ONZE DIENSTEN

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

Wanneer je een product of dienst onder de aandacht wilt brengen is het een goed idee om een promotiefilm te laten maken. In de promotiefilm nemen wij de kijker mee in een kort verhaal waarin we laten zien waarom jouw product of dienst zo belangrijk en onmisbaar is. Op tv, op straat, overal zie je reclame voorbijkomen. Wanneer jij een grappige promotiefilm ziet, onthoud je deze, en heb je een positief gevoel bij het merk.

Maar ook een irritante reclame krijg je niet snel uit je hoofd. Als je door Opgevallen een promotiefilm laat maken kan je er van uit gaan dat wij in de video een verhaal laten zien en vertellen. Onze filosofie is dat promotiefilms met een verhaallijn beter blijven hangen en zorgen voor extra beleving. Je kan een verhaal vertellen door middel van tekst, maar door het verhaal op beeld vast te leggen spreekt dit de kijker meer aan.

Lijn van Opgevallen

CONCEPT VAN JOUW PROMOTIEFILM

Jij wilt een promotiefilm laten maken. Eerst bespreken wij jouw wensen. Welke boodschap wil je over laten komen, wat voor product of dienst wil je onder de aandacht brengen, wie is de doelgroep en op welk kanaal wil je de video gaan gebruiken. Gaan we een video maken met een vleugje humor, of heb je een serieuzere doelgroep? De duur van de promotiefilm verschilt. Wanneer je dit op tv uit wilt zenden duren de reclames gemiddeld 10 tot 60 seconden. Op social media gelden alweer andere lengtes, zoals bijvoorbeeld opSnapchat. Hier is de maximale tijd voor een video 10 seconden. Op Instagram adviseren wij maximaal een video van 60 seconden.

Pijl naar volgende dienst

AANPAK PROMOTIEFILM

Als je door ons een promotiefilm wilt laten maken dan gaan wij op de volgende manier te werk:

  • Wij starten met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij jouw wensen voor de video.
  • Wij maken een script en shotlist voor de promotiefilm. Wij stemmen dit met jou af en spreken dit door. Als dit akkoord is gaan wij over naar stap 3.
  • Onze videograaf komt langs op de afgesproken locatie om de video op te nemen.
  • Wij bewerken de video en leveren deze aan. En nu is het proces van een promotiefilm laten maken afgerond!

Pijl naar volgende dienst

VOORBEELDEN

Wij helpen sinds 2016 MKB-bedrijven uit de meest uiteenlopende branches met het ontwikkelen van promotiefilms.

KOSTEN VAN EEN PROMOTIEFILM

Een promotiefilm maken is maatwerk. Hoe lang gaat de video worden, op welke locaties moeten wij filmen? Werken wij met acteurs? Of ga je zelf acteren in de video? Wij zullen vooraf inventariseren welke behoefte je hebt en geven daarna ons advies en kunnen je dan meer vertellen over de daadwerkelijke kosten. Om je een gevoel te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee uiteenlopende voorbeeld scenario’s uitgewerkt:

PROMOTIEFILM 1
Wij maken een promotiefilm van 10 tot 15 seconden die gepubliceerd gaat worden op SnapChat, TikTok en Snapchat.

Looptijd: vanaf 7 uur
Kosten: vanaf € 525

PROMOTIEFILM 2
Wij maken een commercial waarbij wij het script maken, acteurs inhuren, de locatie regelen en naast een cameraman zetten wij ook een lichtman in om extra sfeer te creëren met het licht in de video.

Looptijd: vanaf 35 uur
Kosten: vanaf € 2625

EEN PROMOTIEFILM LATEN MAKEN?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een promotiefilm!

DEZE VIDEO’S
MAKEN WIJ OOK

Lijn van Opgevallen