Onze diensten

Dronefotografie

Vanuit de lucht heb je een spectaculair zicht op je bedrijfspand, maar ook op evenementen, festivals, bouwprojecten, natuur en je eigen huis. Eigenlijk wordt alles met een drone verbluffend.

Drone fotografie zorgt voor indrukwekkende foto’s met een ander perspectief en geeft een mooi en duidelijk beeld aan de bezoekers van je website. Dronefoto’s zijn op heel veel manieren in te zetten.

Lijn van Opgevallen

Drone fotografie laten maken

Hoe werkt het?

We bespreken het doel en jouw wensen voor de dronefoto’s. Het is belangrijk om te weten op welke kanalen je de dronefoto’s wilt inzetten, hoeveel foto’s we gaan maken, welke nabewerking er plaats moet vinden en of er nog dingen geregeld moeten worden zoals attributen, modellen, toestemming voor een specifieke locatie etc. Als alles duidelijk is dan plannen we een afspraak voor de foto’s. Uiteraard houden we de weersvoorspelling goed in de gaten, van regen of harde wind wordt de drone niet heel gelukkig 😉 .

Onze fotograaf komt langs om de dronefoto’s te maken. Voor het fotograferen hebben we ongeveer 1 uur nodig. Voor de variatie maken we foto’s van ver weg, dichterbij, de voorkant, achterkant. Zo heb jij straks genoeg om uit te kiezen.

 

Pijl naar volgende dienst

Wat mag niet met dronefotografie?

Helaas kunnen wij niet overal met de drone vliegen. Aan het fotograferen en filmen met een drone zijn regels verbonden. We mogen bijvoorbeeld niet filmen:

  • In de buurt van vliegvelden
  • In de buurt van havens
  • Boven bebouwing
  • Boven mensenmenigtes

Leg je vraagstuk of idee aan ons voor, dan kunnen wij kijken of we bij jouw locatie kunnen vliegen met onze drone en komen wij samen tot een goed plan voor jouw dronefotografie in Friesland.

 

Pijl naar volgende dienst

Dronefotograaf van Opgevallen

Drone fotografie voorbeeld aan zee

Voorbeeld dronefotografie bij Hekstra Bedrijven

Voorbeelden

Wij hebben voor veel MKB-bedrijven uit Friesland dronefoto’s of video’s mogen maken. Wij kunnen je een portfolio op maat toesturen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ontvang een vrijblijvende offerte

Liever eerst nog contact over je dronefoto's?

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van drone fotografie? Neem contact met ons op voor het laten drone fotografie in en buiten Friesland!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: