Diensten

Content laten maken

Wil jij content laten maken? Opgevallen maakt mooie en unieke content. Van video’s tot aan foto’s. Van blogs tot aan landingspagina’s. En van sociale media content tot aan content marketing advertenties. Onze content productie stemmen wij af op jouw doelgroep, je verhaal, je doelen en je wensen. Hierdoor creëren wij mooie content die past bij de interesse van de kijker (jouw doelgroep) en zorgen we dat de content verspreid en gezien wordt op de juiste social media kanalen.

Laat ons bij je content marketing helpen. Wij kunnen snel schakelen, creëren waardevolle content en nemen de gehele content productie voor jou uit handen. Wil jij ook je naamsbekendheid vergroten door het slim inzetten van content creatie? Wil je een campagne op social media kanalen? Of wil je videocontent laten maken? Op deze pagina lees je alles over hoe wij als contentbureau content maken.

Lijn van Opgevallen

Content creatie begint bij het inleven in jouw doelgroep en publiek

Bereik je potentiële klanten met waardevolle content

Iedereen kan natuurlijk een blogje schrijven of een post op Instagram plaatsen. Maar je wilt dat je content jou onderscheid van je concurrent en de content ervoor zorgt dat je meer traffic naar je website krijgt en meer leads of klanten oplevert. Oftewel concreet resultaat. Hier komt contentbureau Opgevallen in beeld.

Goede content laten maken begint bij het goed begrijpen van jouw bedrijf en het goed kunnen inleven in de doelgroep. Wat voor soort content bekijken zij graag? Welke behoefte hebben ze. Welke content gaat ze verder helpen? Kijken zij graag naar een video? Dan zetten we ons als videoproductiebedrijf in. Of zijn afbeeldingen passender? Wij bespreken wat jouw wensen zijn en geven advies welke inhoud passend is voor jouw opdracht. Wij ontwikkelen de content, meten de resultaten en koppelen die naar je terug.

Pijl naar soorten content

Vormen van content creatie

Er zijn veel verschillende vormen van contentcreatie. Wij kunnen voor jou een video laten maken die wij verspreiden op de juiste sociale media kanalen. Maar wij kunnen ook landingspagina’s ontwikkelen of een e-book voor je schrijven. Wij helpen onze opdrachtgevers met de volgende diensten:

Je kan op bovenstaande onderwerpen klikken om hier meer informatie over te lezen.

Pijl naar informatie over content creatie door content bureau

Een foto of een video laten maken is een onderdeel van onze content marketing

Het grote voordeel van content creatie bij bureau Opgevallen is dat wij alle onderdelen van contentmarketing aanbieden.

Wat maakt content goed?

Goede content sluit altijd aan bij de doelgroep. Het bevind zich op de juiste kanalen waar de doelgroep zich bevind. Als wij content maken voor een rijschool dan maken wij video’s voor op TikTok en SnapChat. Korte videocontent van max 30 seconden. De content laten wij ook maken in verticale video’s (voor een rechtopstaande telefoon).

Voor een opdrachtgever die reinigingsmiddelen verkoopt voor koffiemachines maken wij videohandleidingen voor op YouTube van ongeveer 2 a 3 minuten. Dit is een goed voorbeeld van waardevolle content. In de video wordt uitgelegd hoe je het product (het schoonmaakmiddel) toepast. Inmiddels is een van de video’s al 269.000 keer bekeken.

 

Pijl naar voorbeelden van content

Klantverhalen voorbeeld gemaakt voor Notariskantoor MIrjam Bos

Portfolio contentmarketing

Opgevallen is in 2016 gestart als contentbureau. Voor veel verschillende bedrijven hebben wij content en andere communicatie gemaakt. Groot geworden door goede content marketing. Inmiddels hebben honderden organisaties door Opgevallen hun content marketing laten maken.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Laat door Opgevallen je unieke content maken

Wij zijn het content bureau die gespecialiseerd is in het maken van unieke content marketing. Van video’s tot aan foto’s. En van tekstschrijvers tot aan designers. Kom in actie en ga met ons de samenwerking aan.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: