TOE AAN NIEUWE BEDRIJFSFOTO'S?

BEDRIJFSFOTOGRAAF

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf? Dan kun je bij Opgevallen terecht! Wij zijn een creatief communicatiebureau en werken met een team van specialisten. Een van onze specialisten is een bedrijfsfotograaf.

WAAROM EEN BEDRIJFSFOTOGRAAF INHUREN?
Mensen die op zoek zijn naar een bedrijf, geven vaker de voorkeur wanneer een bedrijf persoonlijkheid uitstraalt. Door op de website werknemers te laten zien met bijvoorbeeld een ‘over ons’ pagina of de sfeer van je werkomgeving, krijgen bezoekers van je pagina meer vertrouwen in je bedrijf. En daar staan wij ook achter. Wij maken graag webpagina’s van bedrijven persoonlijker, zodat de klant weet met die hij/zij te maken heeft of gaat krijgen.

GEBRUIK GEEN STOCKFOTO’S
Stockfoto’s kun je beter links laten liggen, want elk bedrijf kan hier gebruik van maken. Met het gebruik deze stockfoto’s geef je geen realistisch beeld van jouw bedrijf. De sfeer is in de meeste gevallen ‘Amerikaans’. En dat zal jouw bedrijf vast niet zijn. Jouw bedrijf lijkt nergens op, is uniek (want geen bedrijf is precies hetzelfde) en dat wil je ook laten zien.

WAARMEE KAN ONZE BEDRIJFSFOTOGRAAF JOU HELPEN?

Onze bedrijfsfotograaf heeft veel ervaring met de onderstaande bedrijfsfotografie opdrachten. Klik op de onderstaande onderdelen om hier meer over te lezen en te zien:

PORTRETFOTOGRAFIE
WEBSITEFOTOGRAFIE
BEDRIJFSREPORTAGES
DRONE FOTOGRAFIE
OVERIGE BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Staat jouw type opdracht hierboven er niet tussen? De kans is groot dat wij er wel ervaring mee hebben. Bel ons op 0566-700221 en vraag naar de mogelijkheden!

PERSOONLIJKE FOTO'S VAN ONZE BEDRIJFSFOTOGRAAF

HOE GAAT ONZE BEDRIJFSFOTOGRAAF TE WERK?

Binnen Opgevallen hebben wij twee enthousiaste projectmanagers/communicatieadviseurs werken. Zij bespreken met jou je wensen. Want waarvoor wil je onze bedrijfsfotograaf inzetten? Hij kan een bedrijfsreportage maken, al je werknemers op de foto zetten voor de ‘over ons’ pagina. Maar misschien heb je hele andere wensen. Nadat wij helder in kaart hebben gebracht wat de opdracht is voor onze bedrijfsfotograaf en wij met je mee gedacht hebben gaan wij over tot actie. Wij maken een afspraak wanneer onze bedrijfsfotograaf bij je moet zijn. Ook daarin zijn wij flexibel. Onze fotograaf maakt de foto’s en deze worden daarna bewerkt. Wanneer ze klaar zijn krijg je de foto’s van ons. Je kunt ze gelijk op je website gebruiken, in een brochure of op social media. De foto’s worden in de hoogste kwaliteit JPEG verstuurd.

EEN PAAR VOORBEELDEN VAN ONZE BEDRIJFSFOTOGRAAF

TOE AAN NIEUWE BEDRIJFSFOTO'S?

Neem contact met ons op voor het laten maken van de bedrijfsfotografie!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER