Onze diensten

Portretfotografie Friesland

De webpagina ‘over ons’ is vrijwel de best bekeken pagina op websites. Je gebruikt hem om de bezoekers al een soort van kennis te laten maken met je bedrijf. Goede portretfoto’s zorgen ervoor dat mensen een positief beeld en een goed gevoel krijgen bij je bedrijf. Een bekende uitspraak is ‘Het gaat niet om de tent, maar om de vent’, en dat is niet voor niets.  Onze portretfotograaf werkt meestal binnen Friesland.

Maar wij hebben ook bedrijfsportret fotografie opdrachten voor opdrachtgevers door heel Nederland uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk belangrijk dat de medewerker oogcontact maakt met de camera, het licht goed is en de kleuren fris en helder. Zo krijgen we ieder teamlid stralend op de foto. Op deze pagina lees je meer over portretfotografie die wij voor jou als bedrijf kunnen maken. 

Lijn van Opgevallen

Bedrijfsportret laten maken door bedrijfsfotograaf

Werkwijze bedrijfsportretfotografie

Onze portretfotograaf komt langs om de foto’s te maken. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat onze bedrijfsportret fotograaf gebruik kan maken van een opgeruimde ruimte met voldoende licht. Hij zet alle medewerkers in max. 5 minuten per persoon op de foto. Zo blijft het leuk, ook voor de mensen die de kriebels krijgen van een cameralens voor hun neus.

De achtergrond voor de bedrijfs portretfotografie opdracht bespreken we van tevoren. Dit kan een egale achtergrond zijn, de afdeling waar de werknemers werken, het bedrijfspand op de achtergrond of midden in het nabijgelegen park. Wat jij wilt!

 

Pijl naar volgende dienst

Wat krijg je van onze portretfotograaf?

Samen met onze communicatieadviseur stemmen we af hoeveel werknemers er op de foto moeten worden gezet en hoeveel foto’s je uiteindelijk ontvangt. Na het fotograferen van de bedrijfsportretten bewerken we alle foto’s van de werknemers. We zorgen ervoor dat ze stralen! Wanneer we dit klaar hebben sturen we de foto’s naar je toe, en kun je ze plaatsen op je site, onder de pagina ‘over ons’. Tip: zo’n mooi portret is ook perfect als profielfoto op je LinkedInprofiel.

Bovendien maken wij ook een teamfoto van het hele team, want die komt altijd van pas!

 

Pijl naar volgende dienst

Bedrijfsportret laten maken

Portfolio van bedrijfsfotografie van Opgevallen

Voorbeeld bedrijfsfoto van bedrijfsfotograaf uit Friesland

Voorbeelden

Wij hebben voor honderden MKB-bedrijven uit Friesland foto’s mogen maken. Van product- tot aan portretfotografie. Wij kunnen je een portfolio op maat toesturen.

Afspraak plannen

We kunnen op verschillende manieren de bedrijfsportretten maken. Dit willen we graag eerst bespreken voordat we aan de slag gaan. Moet het heel zakelijk, mag het speels, of moet de werknemer aan het werk zijn wanneer we de foto maken. Nadat er een idee op papier staat plannen we een afspraak om de foto’s te maken. Dan komt onze portretfotograaf uit Friesland bij je langs en maakt prachtige foto’s.

Wil jij bedrijfsportret fotografie?

Zet onze fotograaf aan het werk. Neem contact met ons op voor het laten maken van portretfotografie in Friesland!

Deze bedrijfsfoto’s
maken wij ook

Lijn van Opgevallen