CONTENTCREATIE

CONTENTCREATIE

Wil je goed zichtbaar zijn met je bedrijf? Zorg er dan voor dat je je contentcreatie perfect op orde hebt. Ben je daar zelf niet zo handig mee? Wij helpen je graag!

HET BELANG VAN CONTENTCREATIE

Via laagdrempelige socialmediakanalen zoals Instagram en Facebook kun je je klanten heel goed op de hoogte houden waar jouw bedrijf mee bezig is. Nieuwtjes, een kijkje achter de schermen, toffe projecten die jouw zaak heeft afgerond: er is zoveel leuks om te delen met je klanten.

Door regelmatig actief te zijn op social media kun je ervoor zorgen dat je klanten je niet vergeten en zich meer aan je verbonden voelen. Natuurlijk zijn er ook andere wegen die je kunt gebruiken om leuke content te delen. Wat dacht je van een inspirerende nieuwsbrief of video’s op YouTube? Of persoonlijke klantverhalen op je website?

 

CONTENTCREATIE UIT HANDEN GEVEN

Sinds de komst van het internet zijn de mogelijkheden op het gebied van contentcreatie eindeloos geworden. Alleen is niet iedereen er even handig mee. Contentcreatie kan ontzettend waardevol zijn voor je bedrijf, maar dan moet de content er wel gelikt uitzien. Instagramberichtjes vol spelfouten of een video van slechte beeldkwaliteit zullen potentiële klanten eerder afschrikken dan aantrekken.

Het is daarom slim om serieus aan de slag te gaan met contentcreatie. Wij helpen je er graag mee! We leveren maatwerk en adviseren je over welke soort content het beste bij jouw bedrijf en jouw doelgroep past. We kunnen alles op het gebied van contentcreatie van je overnemen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld je socialmediakanalen beheren. Wij vullen deze met inspirerende berichtjes, natuurlijk voorzien van professionele fotografie. Ook kunnen wij content verzorgen voor op jouw website. Zoals bijvoorbeeld klantreportages, waarbij we jouw klanten laten vertellen over het product dat ze bij je gekocht hebben of de dienst die ze hebben afgenomen. Vlot geschreven en met prachtige foto’s.

COMMUNICATIEBUREAU OPGEVALLEN - WIE WIJ ZIJN

Opgevallen is de naam! Opgevallen is een creatief en strategisch communicatiebureau dat opereert vanuit het hart van Friesland. Wij zijn er voor bedrijven die willen opvallen in de breedste zin van het woord. Ons doel? Wij zetten jouw bedrijf haarscherp op de kaart zodat niemand er meer omheen kan.

We werken met een jong en enthousiast team en hebben alles in huis om al jouw content naar een hoger plan te tillen. Een creatieve tekstschrijver, een designer, een getalenteerde fotograaf: samen zorgen we voor content die staat als een huis. Ook het maken van video’s doen we graag. Kortom, wat voor content je ook voor ogen hebt, wij gaan graag voor je aan de slag.

contentcreatie

 

 

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Doordat we vanuit het hart van Friesland opereren weten veel Friese ondernemers ons te vinden. Maar we werken niet alleen voor regionale namen, ook nationale klanten helpen we graag.

 

 

 

contentcreatieC

CONTACT OPNEMEN

Worstel je met het maken van content en lijkt het je heerlijk als iemand je bijstaat op het gebied van contentcreatie?Wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan, dus neem gerust contact op.

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER