Overtuigende vacatureteksten laten schrijven

Wanneer bedrijven op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, is een goede vacaturetekst onmisbaar. Het is het eerste wat potentiële sollicitanten zien en de tekst moet hen overtuigen om verder te lezen en om te solliciteren.

Helaas is het schrijven van een overtuigende vacaturetekst niet altijd even gemakkelijk. Bedrijven staan voor uitdagingen als het gaat om het vinden van de juiste balans tussen een aantrekkelijke tekst en de weergave van de feitelijke informatie over de beschikbare functie. Heb jij openstaande vacatures? Laat dan door ons jouw vacatureteksten schrijven.

Dat is waar Opgevallen in beeld komt. Wij zijn experts in het schrijven van overtuigende vacatureteksten en hebben jarenlange ervaring in het helpen van bedrijven bij het vinden van de juiste woorden. Onze teksten zijn uniek en opvallend en weten sollicitanten te boeien en te overtuigen.

Lijn van Opgevallen

Durf anders te zijn en laat je vacatureteksten opvallen

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature is tegenwoordig steeds lastiger geworden. Bedrijven staan onder druk om vacatures op te vullen, terwijl de arbeidsmarkt steeds competitiever wordt. In een overvolle markt is het belangrijker dan ooit om op te vallen. Bedrijven moeten zich onderscheiden met hun vacatureteksten om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten. Maar hoe zorg je dat jouw vacature opvalt tussen alle andere? Het start met een opvallende vacaturetekst.

 

Opgevallen helpt MKB-bedrijven door hen te laten zien dat het durven om anders te zijn, net het verschil kan maken. Durven doen en gewoon anders zijn niet voor niets een van onze kernwaarden. Door op een opvallende manier vacatureteksten te schrijven, kun je de aandacht trekken van de juiste kandidaten. Het belangrijkste is om de vacaturetekst zo interessant en opvallend mogelijk te maken, zodat de lezer (en dus de potentiële kandidaten) zich aangesproken voelen en zich uitdagen voelen om te solliciteren.

 

En wat dacht je van een echte aanpakker? Een spin in het web? Of iemand die affiniteit heeft met? En jij biedt zeker een marktconform salaris? Staat jouw vacature ook vol met deze cliches? Allemaal containerbegrippen die de prullenbak in kunnen. Deze begrippen zijn dooddoeners, je wilt juist gebruik maken van een wervende tekst. Zorg dat je vacature past bij jouw ideale kandidaat door een wervende vacaturetekst te schrijven en maak het solliciteren toegankelijk.

 

Schrijf de vacature vanuit de sollicitant. Hij of zij is op zoek naar een nieuwe baan. Omschrijf de functie in de juiste toon die bij jouw doelgroep past. Het is belangrijk om de informatie te vertellen die voor hen relevant is. Daarmee maak je het voor de ontvanger prettig om te lezen. Maar je goed kunnen inleven is een vak apart. Heel veel zaken zijn voor jou als werkgever heel gewoon, maar voor de ontvanger zijn ze allemaal nieuw. Een copywriter schrijft altijd met de doelgroep voor ogen en vermijd termen die in jouw vaktaal veel gebruikt worden.

Wij schrijven wervende vacatureteksten die werken

Als experts in het schrijven van overtuigende vacatureteksten, heeft Opgevallen een unieke aanpak voor het creëren van vacatureteksten die werken. Onze aanpak begint met een grondige analyse van de vacature, de doelgroep en de specifieke eisen en verwachtingen van deze doelgroep. Op basis hiervan creëren wij een goede vacaturetekst die zowel aantrekkelijk is voor de ideale kandidaat als voor de werkgever.

 

Onze wervende vacatureteksten werken omdat ze gebaseerd zijn op onze diepgaande kennis van de markt en onze jarenlange ervaring in het schrijven van overtuigende teksten. Wij weten precies hoe we de juiste toon moeten treffen en welke elementen noodzakelijk zijn om met jouw vacaturetekst de aandacht van de juiste kandidaten te trekken. Bovendien maken wij gebruik van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van vacatureteksten, zodat jouw vacatures altijd up-to-date en effectief zijn.

Waarom je door Opgevallen je vacaturetekst wilt laten schrijven

Een goede vacaturetekst is essentieel voor het aantrekken van de juiste kandidaten en het opbouwen van een positieve bedrijfscultuur. Wij schrijven vacatureteksten die werken.

 

Jij wilt nieuwe medewerkers. En hiervoor wil jij je pakkende vacatureteksten laten schrijven. Door een wervende vacaturetekst te schrijven, kun je de aandacht trekken van de goede kandidaten die het beste bij je bedrijf passen. Er zit nogal een verschil tussen het aantrekken van kandidaten en de juiste kandidaten. Vooraf brengen wij scherp in beeld wie jouw ideale kandidaat is en zorgen dat de vacaturetekst aansluit bij dit profiel. Door goede vacatureteksten geef je een goed beeld van je bedrijf en verklein je de kans op werknemers die weer snel bij je vertrekken omdat de bedrijfscultuur of de functie toch niet goed bij hen past. Onze vacatures zorgen dus voor de juiste sollicitaties.

 

Een wervende vacaturetekst zorgt voor een grotere betrokkenheid bij de kandidaten. Dit komt omdat ze beter begrijpen wat je verwacht van hen en hoe ze bijdragen aan de doelen van het bedrijf. Je vacatures zullen door betere teksten meer reacties krijgen.

 

De copywriters die bij Opgevallen werken hebben veel ervaring met het schrijven van vacatureteksten. Wij weten een goede tekstuele vertaling te maken van jouw organisatie, de werksfeer en de cultuur die jullie hebben en passen de schrijfstijl aan op jouw bedrijf en op jouw doelgroep. Wij denken ook direct na over de vindbaarheid van je vacature. Onze tekstschrijvers hebben ook veel ervaring met het schrijven van blogs, dus wij zijn gewend om vanuit SEO oogpunt te schrijven. Ook kan je bij ons andere content laten maken.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Onze werkwijze

Wij starten met een overleg om tot een goede vacaturetekst te komen
Voordat wij een vacaturetekst gaan schrijven beginnen wij altijd met een kennismaking. Wij zijn benieuwd naar jouw bedrijf of naar jouw afdeling. Daarom komen wij altijd langs bij jullie organisatie en verzamelen wij de informatie die wij nodig hebben. Tijdens een intake brengen wij jouw wensen in kaart. Wat houdt jullie werk in? Naar welke talenten ben je opzoek? Over welke expertise moeten zij beschikken? Wat is belangrijk in jullie vakgebied? Maar wij achterhalen ook meer informatie over jullie team. Hoe omschrijf je de huidige werknemers? Wie is de contactpersoon? En informatie over de functie, de arbeidsvoorwaarden zoals onder andere het salaris en op welke werkdagen er gewerkt gaat worden. Deze input gaan wij op een juiste manier verwerken in jullie tekst.

 

Vervolgens gaan wij de vacatureteksten schrijven en kan je ons feedback geven zodat de vacature helemaal bij jou past
Na een goed gesprek kan onze tekstschrijver zelfstandig aan de slag gaan om een goede tekst te gaan schrijven en om jullie functie op een goede manier te omschrijven. Aan de hand van jullie input schrijven wij een goede tekst die een omschrijving geeft van de baan waar jullie iemand voor zoeken. De tekst wordt in de taal geschreven die past bij jullie als bedrijf en die past bij de lezer.

Nadat de tekstschrijver de tekst heeft geschreven sturen wij deze ter controle naar je toe. Je kan reageren met feedback zodat wij de puntjes op de i kunnen zetten. Als de tekst helemaal naar wens is leveren wij deze op.

 

Wij helpen ook met het publiceren van de vacaturetekst zodat je de juiste mensen gaat aantrekken. Want wij schrijven vacatureteksten die werken!
Onze tekstschrijver kan ook helpen bij de publicatie. Wij kunnen de oplevering van de tekst in een WORD bestand naar je e-mailadres sturen maar wij kunnen de tekst ook voor je plaatsen op je website. Verder kunnen wij met je meedenken in creatieve advertentiecampagnes om de vacature bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen.

Jouw bedrijf met een memorabele medewerkersbeleving

 

Webteksten laten schrijven door Opgevallen?

Ons werk bestaat uit het ontwikkelen van een unieke medewerkersbeleving. Dit start bij het helder hebben van de gewenste beleving: oftewel de positionering en de merkidentiteit. Als deze ontwikkeld is ontwerpen wij de gewenste medewerkersreis en brengen wij duidelijk in kaart welke actiepunten verricht moeten worden om tot een unieke medewerkersbeleving te komen. Zodat je merk ook ervaren wordt zoals je dat wilt. In al je contactmomenten en dus ook in je vacatures.

Het resultaat

Opgevallen helpt MKB-bedrijven met een opvallende klant- & medewerkersbeleving. Met als gevolg dat klanten en medewerkers langer blijven. Meer hierover teruglezen? Bekijk hier ons werk.

Jouw vacatureteksten laten schrijven

Wil jij je employer brand verbeteren door vacatureteksten die de lezers overtuigen om bij jou te solliciteren? Laat ons je vacatureteksten schrijven. Neem contact met ons op.

Dit kun je aan ons toe vertrouwen

Lijn van Opgevallen

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: