Onze diensten

Video laten maken

Overal zie je video’s voorbijkomen. In campagnes, op social media, op websites, in e-mails maar video’s worden ook intern bij bedrijven ingezet. Dat is niet gek, want video is de populairste vorm van content. Volgens dit onderzoek kijkt de gemiddelde Nederlander 18 uur per week naar online video’s. Daarom laten steeds meer bedrijven professionele video’s maken.

Video’s zorgen voor meer traffic naar je website. Ze zorgen dat (potentiële) klanten je dienst of product beter begrijpen. En video’s zorgen voor het overbrengen van je merkimago. Daarom is het een slimme investering om een video te laten maken. Ben je benieuwd wat videomarketing voor jou kan betekenen?

Lijn van Opgevallen

Video laten maken door videograaf van Opgevallen

Type video’s

Veel opdrachtgevers hebben door Opgevallen een professionele video laten maken. Bij ons kan je 9 verschillende soorten video’s laten maken:

 

Pijl naar volgende dienst

Het proces

Het doel, de locatie waar de video gebruikt gaat worden, jouw doelgroep en jouw bedrijf bepalen de vorm van de video. Wanneer we je wensen hebben besproken komen wij met een advies voor de video. Als het concept duidelijk is starten wij met het ontwikkelen van een script en een shotlist. Wanneer het script klaar is kunnen we beginnen met de opnames. Daarna starten wij met de montage en als de video is goedgekeurd kan de video gepubliceerd worden.
 
 
 
 

Pijl naar volgende dienst

Professionele video laten maken door Opgevallen

Voorbeelden

Wij helpen sinds 2016 MKB-bedrijven uit de meest uiteenlopende branches met het ontwikkelen van video’s.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Wat zijn de kosten als je een video wilt laten maken?

Een video maken is maatwerk. Wij zullen vooraf inventariseren welke behoefte je hebt en geven daarna ons advies en kunnen je dan meer vertellen over de daadwerkelijke kosten. Om je een gevoel te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee uiteenlopende voorbeeld scenario’s uitgewerkt:

PROJECT 1
Je wilt een bedrijfsfilm laten maken. Wij gaan de video opnemen in een tijdsbestek van 1 dagdeel. Wij filmen op 1 locatie, jij of je medewerkers figureren in de video en vertellen het verhaal. Jij denkt zelf na over het verhaal wat je wilt vertellen (dit bespreken wij vooraf) en wij maken hier de beelden bij. Wij werken met een shotlist.

Looptijd: vanaf 10 uur
Kosten: vanaf € 825

PROJECT 2
Je wilt een brandmovie laten maken. Wij ontwikkelen in samenwerking met jou een uniek merkverhaal en vertalen dit naar een script en een voice-over tekst. Wij gaan opzoek naar een voice-over acteur en werken eventueel met acteurs. De video gaan wij op meerdere locaties opnemen en er zullen meerdere draaidagen plaatsvinden.

Looptijd: vanaf 50 uur
Kosten: vanaf € 4125

Ontvang een vrijblijvende offerte

Eerst samen brainstormen over jouw video?

Neem contact met ons op zodat wij vrijblijvend kunnen brainstormen over jouw video.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: