DRONE FOTOGRAFIE IN FRIESLAND

SPECTACULAIRE FOTOGRAFIE MET DE DRONE

Vanuit de lucht heb je een spectaculair zicht op je bedrijfspand, maar ook op evenementen, festivals, bouwprojecten, natuur en je eigen huis. Eigenlijk wordt alles met een drone verbluffend. Drone fotografie zorgt voor indrukwekkende foto’s met een ander perspectief en geeft een mooi en duidelijk beeld aan de bezoekers van je website. Dronefoto’s zijn op heel veel manieren in te zetten. Leg je vraagstuk of idee aan ons voor, dan komen we samen tot een goed plan voor jouw dronefotografie in Friesland.

HOE WERKT HET?

We bespreken het doel en jouw wensen voor de dronefoto’s. Het is belangrijk om te weten op welke kanalen je de dronefoto’s wilt inzetten, hoeveel foto’s we gaan maken, welke nabewerking er plaats moet vinden en of er nog dingen geregeld moeten worden zoals attributen, modellen, toestemming voor een specifieke locatie etc. Als alles duidelijk is dan plannen we een afspraak voor de foto’s. Uiteraard houden we de weersvoorspelling goed in de gaten, van regen of harde wind wordt de drone niet heel gelukkig 😉 .

Onze fotograaf komt langs om de dronefoto’s te maken. Voor het fotograferen hebben we ongeveer 1 uur nodig. Voor de variatie maken we foto’s van ver weg, dichterbij, de voorkant, achterkant. Zo heb jij straks genoeg om uit te kiezen.

WAT MAG NIET MET DRONEFOTOGRAFIE?

Aan het fotograferen en filmen met een drone zijn regels verbonden.
We mogen bijvoorbeeld niet filmen:

  • In de buurt van vliegvelden
  • In de buurt van havens
  • Boven bebouwing
  • Boven mensenmenigtes

AFSPRAAK PLANNEN VOOR DRONEFOTO'S IN FRIESLAND

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van drone fotografie? Neem dan contact met ons op en kom in gesprek met onze communicatieadviseur uit Friesland. Gaan we samen wat moois van maken!

WIL JIJ OOK DRONEFOTO'S?

Neem contact met ons op voor het laten maken van drone fotogafie in en buiten Friesland!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER