Bedrijfsfotografie in Friesland

BEDRIJFSFOTOGRAFIE IN FRIESLAND

Nieuwe, frisse en duidelijke foto’s voor op je website of social media kanalen. Opgevallen helpt je graag! Onze fotograaf weet jouw bedrijf vast te leggen, precies zoals het is met sprekende bedrijfsfotografie. Je bent namelijk trots op je bedrijf. Je verkoopt of levert een mooi product of dienst. Dat weet jij en je wil dat graag ook aan de rest van de wereld laten zien. Dat snappen wij. Wij bieden opvallende bedrijfsfotografie aan: van portretfotografie tot foodfotografie.

Wij geloven in bedrijfsfotografie op locatie, bij jouw bedrijf en met jouw mensen. Dat weerspiegelt jouw bedrijf het allerbeste. Hoewel ze geen modellen zijn, weten we ze altijd ontspannen op de foto te krijgen. We kunnen je helpen bij:

  • Algemene- sfeer en teamfoto’s voor op je nieuwe website
  • Foto’s voor je social media kanalen die direct de aandacht trekken
  • Productfoto’s voor je webshop, flyers, posters en ander drukwerk
  • Portretfoto voor een artikel in de krant
  • En nog veel meer! Leg je vraag aan ons voor, dan komen wij wel met een creatief idee.

Onze bedrijfsfoto’s zijn van hoge kwaliteit en in te zetten voor je online en offline communicatie. Wij zijn gevestigd in Grou, lekker centraal in Friesland en dus snel ter plaatse in die regio. Uiteraard rijden we ook met liefde wat verder voor een leuke fotografieklus.

PORTRETFOTOGRAFIE

Je kent het wel. Krijg je zo’n camera op je snufferd en moet je spontaan lachen voor een leuke foto. Ongemakkelijk, toch? Dat is het talent van onze fotograaf Robert. Hij krijgt je binnen enkele seconden stralend op de foto! Voordat je het in de gaten hebt is het alweer klaar en ben jij een mooie profielfoto voor op LinkedIn rijker ;-). We hebben veel ervaring in het verzorgen van zakelijke portretfotografie, teamfoto’s en eigenlijk alle soorten fotografie waarbij mensen in beeld komen. Beetje vaag? Check de foto’s maar, dan wordt het snel duidelijk. Of lees hier meer over portretfotografie. 

 

PRODUCTFOTOGRAFIE

Met productfotografie leggen we de focus op jouw producten. Deze brengen we op een mooie plek in jouw bedrijf in beeld. Zo blijft jouw product altijd de connectie met je bedrijf houden. Wil je jouw producten op de foto zetten voor jouw webshop? Dan fotograferen we ze graag in onze eigen studio. Met een neutrale achtergrond zijn de producten goed zichtbaar en ideaal voor webshops. Hieronder een greep uit onze product- en dienstenfoto’s.

FOTOGRAFIE PANDEN & INTERIEUR

We hebben veel ervaring met het fotograferen van bedrijfspanden en fotografie voor de makelaardij. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

FOODFOTOGRAFIE

Foodfotografie een vak apart. Het moet namelijk niet alleen een mooie foto worden, je moet er zelfs water in je mond van krijgen. Je moet het meteen willen eten of drinken. Met passie creëren wij de mooiste settings, passend bij het product. Zodat we met onze foto’s een hongergevoel op te roepen.

DIENSTEN

HET TEAM

ROBERT VEENSTRA

VIDEO / FOTO / DRONE / EDIT
TOE AAN NIEUWE FOTO'S?

Neem contact met ons op voor het laten maken van nieuwe foto’s! Heb je zelf nog andere gekke ideeën? Leuk! Wij werken graag mee met leuke avontuurlijke klussen. We vinden het interessant om buiten onze comfortzone te stappen. Dus, kom maar op!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER