Onze diensten

Website fotografie

De best beoordeelde websites hebben allemaal op hun homepage grote foto’s of een headervideo (een video zonder geluid die zich afspeelt bovenin de pagina).

Wanneer mensen op een website komen, gaat de aandacht direct naar de beelden toe. En beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Zorg voor goede website fotografie.

Lijn van Opgevallen

Foto's voor je website laten maken

Professionele foto’s voor je website

Je wilt graag dat je website uitstraalt wie jullie zijn en wat jullie doen. Daarvoor kun je natuurlijk geen stockfoto’s gebruiken. Die foto’s zeggen niks over jouw bedrijf. Met het gebruik van stockfoto’s onderscheid je je niet van andere bedrijven. Daarom wil je sfeerfoto’s laten maken van jouw werkzaamheden, jouw locatie en team. Met nieuwe eigen websitefotografie geef je het bedrijf een eigen gezicht, beeld je uit wat je te bieden hebt en wat je uniek maakt.

Je kan foto’s laten maken door je buurman, of een goede vriend, maar mocht deze normaal gesproken alleen vakantiefoto’s maken dan zie je echt het verschil. Compositie, lijnenspel, licht, scherpte, kleuren, flits of geen flits. Laat door ons professionele en mooie foto’s maken zonder ongewenste schaduwen. Wij verzorgen je website fotografie in Friesland! Van websitefotografie tot aan professionele productfotografie.

Pijl naar volgende dienst

Wat krijg je?

Samen met jou stemmen we af wat voor soort en hoeveel foto’s we maken voor jouw website. Iedereen heeft zijn voorkeuren en wensen, dus samen gaan wij hier een keuze in maken. Gaan we productfoto’s maken met een transparante achtergrond? Dat heeft een andere voorbereiding nodig dan teamfoto’s op jouw bedrijfslocatie. We bespreken welke foto’s we gaan maken voor de websitefotografie.

Denk bijvoorbeeld aan:

We nemen de medewerkers graag mee in de foto’s. Dat maakt de fotografie persoonlijker en de organisatie toegankelijk.

Pijl naar volgende dienst

Fotograaf bewerkt de foto's voor jouw website

Portfolio van bedrijfsfotografie van Opgevallen

Voorbeeld bedrijfsfoto van bedrijfsfotograaf uit Friesland

Voorbeelden

Wij hebben voor honderden MKB-bedrijven uit Friesland foto’s mogen maken voor op hun website. Wij kunnen je een portfolio op maat toesturen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ontvang een vrijblijvende offerte

Liever eerst contact over websitefotografie?

Zullen we je website naar een hoger niveau tillen met professionele fotografie? Neem contact met ons op voor het laten maken van nieuwe foto’s voor je website in en buiten Friesland!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: