Onze diensten

Reclamefotografie

Reclame kun je op veel verschillende manieren maken, denk bijvoorbeeld aan het adverteren op social media, advertenties plaatsen op rondwegborden, flyers drukken en uitdelen, posters opplakken, en zo kunnen we wel even doorgaan. Maar wanneer je wilt adverteren heb je daar ook passende foto’s bij nodig. Opgevallen zorgt voor de reclamefotografie. Je wilt met je product, je bedrijf, een evenement of iets anders opvallen, hiervoor kun je tekst gebruiken voor op de advertenties, maar beelden zeggen meer dan woorden.

Je wilt dat het opvalt, zodat je wordt gezien. Mensen moeten de aandacht en de interesse krijgen, anders heeft adverteren geen zin. Opgevallen zorgt ervoor dat je opvalt, door anders te zijn dan anderen. Want elk bedrijf is anders, en jij lijkt nergens op. Dat willen wij ook laten zien, zodat mensen voor jou, je product of je dienst kiezen. Wij willen laten zien waarom je uniek bent, en waarin je anders bent dan de rest. Naast het fotograferen kunnen wij ook de opmaak van de advertentie maken. Je wilt ook informatie geven zodat je doel behaald wordt, en de kijker overgaat tot actie.

Lijn van Opgevallen

Ontwikkeling van communicatiemiddelen door Opgevallen

Verschillende vormen van reclamefotografie

Onze reclamefotograaf heeft erg veel ervaring in reclamefotografie. Afhankelijk van wat het doel van de foto’s, jouw doelgroep en de boodschap wordt er gekeken welk type fotografie het meest passend is. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden van verschillende soorten reclamefotografie klikbaar gemaakt. Hier kan je per onderdeel meer lezen over de verschillende mogelijkheden.

Pijl naar volgende dienst

Hoe komt het concept van reclamefotografie tot stand?

Samen met onze projectmanager overleggen we je wensen. Het is belangrijk dat we weten wie de doelgroep is. Elke doelgroep heeft zijn eigen interesses, en daar moeten we op in spelen. De doelgroep moet zich aangesproken voelen. Vervolgens wil je wat vertellen, de kijker moet op actie overgaan.

Wanneer er een idee is gaan we aan de slag met de uitvoering. Onze fotograaf komt op jouw locatie. We fotograferen op locatie, maar kunnen ook een studio inrichten, om bijvoorbeeld je product, of een ander onderwerp het mooiste vast te leggen.

 
 
 

Pijl naar volgende dienst

Reclamefotografie voorbeeld

Voorbeeld reclamefotografie door Opgevallen

Voorbeelden

Wij hebben voor honderden MKB-bedrijven uit Friesland foto’s mogen maken. Van product- tot aan portretfotografie. Wij kunnen je een portfolio op maat toesturen.

Wil jij reclamefotografie?

Neem contact met ons op voor het laten maken van de reclamefotografie!

Deze bedrijfsfoto’s
maken wij ook

Lijn van Opgevallen