Advertentie laten maken

Je wilt een opvallende advertentie laten maken die jouw product of dienst onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep? Dan ben je bij Opgevallen aan het juiste adres want wij laten onze klanten opvallen. Bij ons kan je een advertentie laten maken die past bij jouw huisstijl.

Wil je een unieke advertentie maken die jouw doelgroep aanspreekt en de lezer aanzet tot actie? Of je nu een nieuwe dienst hebt of je bestaande merk wilt versterken, of dat je een advertentie wilt voor in huis aan huis bladen of voor op Instagram. Wij hebben de expertise en jarenlange ervaring om je te helpen. Word jij ook onderdeel van onze tevreden klanten?

Lijn van Opgevallen

Durf anders te zijn en zorg dat je advertentie opvalt

In 2016 vonden wij dat het anders moest. Wij zagen weinig creativiteit en onderscheidend vermogen. Tijd om de handen op te stropen en de markt eens op zijn kop te zetten. En dat is gelukt. Wij hebben de intrinsieke behoefte om anders te zijn. En dat is precies waarom onze opdrachtgevers ons weten te vinden. Wij vinden het belangrijk in advertenties die wij maken dat dit DNA zichtbaar en voelbaar is. Anders val je niet op tussen de meute. Durf te kiezen, durf het randje op te zoeken en durf op te vallen. Wij zijn er voor strijdbare en ambitieuze merken die zich hier in kunnen vinden en geloven in de visuele kracht van advertenties.

Wat voor advertentie wil je laten maken?

Wil je een advertentie voor in een krant, een magazine of voor een tijdschrift? Afhankelijk van de ruimte die je ingekocht hebt maken wij een passend ontwerp. Je kan ook flyers, brochures en directmails inzetten als advertenties.

 

Wil je adverteren via social media? Afhankelijk van je doel, de doelgroep en het kanaal bepalen we of we een foto of videocampagne gaan instellen. Wij zijn groot geworden met social media en weten precies hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken.

 

Opvallen langs de kant van de weg? Het goed inzetten van billboardcampagnes is een effectieve en bewezen methode van adverteren.

Werkwijze opvallende advertentie laten maken

Een effectieve advertentie ontwerp vereist een doordachte aanpak. Een goed idee ontstaat na het bepalen van de doelgroep en het vaststellen van het doel van jouw advertentie. Wie wil je met jouw advertentie bereiken? Daarnaast is het essentieel om te bepalen welke boodschap gecommuniceerd moet worden en op welk kanaal dit het beste gedaan kan worden. Wij nemen de tijd om jouw ideeën en doelstellingen te begrijpen en bieden onze inzichten en ervaring aan om een plan op te stellen dat aansluit bij jouw wensen.
 

Als helder is wat je doelen zijn, wie de doelgroep is en wij goed weten op welke kanalen wij de doelgroep het beste kunnen bereiken zullen wij een advertentie ontwerpen. Dit kan voor gedrukte printmedia zijn maar ook een video voor op een social media platform. Als het ontwerp van de advertentie gemaakt is zullen wij deze aan jou presenteren.
 

Nu het concept klaar is krijg je de advertentie toegestuurd ter controle. Mocht je iets willen veranderen dan is hier ruimte voor.
 

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan wij de advertentie publiceren en de resultaten van je advertentie meten en monitoren.

Waarom je door opgevallen je advertentie wilt laten maken

Drie redenen waarom je door Opgevallen je advertentie wil laten maken:
 

Wij vinden tevreden klanten het allerbelangrijkste wat er is. Daarom stoppen wij niet tot dat jij tevreden bent. Beloofd! 

 

Doordat wij een fotograaf, een contentcreator, een designer en een tekstschrijver in huis hebben kunnen wij snel schakelen en dus snel de geschikte advertentie maken. Wij kunnen veel verschillende vormen van content voor je maken.

 

Wij hebben veel ervaring in advertenties maken die opvallen en die werken. Opgevallen is ontstaan vanuit een advertentieplatform. Laat dit dus maar aan ons over!

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Jouw bedrijf met een + klantbeleving

 

Flyer laten designen door Opgevallen?

Ons werk bestaat uit het ontwikkelen van een opvallende klantbeleving. Dit start bij het helder hebben van de gewenste beleving: oftewel de positionering en de merkidentiteit. Als deze ontwikkeld is ontwerpen wij de gewenste medewerkersreis en brengen wij duidelijk in kaart welke actiepunten verricht moeten worden om tot een memorabele klantbeleving te komen. Zodat je merk ook ervaren wordt zoals je dat wilt. In al je contactmomenten en dus in al je communicatie.

TANQYOU PARK
VIDEO ADVERTENTIE

Het resultaat

Opgevallen helpt MKB-bedrijven met een opvallende klant- & medewerkersbeleving. Met als gevolg dat klanten en medewerkers langer blijven. Meer hierover teruglezen? Bekijk hier ons werk.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Persoonlijk advies over je advertentie?

Laat je verrassen door onze portfolio en neem gerust vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: