WEBSITE FOTOGRAFIE

WAT GOEDE FOTOGRAFIE VOOR JE WEBSITE DOET

De best beoordeelde websites van 2019 hebben allemaal op hun homepage grote foto’s of een headervideo (een video zonder geluid die zich afspeelt bovenin de pagina). Wanneer mensen op een website komen, gaat de aandacht direct naar de beelden toe. En beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Zorg voor goede website fotografie.

WAAROM WEL JE PROFESSIONELE FOTO'S VOOR JE WEBSITE?

Je wilt graag dat je website uitstraalt wie jullie zijn en wat jullie doen. Daarvoor kun je natuurlijk geen stockfoto’s gebruiken. Die foto’s zeggen niks over jouw bedrijf. Want elk bedrijf is uniek. Met het gebruik van stockfoto’s onderscheid je je niet van andere bedrijven. Wil je bijvoorbeeld een foto over succesvol zakendoen, dan denkt iedereen meteen aan een foto waarbij je twee schuddende handen ziet. Het voelt niet echt aan, en dat kan ervoor zorgen dat je klanten misloopt. Met nieuwe eigen websitefotografie geef je het bedrijf een eigen gezicht, beeld je uit wat je te bieden hebt en wat je uniek maakt.

Je bent trots op je bedrijf. Straal het uit met eigen unieke website fotografie!

MAAR DAT KAN MIJN BUURMAN TOCH OOK?

Je kan foto’s laten maken door je buurman, of een goede vriend, maar mocht deze normaal gesproken alleen vakantiefoto’s maken dan zie je echt het verschil. Compositie, lijnenspel, licht, scherpte, kleuren, flits of geen flits. Fotografie is een vak apart. Dat moet je aan de pro’s overlaten. Wij verzorgen je website fotografie in Friesland!

Verbetering van een website door professionele website fotografie

WAT KRIJG JE?

Samen met jou stemmen we af hoeveel foto’s we maken voor jouw website. Iedereen heeft zijn voorkeuren en wensen, dus waarom zouden wij hier een keuze in maken? We bespreken welke foto’s we gaan maken voor de websitefotografie.

Denk bijvoorbeeld aan:

We nemen de medewerkers graag mee in de foto’s. Dat maakt de fotografie persoonlijker en de organisatie toegankelijk.

AVG-RICHTLIJNEN VAN WEBSITE FOTOGRAFIE

Portretfoto’s zijn een bijzonder persoonsgegeven. Voor het maken en het publiceren van deze foto’s heb je toestemming nodig van de persoon die op de foto staat. Wij sturen van tevoren een AVG-formulier toe, die je naar eigen wens kan invullen. Zo voldoe je ook aan de AVG richtlijnen die opgesteld zijn.

DE FOTOGRAFIE

De fotograaf die bij je langs komt op de afgesproken dag en tijd. Hij heeft gemiddeld 1 uur nodig voor de fotografie op locatie. We bewerken daarna de foto’s tot in de puntjes. De foto’s krijg je van ons binnen een week. We leveren bestanden aan in hoge kwaliteit JPEG, en je kunt ze daarna direct gebruiken.

Jij krijgt de volledige rechten van de foto’s en mag deze dus inzetten zoals jij dat wilt. Wij werken voor ambitieuze merken en bedrijven in Friesland, en voor een aantal opdrachtgevers door heel Nederland!

AFSPRAAK PLANNEN

Zullen we je website naar een hoger niveau tillen met professionele fotografie? Leuk! Bel ons, dan plannen we binnen een week een afspraak.

WIL JIJ NIEUWE FOTO'S?

Neem contact met ons op voor het laten maken van nieuwe foto’s voor je website in en buiten Friesland!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER