Fotograaf in Friesland

Fotograaf Friesland

Ben je op zoek naar een fotograaf in de provincie Friesland? Voor welke soort fotografie ook, bij Opgevallen kunt je terecht! Opgevallen is een creatief communicatiebureau in Friesland. En wij hebben een fotograaf in huis.

Opgevallen verzorgt voor veel Friese bedrijven de zakelijke fotografie. De Facebookpagina’s ‘Winkels Drachten’ en ‘Winkels Heerenveen’ hebben wij in beheer. Voor deze pagina’s maken wij foto’s van, wat je waarschijnlijk al in de gaten had, winkels. Dit bestaat uit verschillende soorten fotografie zoals je hieronder kunt zien. Hierdoor hebben wij onder andere ervaring in portretfotografie en productfotografie.

Een andere vorm van fotografie, waar wij actief in zijn, is bedrijfsfotografie. Opgevallen staat achter het persoonlijk maken van webpagina’s en daardoor ook het persoonlijk maken van bedrijven. Elk bedrijf is uniek, heeft zijn eigen manier van werken. Of zoals wij het noemen: het lijkt nergens op. En dat willen wij ook laten zien. Je bent zelf trots op je bedrijf, en een van de voordelen van een persoonlijke website is dat kijkers je bedrijf eerder vertrouwen dan wanneer je stockphoto’s gebruikt.

Opgevallen houdt ook van evenementen! Naast het maken van aftermovies met de filmcamera, lopen wij hier ook graag rond om de mooiste foto’s te schieten en de sfeer over te brengen. Maar genoeg over ons, wij willen graag weten waarvoor jij op zoek bent naar een fotograaf in Friesland.

Fotograaf in actie bij het maken van foodphotography

Specialiteiten van onze fotograaf in friesland

Wij hebben veel ervaring in de volgende soorten fotografie. Wil je hier meer van zien? Bekijk dan deze pagina over bedrijfsfotografie.

Wat krijg je van ons?

Dit hangt er natuurlijk vanaf wat jouw wensen zijn. Wanneer je een geheel nieuwe website wilt vullen is dit anders dan wanneer je van al je werknemers portretten wilt hebben. Van tevoren bedenken we een plan, samen met de wens die je voor ogen hebt. Wanneer het plan is gemaakt, gaan we over tot de fotografie.

De fotografie

Wanneer er een plan ligt, komen wij langs om de foto’s te maken zoals we hebben afgesproken. Voor de meeste soorten fotografie kunnen wij langs komen op locatie om te fotograferen. Nadat de foto’s zijn gemaakt bewerken we de foto’s voor de puntjes op de i. Je krijgt de foto’s aangeleverd in de hoogste kwaliteit JPEG.

Foto's van onze fotograaf

Ontvang een vrijblijvende offerte

Fotograaf in Friesland nodig

Neem contact met ons op en wij zetten onze fotograaf uit Friesland aan het werk!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: