NOTARIS ZONDER GRIJZE PAKKEN EN EEN VOLVO

MERK, PLAN, UITVOERING

Notariskantoor Mirjam Bos

OPDRACHTGEVER
Mirjam Bos viert in 2021 haar 12,5-jarige jubileum als notaris. Door omstandigheden is ze haar eigen kantoor begonnen in het prachtige raadshuis van Grou, maar droomde eigenlijk nooit van haar eigen kantoor. Toch kwam deze kans toen der tijd op haar pad en heeft ze deze met twee handen aangepakt. “Als ik dan toch een eigen kantoor heb, dan ga ik het doen zoals ik het wil: anders en niet zo stoffig als de rest.”

VRAAG
Er hangt een ouderwets imago rondom notariskantoren en dat is, volgens Mirjam het: “stoffige-grijze-pakken-met-een-VOLVO-imago”. Mirjam vindt het heel jammer dat dit imago bestaat en wil dat graag doorbreken. Ze wil anders zijn dan de rest, maar zelf weet ze niet hoe ze dat kan bereiken.

OPLOSSING
Gelukkig kunnen wij Mirjam goed helpen met het imago te verbreken. We ontdekten de unieke waarde van het bedrijf, kozen een scherpe positionering en zetten een sterke merkidentiteit neer. Dit fungeert als basis voor het merk ‘Notariskantoor Mirjam Bos’, met als rode draad: de kleurrijke notaris voor jongvolwassenen.

RESULTAAT
Er is een positionering en merkidentiteit neergezet die Notariskantoor Mirjam Bos helpt om keuzes te maken en richting te bepalen. Een sterke basis, een sterk merk. Vervolgens hebben we een creatief aanvalsplan gemaakt om dit kleurrijke imago uit te stralen. Als vervolgstap hebben we de klantreis in kaart gebracht om deze te optimaliseren, zodat we echte ambassadeurs maken van de klanten.

DE KLEURRIJKE NOTARIS MET WEBSHOP

 

We kozen ervoor om de jongere doelgroep aan te spreken. “De oudjes weten mij wel te vinden”, vertelt Mirjam. Dus gaan we ons richten op de jongvolwassenen, dit betekent dat het notariskantoor juist online goed zichtbaar moet zijn. Met een nieuwe kleurrijke website, inclusief blog én webshop lanceerden we de nieuwe positionering van Notariskantoor Mirjam Bos. Een webshop? Jazeker, hierin kun je verschillende e-books gratis downloaden en gemakkelijk een samenlevingscontract of verklaring van erfrecht kopen.

Samen met één van onze partners hebben we een vernieuwende kleurrijke website neergezet. Wil je de website met eigen ogen bekijken? Ga dan naar www.notarismirjam.nl 

notariskantoor mirjam bos

Bij het afsluiten van een samenlevingscontract of testament moet je over veel dingen hebben nagedacht. Dat zijn serieuze gesprekken die je niet even tijdens het opslurpen van het avondeten doet. Maar wanneer wel? We ontwikkelden een gaaf kaartspel waarin alle belangrijke onderwerpen aan bod komen, maar ook leuke grappige vragen tussen zitten.

Twee vliegen in één klap. Je hebt een gezellige avond met je lover. Biertje, wijntje en een hapje erbij en tegelijkertijd ben je met elkaar moeilijke gesprekken aan het voeren. De ingewikkelde stof wordt zo nu en dan weer luchtig gemaakt door een simpele, leuke, dagelijkse vraag. Met dit kaartspel weet je zeker dat je je toekomst goed hebt geregeld!

BEREID JE GOED VOOR MET HET KAARTSPEL ‘GOED GEREGELD’

WAT VINDT MIRJAM VAN ONZE SAMENWERKING? 

Natuurlijk hebben we Mirjam ook even voor onze camera gezet. Wat vindt zij nou eigenlijk van onze samenwerking? Want, eerlijk is eerlijk… het gaat eigenlijk niet om onze mening. In deze video stellen we Mirjam inhoudelijke, maar ook een paar grappige vragen over de match tussen het Notariskantoor Mirjam Bos en Opgevallen.

WIL JE MEER WETEN OVER DEZE CASE?

HET PROJECTTEAM

HJALMAR BOSSCHER

MERK & PLAN

 

 

KLASINE SMID

PROJECTMANAGER