikkelde huisstijl? Dan raden we je aan om eerst een huisstijl te laten ontwerpen.

Vervolgens gaan wij met elkaar in gesprek. Wij gaan achterhalen welke stijl bij jouw past en wij bespreken welke praktische gegevens op het visitekaartje moeten komen te staan. Aan de hand van jouw wensen ontwerpen wij een uniek visitekaartje.

Aan de hand van jouw aangeleverde bestanden en ons gesprek gaan wij aan de slag en ontwerpen wij in een InDesign document jouw gewenste visitekaartjes. Wij kunnen je zowel het indesign document als een pdf bestand aanleveren zodat je altijd het ontwerp correct aanlevert bij jouw drukkerij.

Pijl naar het proces van klantreizen ontwerpen

Visitekaartjes maken, ontwerpen en laten drukken

Wij adviseren je in de afmetingen van de kaartjes, op welke papiersoorten je de visitekaartjes kan laten afdrukken en welke unieke opties er zijn op het gebied van een visitekaartje. Als wij hierin gekozen hebben kunnen wij voor je ontwerpen. Als je tevreden bent met het ontwerp gaan wij het visitekaartje voor je laten drukken.

Mocht je jouw huisstijl willen doorvoeren naar andere communicatiemiddelen zoals folders, flyers, brochures of advertenties dan is dat ook mogelijk.

 
 
 

Pijl naar voorbeelden van een positionering

Visitekaartje laten maken

Voorbeelden van ontwerpen

Opgevallen helpt MKB-bedrijven met de ontwikkeling van logo’s, huisstijlen en huisstijldragers zoals visitekaartjes, brochures, flyers en folders. Hiernaast zie je een aantal voorbeelden die gemaakt door ons zijn.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wil je advies over je visitekaartjes?

Je wilt een eigen visitekaartjes laten maken door een van de grafisch ontwerpers van Opgevallen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: