Reclamevideo laten maken?

RECLAMEVIDEO

Overal zie je reclames voorbijkomen. De één blijft je bij doordat hij zo grappig was. De ander door een irritante slogan die steeds maar in je hoofd blijft zitten.

Wanneer je je product of dienst onder de aandacht wilt brengen, kun je dat heel goed doen met een reclamevideo. Met een reclamevideo nemen we de kijker mee in een kort verhaal. We laten zien waarom jouw product of dienst zo belangrijk is voor de klant. Maar die boodschap komt niet zomaar over tot de kijker. Hierin speelt creativiteit een grote rol.

Verhalen vertellen. Dat maakt een reclame sterker. Een verhaal blijft beter hangen. En een leuk verhaal zorgt voor extra beleving. Door dit op beeld vast te leggen spreekt dit meer aan dan bijvoorbeeld het lezen van tekst waarom dat product of dienst zo onmisbaar is.

ALS JE EEN RECLAMEVIDEO LAAT MAKEN, WAT KRIJG JE DAN?

Samen met jou bespreken we je wensen voor de reclamevideo. Wat wil je onder de aandacht brengen en welke boodschap wil je over laten komen? Wat zijn jouw merkwaarden? De ene klant wil humor in de video, en de ander wil het serieuzer. Dit hangt ook helemaal van je doelgroep en je product/dienst af. De duur van een reclamevideo verschilt. Wanneer je een reclame op tv uit wil zenden duren deze tussen de 10 en 60 seconden gemiddeld. Maar je kunt ook reclame maken op social media.

  • Snapchat: hier mogen advertenties niet langer dan 10 seconden duren.
  • Instagram: op instagram hebben video’s een maximale lengte van 60 seconden.
  • Facebook: Adverteren op Facebook met een video heeft geen maximale lengte.

HOE GAAN DE OPNAMES VAN EEN RECLAMEVIDEO

Wanneer we jouw idee hebben besproken bedenken wij een script voor de reclamevideo. Hierbij kijken we dus wat jouw doelgroep is, op wat voor platform je de video wilt delen (social media, televisie), en welke boodschap je over wilt brengen. Wanneer het script klaar is kunnen we beginnen met de opnames.

WANNEER DE MONTAGE KLAAR IS

Wanneer de opnames zijn gemaakt beginnen we met monteren. We pakken de beste opnames en maken daar een vloeiende video van. We leveren het aan in mpeg4 (video) formaat. Deze kun je direct versturen, delen op social media of op welk platform jij maar wilt.

WIL JE EEN RECLAMEVIDEO LATEN MAKEN?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een reclamevideo!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER