Videopitch laten maken

VIDEOPITCH LATEN MAKEN

Wanneer je een gesprek met iemand hebt over jouw idee, je bedrijf of je dienst, is het belangrijk dat je dit in een korte tijd van ongeveer een minuut kunt vertellen. Want wij mensen, kunnen maar kort écht goed luisteren naar een andere persoon. Stel dat de persoon met wie je praat een klant zou kunnen worden. Dan wil je dat je boodschap duidelijk overkomt.

In een videopitch leg je jouw idee, je product of je dienst uit. Wanneer je zichtbaar en vindbaar wil zijn, is een korte video perfect om als communicatiemiddel te gebruiken. Deze video kun je online gebruiken voor je promotie. Maar ook sollicitanten kunnen een videopitch laten maken en deze meesturen bij hun sollicitatie. Mensen die de videopitch zien krijgen een betere indruk van jou, je product of je idee dan wanneer ze erover moeten lezen, en je onderscheid je van de rest!

EEN GOEDE VIDEOPITCH LATEN MAKEN

Als je maar een minuut hebt, waar moet je het dan over hebben in je videopitch? Het is belangrijk dat je aangeeft wie je doelgroep is, dus wie help je met jouw idee, product of dienst? En voor welk probleem heb jij een oplossing? Geef ook aan wat de oplossing is die jij biedt, en wat levert jouw oplossing dan voor de klant op? Wanneer je op deze vragen een goed antwoord kunt geven, in ongeveer een minuut aan tijd, dan geef je de kijker een goed beeld.

In een videopitch moet ook een goede opbouw zitten. Eerst wil je de aandacht trekken, dit doe je in de opening. In het middenstuk vertel je vervolgens wie je bent en waar je voor staat. In de afsluiting eindig je met een Call to Action. Kijkers voelen zich aangesproken en dit zorgt ervoor dat je beter in de gedachten van de kijker blijft.

Het is belangrijk dat je zelfverzekerd voor de camera staat. Geloof in jezelf, je product of je idee. Wanneer jij dit niet doet, of dit niet goed overkomt, zal een kijker er ook niet in geloven.

ALS JE EEN VIDEOPITCH LAAT MAKEN, WAT KRIJG JE DAN?

Breng eerst je doel in kaart. Wij ontvangen van jou graag jouw uitgeschreven pitch. Wij doen een voorstel van de creatieve mogelijkheden. Samen maken we een keuze hoe we de video gaan maken. Wij komen filmen en leveren de video bij jou af. Deze videopitch zal ongeveer een minuut duren.

HOE GAAN DE OPNAMES VAN EEN VIDEOPITCH

Een videopitch kun je op verschillende manieren opnemen. Wij beschikken over een greenscreen. Hiermee kun je elke achtergrond kiezen die je maar wil. Wil je liever in jouw omgeving? Dan kunnen wij op locatie komen. Of kies je voor een neutrale achtergrond. Dat is ook mogelijk.

Om in 1 minuut je hele verhaal foutloos te presenteren is lastig. Daarom kunnen we het verhaal ook opdelen. Door gebruik te maken van verschillende filmshots (bijvoorbeeld ingezoomd, daarna uitgezoomd) kunnen we de beelden vloeiend monteren/bewerken.

Het geluid wordt opgenomen met een ‘dasspeldmicrofoon’. Deze zetten we vast op je shirt, hierdoor hebben we het beste geluid. Om je zo mooi mogelijk vast te leggen gebruiken we voor de belichting 2 LED lampen.

HOE KRIJG IK DE VIDEOPITCH

Wanneer de opnames zijn gemaakt beginnen we met monteren. We pakken de beste opnames en maken daar een vloeiende video van. We leveren het aan in mp4 formaat. Deze kun je direct versturen of delen op social media.

EEN VIDEOPITCH LATEN MAKEN?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een videopitch!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER