Onze diensten

Videoheader laten maken

Headervideo laten maken voor je website of als omslagvideo op je Facebookpagina

 

De kans dat je dit stukje tekst leest voordat je de headervideo hieronder (die op onze website staat) hebt gezien is heel klein.

Heb ik gelijk? Waarschijnlijk trokken ook jouw ogen als eerst naar die bewegende beelden die je hiernaast ziet. En dat is juist waarom je een video op je pagina moet hebben. Het trekt gelijk de aandacht. De eerste secondes zijn de belangrijkste, want in die paar seconden krijgen klanten direct een beeld van je. Onlangs is er nog een onderzoek geweest naar de best beoordeelde websites. Wat opvalt is dat al die websites gebruik maakten van een headervideo, of grote foto’s.

De headervideo kun je naast je website ook als omslagvideo op je social media kanalen gebruiken.

Lijn van Opgevallen

Wat krijg je

Wil je de video als omslagvideo laten maken voor op je Facebookpagina, of als headervideo voor je website, of beide? En wat is precies het doel van deze video? Dit bepaalt hoe de headervideo eruit komt te zien.

Met jou stemmen we af hoe lang je de video wilt hebben. Wij adviseren wel in de duur, want hoe langer de video is hoe langer de laadtijd op je website duurt. Verder vinden wij het belangrijk dat dat de sfeer van je bedrijf goed naar voren moet komen, en natuurlijk wat voor dienst of product je aanbiedt. Elk bedrijf is uniek dus elk bedrijf heeft een andere stijl van de headervideo. Het ene bedrijf wil zich als ‘jong’ uitten, terwijl het andere bedrijf zich veel zakelijker wil laten zien.

Pijl naar volgende dienst

Omslagvideo laten maken voor je Facebookpagina

headervideo website laten maken

De headervideo laten maken

We schrijven een script op basis van jouw wensen. In het script en een shotlist staat wat we precies in beeld willen brengen. Onze cameraman komt langs om het besproken script op beeld vast te leggen.

Na de opnames komt het laatste deel, de nabewerking. Voor de bewerking hebben we ongeveer een week nodig. Wanneer de video klaar is sturen wij deze naar je toe en kun je hem gebruiken als headervideo voor op de website, op Facebook, of beide! Voor je website gebruik je vaak een headervideo zonder muziek. Browsers hebben ingesteld om deze video’s zonder muziek af te laten spelen zodat jij als bezoeker je niet helemaal suf schrikt. Een omslagvideo op je Facebookpagina speelt zich ook af zonder geluid. Wel kan je de video met muziek krijgen zodat je deze ook ergens anders kan gebruiken.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Eerst contact over een headervideo?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een headervideo.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: