Onze diensten

Bedrijfsfilm laten maken in Friesland

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een video zegt meer dan 10 foto’s. Een goede bedrijfsfilm is een krachtig middel om een beeld neer te zetten van je bedrijf, je missie of van een dienst/product. Film is een prettige aanvulling op tekst. Het komt het dichtst bij de werkelijkheid, zo kunnen klanten en/of personeelsleden goed beoordelen of jouw organisatie bij ze past. Frisse beelden, de juiste muziek en een heldere boodschap in de voice over. Een professionele bedrijfsfilm, maar wel toegankelijk voor je potentiële klanten. Dát wil je!

Maar een bedrijfsfilm heeft nog meer voordelen. Met een film op je site kom je hoger te staan op Google. Door een goede mix op je website te hebben van tekst, foto en film geeft Google je een hogere waarde. Google staat bekend als grootste zoekmachine van het internet, maar vergeet niet dat Youtube op nummer twee staat. Bedrijven halen daar nog niet alles uit. Dus laat je bedrijfsfilm niet alleen op je website zien, maar zet hem vooral ook op Youtube. Kortom, zullen we samen een vette bedrijfsfilm maken?

Lijn van Opgevallen

Doel van je bedrijfsfilm:
beleving of conversie?

Leuk, zo’n bedrijfsfilm, maar wat wil je er precies mee bereiken? Welk doel krijgt deze video? Wil je alleen je bedrijf op een creatieve manier laten zien of wil je jouw bedrijf aantrekkelijk maken voor potentiële werknemers? Het is niet gewoon even een bedrijfsfilmpje laten maken. Wij zorgen voor een video die je verder helpt. Ben je nog niet zeker van je doel? Je gaat eerst in gesprek met een van onze communicatieadviseurs. Wij weten de juiste vragen te stellen, zodat we gezamenlijk tot een goed doel komen. Of dat nu gericht is op je merkbeleving of toch conversie, of allebei.

 

Pijl naar volgende dienst

Bedrijfsfilm laten maken door Opgevallen

Werkwijze bedrijfsfilm maken

Aan de hand van jouw doel en wensen maken we een bedrijfsfilm script voor de video. Hierin staat de verhaallijn uitgewerkt; in tekst, personen en shots. In overleg plannen we de opnames in op de juiste locaties. Is het nodig, dan regelen wij figuranten, outfits en/of attributen. We checken het weer (bij buitenopnames) en dan is het zover: de opnames van jouw bedrijfsfilm productie. Opgevallen stuurt op locatie alles aan, daar heb je geen zorgen over. Hebben we alle beelden die we wilden hebben? Dan is het over tot de edit. Met een kritische blik zetten we de juiste beelden op de juiste plek, totdat de video het juiste gevoel én de juiste boodschap weergeeft. Laatste check door onze opdrachtgever…iedereen tevreden? Dan ontvang je de video van ons in de gewenste afmetingen en kan je deze inzetten zolang en waar jij maar wilt. It’s a wrap!

Pijl naar volgende dienst

Type bedrijfsvideo’s

Veel van onze opdrachtgevers uit Friesland hebben een professionele bedrijfsvideo laten maken. Bij ons kan je 9 verschillende soorten video’s laten maken:

Pijl naar volgende dienst

Video laten maken door videograaf van Opgevallen

Voorbeelden

Wij hebben veel bedrijven uit Friesland een bedrijfsfilm gemaakt. Hiernaast zie je twee voorbeelden, of klik op meer werk.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Kosten van een bedrijfsfilm

Elke video is maatwerk. Het aantal locaties wat bezocht moet worden, het aantal filmdagen en de hoeveelheid beeldmateriaal bepalen het tarief van de bedrijfsfilm. Om je een gevoel te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee uiteenlopende voorbeeld scenario’s uitgewerkt:

PROJECT 1
Wij gaan de video opnemen in een tijdsbestek van 1 dagdeel. Wij filmen op 1 locatie, jij of je medewerkers figureren in de video en vertellen het verhaal.

Looptijd: vanaf 10 uur
Kosten: vanaf € 825

PROJECT 2
Wij komen op drie locaties filmen en per locatie komen wij een dagdeel filmen. De video die wij opleveren is een video van 2 minuten.

Looptijd: vanaf 30 uur
Kosten: vanaf € 2475

Ontvang een vrijblijvende offerte

Eerst contact over jouw bedrijfsfilm?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: