Bedrijfsfilm laten maken in Friesland door Opgevallen

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN IN FRIESLAND

Je wilt een bedrijfsfilm laten maken: want een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een video zegt meer dan 10 foto’s.

Een film over je bedrijf is een krachtig middel om een beeld neer te zetten van je bedrijf, missie, dienst of product en het team. Frisse beelden, de juiste muziek en een heldere boodschap. Dát wil je!

Een professionele bedrijfsfilm, maar wel toegankelijk. De sfeer in de video mag dan ook best wat minder formeel zijn. Want mensen doen zaken met mensen.

Je zet je bedrijfsfilm in op je website, social media of in vacatures; om sollicitanten een indruk te geven van de werkplek.

 

Film is een prettige aanvulling op tekst. Het komt het dichtst bij de werkelijkheid, zo kunnen klanten en/of personeelsleden goed beoordelen of jouw organisatie bij ze past.

Maar een bedrijfsfilm heeft nog meer voordelen. Met een film op je site kom je hoger te staan op Google. Door een goede mix op je website te hebben van tekst, foto en film geeft Google je een hogere waarde. Google staat bekend als grootste zoekmachine van het internet, maar vergeet niet dat Youtube op nummer twee staat. Bedrijven halen daar nog niet alles uit. Dus laat je bedrijfsfilm niet alleen op je website zien, maar zet hem vooral ook op Youtube. Kortom, zullen we samen een vette bedrijfsfilm maken?

DOEL VAN JE BEDRIJFSFILM: BELEVING OF CONVERSIE?

Leuk, zo’n bedrijfsfilm, maar wat wil je er precies mee bereiken? Welk doel krijgt deze video? Wil je alleen je bedrijf op een creatieve manier laten zien of wil je jouw bedrijf aantrekkelijk maken voor potentiële werknemers? Ben je nog niet zeker van je doel? Je gaat eerst in gesprek met een van onze communicatieadviseurs. Wij weten de juiste vragen te stellen, zodat we gezamenlijk tot een goed doel komen. Of dat nu gericht is op je merkbeleving of toch conversie, of allebei.

ALS JE EEN BEDRIJFSFILM LAAT MAKEN, WAT KRIJG JE DAN?

Aan de hand van jouw doel en wensen maken we een script voor de video. Hierin staat de verhaallijn uitgewerkt; in tekst, personen en shots. In overleg plannen we de opnames in op de juiste locaties. Is het nodig, dan regelen wij figuranten, outfits en/of attributen. We checken het weer (bij buitenopnames) en dan is het zover: de opnames. Opgevallen stuurt op locatie alles aan, daar heb je geen zorgen over. Hebben we alle beelden die we wilden hebben? Dan is het over tot de edit. Met een kritische blik zetten we de juiste beelden op de juiste plek, totdat de video het juiste gevoel én de juiste boodschap weergeeft. Laatste check door onze opdrachtgever…iedereen tevreden? Dan ontvang je de video van ons in de gewenste afmetingen en kan je deze inzetten zolang en waar jij maar wilt. It’s a wrap!

DE KINDEROPVANG VAN FRIESLAND

KINDEROPVANG DE LYTSE PYKJES

 

BEDRIJFSVIDEO PRODUCTIEPROCES

SNIJTECH BV

 

BEDRIJFSFILM: DE ULTIEME BELEVING

Met een bedrijfsfilm vertel je jouw verhaal met het juiste gevoel. Een vertaling van beleving. Onze specialisten weten het bedrijfs-DNA te vertalen naar beelden die opvallen en impact maken. Met inlevingsvermogen, een schat aan kennis en ruime ervaring. Met een goede bedrijfsfilm maak jij gegarandeerd een goede eerste indruk. Je kunt er zelfs prijzen mee winnen! Zoals Van Campen & Dijkstra deed met onderstaande video.

EEN PRIJSWINNENDE BEDRIJFSVIDEO

VAN CAMPEN & DIJKSTRA

 

JE BEDRIJFSFILM ALS SPEELFILM

Wil je echt een verhaal vertellen? Ga dan voor een bedrijfsfilm met het gevoel van een ware speelfilm. Zo mooi dat hij bijna in de bioscoop kan draaien! 😉 Humor, actie of drama. Wat past er bij je bedrijf? Met een speelfilm maak je gegarandeerd indruk.

TESTRIT MET DE ASTON MARTIN

AUTOBEDRIJF VAN SCHAIK

 

ELK HUIS IS EEN SPEELFILM

G2 MAKELAARS

 

RECLAMEFILM: MAAR WEL ANDERS DAN ANDEREN

Je wilt je unieke boodschap graag vertellen. Maar hoe val je nog op tussen het geweld van alle commerciële boodschappen? Door anders te zijn dan anderen. Door in te spelen op emotie, een verhaal te vertellen of een unieke wending te geven in de film blijft jouw boodschap hangen. Onze bedrijfsfilms maken impact. Zie hieronder een selectie van onze reclamefilms die een hit waren op social media!

TIJD VOOR EEN NIEUWE KEUKEN?

KEUKENPUNT LEEUWARDEN

 

EEN RAPVIDEO ALS BEDRIJFSFILM

RIJSCHOOL POSSETH

 

BEDRIJFSVIDEO VOOR DE PARKEERAPP

TANQYOU

 

BEDRIJFSFILM VOOR DE BEZORGSERVICE VAN DE JUMBO

JUMBO

 

BEDRIJFSFILM MET INTERVIEWS

Een bedrijfsfilm combineren met een interview is een sterk concept. Laat klanten of medewerkers over jou vertellen, in combinatie met mooie beelden van je bedrijf. Wist je dat als een ander wat over jou vertelt, dat waardevoller wordt gevonden dan dat je iets over jezelf vertelt? Zo voeg je waardevolle informatie toe aan je bedrijfsvideo.

KLANTREPORTAGE BAS MEELKER

XXL HOSTING

 

 

KLANTREVIEW AKKE KOOISTRA

SPORTSCHOOL SHAPE

IK WIL EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Ja, wil je aan de slag? Leuk! Pak die telefoon en bel ons. Heb je een leuk idee, gooi het in de groep. Nog geen inspiratie? Dan maken we samen een plan. Hoe dan ook, die vette, verfrissende, opvallende bedrijfsfilm komt er. Beloofd.

EEN ANDER SOORT VIDEO

Ben je op zoek naar een andere vorm van video? Wij hebben als videoproductiebedrijf veel ervaring in verschillende soorten video’s zoals aftermovies, bedrijfsreportages, productvideo’s, promotie en reclamevideo’s, videopitches en nog veel meer. Check ook onze cases voor een goed beeld van de door ons gemaakte films.

DIENSTEN

HET TEAM

ROBERT VEENSTRA

VIDEO / FOTO / DRONE / EDIT

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER