Onze diensten

Aftermovie laten maken

Organiseer je een festival, personeelsuitje, een feest of een ander evenement? Dan wil je een aftermovie laten maken. In een korte video van tussen de 1 tot 3 minuten geef je een samenvatting van wat er allemaal op het evenement is gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan de sfeer, activiteiten die er te doen waren of gastsprekers die aanwezig waren. Heb je een terugkerend evenement? Als je een aftermovie laat maken kan je de video in de volgende jaren heel goed gebruiken als promotiemateriaal. Op social media worden deze video’s dan ook vaak bekeken en gedeeld door de mensen die het evenement hebben bezocht.

Mensen kunnen reageren, de video liken, andere mensen taggen (naam van een vriend noemen onder de video, die er dan een bericht van krijgt). Zo krijgen veel mensen op social media de aftermovie te zien, en willen zij dat evenement de volgende keer ook niet missen. Dit is dan ook goed promotiemateriaal voor bijvoorbeeld een volgende editie. De aftermovie is ook een mooie herinnering voor de bezoekers die het evenement hebben bezocht. Denk bijvoorbeeld aan een video van een bruiloft, die wil je graag hebben als herinnering.

Lijn van Opgevallen

Waar moet je rekening mee houden?

Vaak worden evenementen in het weekend of op avonden gehouden. Dat is voor ons geen probleem, wij zijn van de partij! Je kunt ons onder voorbehoud op een datum reserveren, zodat je niet op het laatste moment nog een cameraman moet vinden.

Wat moet er nog meer geregeld worden? Wij hebben van tevoren graag contact over wat jullie gefilmd willen hebben, en dat we het programma krijgen. We willen overal toegang hebben zodat we vanuit de mooiste hoeken kunnen filmen. Het is verstandig en handig dat we een contactpersoon kunnen bereiken tijdens het evenement.

 

Pijl naar volgende dienst

Aftermovie laten maken

Als je een aftermovie laat maken, wat krijg je dan?

Van ons krijg je een video van ongeveer 1 tot 3 minuten. Een aftermovie geeft een korte samenvatting van wat er allemaal is gebeurd tijdens het evenement. Hierin krijgt de kijker een goed beeld van het evenement en de sfeer. Een aftermovie is een mooi format om in te zetten bij een festival, maar ook bij andere soorten evenementen.

 
 

Pijl naar opnames van een aftermovie

Hoe gaan de opnames?

Tijdens het evenement filmen wij wat er allemaal te beleven is. En de bezoekers van het evenement spelen daarin een grote rol. Ook zij zorgen voor de sfeer. Met een festival is er natuurlijk veel muziek en met een personeelsuitje heb je misschien een spreker. Al deze onderwerpen brengen wij in beeld om er een mooie video van te maken. Vooraf bespreken we jouw wensen voor de aftermovie en spreken wij wat praktische zaken met elkaar door. Want als je van een festival een aftermovie laat maken, dan stemmen wij af waar wij wel en niet mogen filmen. Of wij bijvoorbeeld op het podium mogen komen of niet, etc.

 

Pijl naar kosten van een aftermovie

 

Hoe snel krijg je de aftermovie?

Wanneer er een aftermovie van een festival wordt gemaakt is het belangrijk dat jij deze snel aangeleverd krijgt om deze vervolgens online te kunnen zetten op bijvoorbeeld je social media kanalen. Wij snappen dat wanneer je een aftermovie laat maken je deze snel nodig hebt. Daarom zorgen onze communicatieadviseurs en onze projectmanagers ervoor dat je de eerste werkdag na het evenement deze video binnen hebt zodat je deze kunt gebruiken in je communicatie. Ook voor andere soorten evenementen zorgen wij ervoor dat je de video snel binnen hebt en online kunt plaatsen, of intern aan je medewerkers kunt laten zien.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Kosten van een aftermovie

Een aftermovie maken is maatwerk. Wij zullen vooraf inventariseren welke behoefte je hebt en geven daarna ons advies en kunnen je dan meer vertellen over de daadwerkelijke kosten. Om je een gevoel te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee uiteenlopende voorbeeld scenario’s uitgewerkt:

AFTERMOVIE 2
Wij komen op een avond tijdens een evenement filmen. De video wil je een week later aangeleverd krijgen.

Looptijd: vanaf 20 uur
Kosten: vanaf € 1500

AFTERMOVIE 1
Wij komen op een driedaags festival filmen (vrijdagavond tot en met zondag) en je wilt graag de aftermovie de volgende dag aangeleverd krijgen.

Looptijd: vanaf 48 uur
Kosten: vanaf € 3600

AFTERMOVIE 2
Wij komen op een avond tijdens een evenement filmen. De video wil je een week later aangeleverd krijgen.

Looptijd: vanaf 20 uur
Kosten: vanaf € 1500

Ontvang een vrijblijvende offerte

Liever eerst contact over een aftermovie?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: