Onze diensten

Videopitch laten maken

Wanneer je een gesprek met iemand hebt over jouw idee, je bedrijf of je dienst, is het belangrijk dat je dit in een korte tijd van ongeveer een minuut kunt vertellen. Want wij mensen, kunnen maar kort écht goed luisteren naar een andere persoon. Stel dat de persoon met wie je praat een klant zou kunnen worden. Dan wil je dat je boodschap duidelijk overkomt.In een videopitch leg je jouw idee, je product of je dienst uit. Een alternatief is een professionele bedrijfsfilm.

Wanneer je zichtbaar en vindbaar wil zijn, is een korte video perfect om als communicatiemiddel te gebruiken. Deze video kun je online gebruiken voor je promotie. Maar ook sollicitanten kunnen een videopitch laten maken en deze meesturen bij hun sollicitatie. Mensen die de videopitch zien krijgen een betere indruk van jou, je product of je idee dan wanneer ze erover moeten lezen, en je onderscheid je van de rest!

Lijn van Opgevallen

Een goede videopitch laten maken

Als je maar een minuut hebt, waar moet je het dan over hebben in je videopitch? Het is belangrijk dat je aangeeft wie je doelgroep is, dus wie help je met jouw idee, product of dienst? En voor welk probleem heb jij een oplossing? Geef ook aan wat de oplossing is die jij biedt, en wat levert jouw oplossing dan voor de klant op? Wanneer je op deze vragen een goed antwoord kunt geven, in ongeveer een minuut aan tijd, dan geef je de kijker een goed beeld.

In een videopitch moet ook een goede opbouw zitten. Eerst wil je de aandacht trekken, dit doe je in de opening. In het middenstuk vertel je vervolgens wie je bent en waar je voor staat. In de afsluiting eindig je met een Call to Action. Kijkers voelen zich aangesproken en dit zorgt ervoor dat je beter in de gedachten van de kijker blijft. Het is belangrijk dat je zelfverzekerd voor de camera staat. Geloof in jezelf, je product of je idee. Wanneer jij dit niet doet, of dit niet goed overkomt, zal een kijker er ook niet in geloven.

Pijl naar volgende dienst

Videopitch laten maken achter de schermen

Videopitch laten maken

Onze aanpak voor een videopitch

Breng eerst je doel in kaart. Wij ontvangen van jou graag jouw uitgeschreven pitch. Samen maken we een keuze hoe we de video gaan maken. Wij adviseren om een videopitch van ongeveer een minuut lang te maken.

Wij beschikken over een greenscreen. Hiermee kun je elke achtergrond kiezen die je maar wil. Wil je liever in jouw omgeving? Dan kunnen wij op locatie komen. Om in 1 minuut je hele verhaal foutloos te presenteren is lastig. Daarom gaan we het verhaal opdelen. Door gebruik te maken van verschillende filmshots (bijvoorbeeld ingezoomd, daarna uitgezoomd) kunnen we de beelden vloeiend monteren/bewerken.

Het geluid wordt opgenomen met een ‘dasspeldmicrofoon’. Deze zetten we vast op je shirt, hierdoor hebben we het beste geluid. Om je zo mooi mogelijk vast te leggen gebruiken we voor de belichting 2 LED lampen.

Pijl naar volgende dienst

Ontvang een vrijblijvende offerte

Liever eerst contact over je videopitch?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een videopitch!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: