Social media uitbesteden

Social media uitbesteden

Facebook, YouTube: er is bijna niemand meer te vinden die er niet bekend mee is. Social media horen er helemaal bij tegenwoordig en zijn niet alleen leuk voor het delen van huis-tuin-en-keuken-kiekjes, maar zijn ook erg interessant voor het bedrijfsleven. Vertel je klanten bijvoorbeeld wat je verkoopt, welke diensten je aanbiedt of waar je je mee bezighoudt. Op een laagdrempelige manier kun je je klantenkring extra aan je binden. Een mooie kans, maar veel tijd kost het wel. Heb je die tijd niet? Je kunt je social media uitbesteden. Wij zijn een creatief communicatiebureau en onze specialisten nemen jouw socials graag van je over.

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN INSTAGRAM
Instagram is een van de meest populaire socialmediakanalen van het moment. Binnen deze app draait alles om mooi beeld. Wij kunnen prachtige fotografie verzorgen, natuurlijk voorzien van de juiste tekst. Wil je niet alleen foto’s plaatsen op Instagram, maar ook video’s? Ook dat kunnen wij regelen.

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN FACEBOOK
Wil je je zichtbaarheid vergroten op Facebook door regelmatig leuke content te plaatsen? Of je nou wekelijks of dagelijks actief wilt zijn op Facebook, je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Social media uitbesteden

Social media uitbesteden, hoe werkt dat?

Bij Opgevallen hebben wij enthousiaste projectmanagers / communicatieadviseurs werken. Zij bespreken met jou je wensen. Wat voor soort content wil je, wat is je huisstijl, hoe vaak wil je online zichtbaar zijn? Als social media bureau nemen wij alles met je door en zorgen ervoor dat jouw socialmediakanalen gevuld worden met precies die content die bij jouw bedrijf past.

Ben je zelf een goede fotograaf, maar lukt het niet zo met de tekst? Dan nemen wij alleen de tekst voor onze rekening en gebruiken we jouw mooie beelden. Heb je liever dat we zowel de beelden als de teksten voor onze rekening nemen? Ook dat is geen probleem. Professionele fotografen komen graag bij jouw bedrijf langs voor een beeldbankshoot, zodat we altijd mooi materiaal hebben om te gebruiken voor het vullen van jouw socialmediakanalen.

Voor wie werken wij

Opgevallen opereert vanuit het hart van Friesland, vanuit het mooie plaatsje Grou om precies te zijn. We mogen dan ook veel Friese bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Maar natuurlijk nemen we niet alleen opdrachten aan van regionale ondernemers en gaan we met net zoveel enthousiasme aan de slag voor bedrijven buiten Friesland.

 

social media uitbesteden

Meer weten?

Denk je erover om je social media te laten uitbesteden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

 

 

Over ons

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER