Onze diensten

Fotografie

Foto’s voor je bedrijf. Je hebt ze onder andere nodig voor op je website, je social media kanalen, bij je vacatures, als promotiemateriaal (online & offline). Goede bedrijfsfotografie zorgt voor een persoonlijke en authentieke uitstraling van je bedrijf. Het maakt je onderscheidend van anderen. En het brengt de boodschap hoe jij die wil brengen. Wij brengen bedrijven op een bijzondere manier in beeld met bedrijfsfotografie.

In de afgelopen jaren is het steeds makkelijker geworden om foto’s te maken. Maar foto’s van een bedrijfsfotograaf zijn toch anders dan die je zelf maakt met je telefoon. Wij hebben sinds 2016 ervaring als bedrijfsfotograaf en hebben inmiddels voor honderden opdrachtgevers gewerkt. Doordat wij centraal zitten gevestigd in Friesland verzorgen voor veel bedrijven in Friesland hun bedrijfsfotografie.

Lijn van Opgevallen

Bedrijfsfotograaf van Opgevallen uit Friesland

Type bedrijfsfotografie

Veel opdrachtgevers hebben aan de bedrijfsfotograaf van Opgevallen de bedrijfsfotografie uitbesteed. Bij ons kan je 5 verschillende soorten bedrijfsfoto’s laten maken:

 
 

Pijl naar volgende dienst

Het proces

Het doel, jouw doelgroep, de kanalen waar de foto’s gebruik gaan worden en jouw bedrijf zijn enorm bepalend in wat voor bedrijfsfoto’s je nodig hebt. Vooraf bespreken wij je wensen en daarna komen wij met een advies. Nadat wij het concept bepaald hebben spreken wij alles door. Wij begeleiden jullie met AVG-formulieren en komen met een concrete briefing. Onze bedrijfsfotograaf komt op de afgesproken locatie(s) en maakt de foto’s. De foto’s zullen wij nabewerken en zullen binnen de afgesproken deadline digitaal opgeleverd worden.
 
 
 
 
 

Pijl naar volgende dienst

Bedrijfsfotografie in Friesland door bedrijfsfotograaf van Opgevallen

Portfolio van bedrijfsfotografie van Opgevallen

Voorbeeld bedrijfsfoto van bedrijfsfotograaf uit Friesland

Voorbeelden

Wij hebben voor honderden MKB-bedrijven uit Friesland foto’s mogen maken. Van product- tot aan portretfotografie. Wij kunnen je een portfolio op maat toesturen.

Kosten van bedrijfsfotografie

Een fotografie opdracht is maatwerk. Het type fotografie, het aantal foto’s, de locaties en de nabewerking zijn variabelen die van invloed zijn op de kosten. Om je een gevoel te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee uiteenlopende voorbeeld scenario’s uitgewerkt:

PROJECT 1
Je wilt een beeldbank hebben van ongeveer 15 foto’s die je nodig hebt voor je website. Wij gaan op 1 locatie fotograferen en je wilt de foto’s graag na 1 week hebben.

Looptijd: vanaf 5 uur
Kosten: vanaf € 400

PROJECT 2
Je organiseert een evenement en je wilt een fotograaf op locatie die het event vastlegt. Je evenement is op zaterdagmiddag en eindigt ’s avonds laat. De foto’s wil je graag de eerstvolgende werkdag (maandag) ontvangen.

Looptijd: vanaf 16 uur
Kosten: vanaf € 1500

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ontvang een vrijblijvende offerte

Sparren over bedrijfsfoto's

Neem contact met ons op zodat wij vrijblijvend kunnen brainstormen over jouw bedrijfsfoto’s.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: