Videoproductiebedrijf

Videoproductiebedrijf

Ben je op zoek naar een videoproductiebedrijf? Dan gaat Opgevallen je verder helpen. Opgevallen is een creatief en onderscheidend videoproductie bureau onder de videoproductie bedrijven. Bij ons werken specialisten op het gebied van communicatie. En ook wij hebben een professionele videoproductie afdeling in huis. Bij Opgevallen werken onze videograaf en onze video editor dagelijks aan bewegend beeld.

Een pakkende video is tegenwoordig een belangrijk communicatiemiddel geworden. Een grote meerderheid van de mensen bekijkt liever een video dan dat ze tekst lezen. En beelden zeggen ook meer dan woorden. Je kan met video mensen een gevoel mee geven, een verhaal vertellen, ze kennis laten maken met je bedrijf. Als videoproductiebedrijf hebben wij in de afgelopen jaren erg veel verschillende soorten video’s gemaakt. Ook maken wij veel video’s voor websites die wij ontwikkelen. Over een aantal type video’s hebben wij aparte pagina’s gemaakt. Klik hieronder op de links voor meer informatie zodat je meer beeld hebt wat wij als videoproductiebedrijf maken:

AFTERMOVIES
BEDRIJFSFILMS
HEADERVIDEO / OMSLAGVIDEO
PRODUCTVIDEO
RECLAMEVIDEO
VIDEOPITCHES

Videoproductie Heerenveen en Leeuwarden

Aftermovies

Een aftermovie is een video van een festival of (zakelijk) evenement. In een clip van ongeveer 3 minuten geven we een sfeerimpressie van dat evenement. Deze kun je goed gebruiken om de volgende editie te promoten, of zodat de bezoekers er een mooie herinnering aan over houden.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van aftermovies. Meer lezen over aftermovies gemaakt door ons videoproductiebedrijf? Klik dan hier.

Bedrijfsvideo

In een bedrijfsvideo neem je de kijker mee in je bedrijf. De video is krachtig, trekt de aandacht en de beelden blijven hangen bij de bezoekers. Je kunt de video online gebruiken, of op je website. Met een bedrijfsvideo komt je website hoger in Google te staan.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van bedrijfsvideo’s die door ons videoproductiebedrijf zijn gemaakt. Wil je meer lezen over bedrijfsvideo’s? Lees dan onze pagina over bedrijfsvideo’s.

Headervideo of omslagvideo

Een headervideo/omslagvideo staat bovenaan op je pagina en trekt gelijk de aandacht. Dit is het eerste wat bezoekers zien wanneer ze op je website komen. In de video zien ze wat jij als bedrijf doet, en maken direct kennis met je, zonder dat ze de tekst op je pagina hoeven te lezen. Het is de eerste indruk die bezoekers van je pagina krijgen, en het is belangrijk dat die indruk goed is.

Klik hier als je meer wilt lezen hoe ons videoproductiebedrijf jouw headervideo voor je website of omslagvideo voor je social media kanalen kan maken?

Productvideo

Mensen slaan steeds vaker de handleiding van een product over, en kijken ze op YouTube een video hoe een product werkt, en wat het zo goed maakt. Om mensen te overtuigen kun jij ook een productvideo maken! Door middel van je productvideo gaat je product leven bij de bezoekers.

Hieronder zie je twee verschillende voorbeelden van een productvideo die ons videoproductiebedrijf gemaakt heeft. Lees meer over productvideo’s. 

Reclamevideo

Je wilt jouw product of dienst onder de aandacht brengen. Met een reclamevideo vertellen we een verhaal, dat maakt de reclame sterker. We laten zien waarom jouw product of dienst het verschil kan maken.

Lees hier meer over onze reclamevideo’s of kijk de drie voorbeelden die door ons videoproductiebedrijf zijn gemaakt hieronder. 

Videopitches

In een video van ongeveer een minuut maak je mensen nieuwsgierig naar je product, je idee of je dienst en leg je de boodschap uit. Gebruik de video als promotie, of wanneer je ergens wilt solliciteren.

Lees meer over de door ons gemaakt videopitches.

Hoe gaat ons videoproductiebedrijf te werk?

Zoals je hierboven hebt kunnen zien maken wij veel verschillende videoproducties. En elke video heeft weer andere richtlijnen. Denk hierbij aan de duur van de video, de afmetingen van de video (horizontaal of verticaal), de stijl, het beoogde doel en ga zo maar door. Een videopitch hoeft niet langer dan een minuut te duren, terwijl een bedrijfsvideo wel 5 tot 10 minuten kan duren.

Om tot een succesvolle videoproductie te komen hebben wij onze werkwijze opgedeeld in drie fases: de pre productie, de productie en de post productie. Als jij een video wilt laten maken door ons video productie bedrijf nodigen we jou uit bij ons op kantoor. Samen met een van onze communicatieadviseurs bespreek je dan alles en kunnen wij je dan vertellen wat de investering van de video zal zijn. Wij ontwikkelen een concept en werken een script voor je uit. Dit noemen wij de pre productie. Daarna gaan we over naar de opnames (productie). En als de opnames afgerond zijn gaan we de video monteren (post productie)

Hoe gaan de opnames?

Nadat de opdracht helder is en een akkoord is gegeven op het maken van de video komen onze projectmanagers in beeld. Zij vertalen jouw wens naar een concreet concept. Wanneer het concept er ligt, wordt er een shotlist en een script gemaakt. Hierin staat welke shots we nodig hebben voor de video. De opnames kunnen op locatie, of bij ons op kantoor voor een greenscreen. Zo kunnen we in de montage elke achtergrond kiezen die we maar willen. Bij sommige opnames hebben we de medewerking nodig van eventueel klanten, figuranten of personeel.

Het aanleveren van de video

Wanneer we de opnames hebben gemaakt beginnen we met de edit. De gemaakte shot monteren we tot een vloeiende video. Wanneer we klaar zijn met de nabewerking, sturen we je het eindresultaat doe, en kun jij de video gebruiken.

Gebruik maken van ons videoproductiebedrijf

Neem contact met ons op voor het laten maken van verschillende soorten video’s!

Over ons

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER