WIJ ZIJN OPGEVALLEN

Opgevallen strijdt voor unieke merken. We zijn een strategisch communicatiebureau dat jou helpt bij het vinden en vertalen van je identiteit. Met een flinke dosis creativiteit zorgen wij dat de persoonlijkheid van jouw organisatie opvalt. Alle uitingen krijgen het juiste gevoel mee zodat ze je doelgroep raken en van jouw klanten echte ambassadeurs maken. Wij geloven dat je je klanten moet koesteren en moet inzetten op positieve emoties over en weer. Als in een liefdesrelatie. Overtref de verwachtingen en je blijft relevant. Dé ultieme merkbeleving, dát is waar we voor gaan.

1. MERKIDENTITEIT & POSITIONERING
Waarvoor stap jij elke ochtend in de auto naar je werk? Waarom blijven getalenteerde mensen voor je werken? Wat drijft jullie met elkaar en maakt de organisatie uniek? Als je dit kunt samenvatten, dan heb je iets bijzonders in handen. Jouw onderscheidende merkidentiteit. Nu nog die unieke plek in het weiland kiezen: jouw positionering.

Wat zou je vinden van een merk dat “een beetje (glas)helder” is? Als bedrijf moet je kiezen om gekozen te worden. Wat onderscheidt jouw onderneming van anderen? Voor wie ben je er precies? Wat is jullie diepste geloofsovertuiging en welke koers wil je varen om een plek in te nemen in het hoofd en het hart van je doelgroep? Samen gaan we op zoek naar jouw unieke plek in de markt. Zo ben je voor jouw klanten niet meer te missen.

2. CONCEPTEN & CAMPAGNES
We vertalen je merkidentiteit naar concepten die naadloos aansluiten bij de kern van je bedrijf. Ze passen bij je kernwaarden en zijn relevant voor de ontvangers. Het is tijd voor de praktische vertaalslag van je merkidentiteit en positionering.

We duiken in de klantreis van jouw doelgroep en spelen in op de momenten die het verschil maken, met opvallende communicatie. De merkidentiteit geeft richting bij het ontwikkelen van een passende huisstijl, website, te gekke guerrilla-acties en creatieve campagnes. Daar nemen we jouw doelen altijd in mee. Ons grootste doel? Zorgen dat mensen over je gaan praten. We willen dat je positief opvalt en dat jouw merknaam staat gegrift in het brein van je doelgroep. Nooit meer weg te gummen. Benieuwd naar ons werk? Klik hier!

3. UITVOERING
Het mooie aan ons bureau is dat wij niet alleen bedenken, maar ook uitvoeren. We hebben korte lijntjes en kunnen snel schakelen. We weten wat we maken en ook hoe we het willen maken. Sprekend beeld en smeuïge teksten komen samen tot opvallende campagnes en content voor jouw merk.

Onze beloftes:

  • Ultieme betrokkenheid van de projectmanagers.
  • Goed bereikbaar via mail, postduif en WhatsApp. Gewoon een 06-nummer onder je sneltoets.
  • We gaan voor het vetste en mooiste resultaat.
  • We houden altijd jouw doelen voor ogen.

Praatjes vullen geen gaatjes natuurlijk. Het gevoel moet goed zijn. Bak koffie doen?

HET TEAM