Onze diensten

Promotiefilm laten maken

Wil jij een promotiefilm laten maken? Een standaard video, een bedrijfsvideo of een commercial voor op televisie, een video met hierin interviews of wil je een promotiefilmpje maken voor op YouTube? Een promotievideo is van toegevoegde waarde voor veel bedrijven en het loont om video content in te zetten als promotie. Met een promotiefilm of een bedrijfsfilm kan je namelijk een breed publiek aanspreken. Wanneer je een nieuw product of dienst onder de aandacht wilt brengen dan wil je een promotiefilm laten maken.

Wij maken regelmatig promotiefilms om potentiële klanten via social media kanalen te bereiken. Bij ons laat je dus niet alleen je promotiefilms maken, maar helpen wij je ook met het verspreiden van promotiefilms via gesponsorde content op social media kanalen zoals YouTube en Instagram. Zo kan je het hele productieproces van een promotiefilm maken aan ons uitbesteden. Op deze pagina lees je alles over het laten maken van een promotievideo.

Lijn van Opgevallen

Concept van jouw promotiefilm

Jij wilt een professionele promotiefilm laten maken. Eerst bespreken wij jouw wensen. Met wat voor reden wil je een promotievideo maken? Welke boodschap wil je over laten komen? Wat voor product of dienst wil je onder de aandacht brengen in de film? En wie is de doelgroep? Wij zullen je advies geven in de duur van de video, en op welk kanaal je de video het beste kan inzetten. Als de kaders geschetst zijn gaan wij een concept uitwerken.

Wij bedenken een verhaallijn van jouw film. Door in de promotiefilm gebruik te maken van storytelling maken wij de video interessanter om naar te kijken. Op die manier wordt jouw boodschap goed overgebracht.

Pijl naar volgende dienst

Een promotievideo laten maken

Als je een bedrijfsvideo of een promotiefilm laat maken let hier dan op:
 

De acteurs en de muziek zijn enorm bepalend in een video. Als je een professionele promotiefilm laat maken zorg dan dat je acteurs of figuranten inhuurt die ervaring hebben of die het leuk vinden om te acteren in een video. Zorg dat er passende muziek gekozen wordt voor de video.
 

Bij een bedrijfsfilm of een professionele promotiefilm adviseren wij om een professionele voice over te gaan toevoegen in je film. De voice over acteur brengt het eindresultaat van je video naar een hoger niveau.

Pijl naar volgende dienst

Een professionele promotiefilm laten maken door Opgevallen

Aanpak promotiefilm maken

Bij een promotiefilm laten maken komt veel kijken. Als je door ons een promotiefilm wilt laten maken dan gaan wij op de volgende manier te werk: wij starten met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij wat jouw wensen voor de promotievideo zijn. Na een duidelijke briefing bedenken wij een concept en werken wij een script en shotlist uit van de promotievideo. Hier is ruimte voor feedback. Na akkoord op het concept gaan wij de organisatie van de video op ons nemen. Onze videograaf komt langs op de afgesproken locatie met alle benodigde apparatuur om de video op te nemen. Wij bewerken de video, met de juiste muziek, en leveren deze aan.

Nu de promotievideo gemaakt is gaan we de video publiceren. Afhankelijk van het kanaal plaatsen wij de video op verschillende social media kanalen.

Voorbeelden

Wij helpen sinds 2016 MKB-bedrijven uit de meest uiteenlopende branches met het ontwikkelen van promotiefilms.

Wat zijn de kosten als je een promotiefilm wilt laten maken?

Als je een professionele video laat maken ben je benieuwd wat dit gaat kosten. De kosten van de film hangen af van verschillende factoren. Denk aan of wij speciale effecten gebruiken (bijvoorbeeld animaties of geluidseffecten), welke camera apparatuur wij gebruiken bij de opnames en hoeveel tijd de productie en de montage ons kost. Om je toch een goede indicatie te geven wat de kosten zijn van een promotiefilm laten maken hebben wij twee situaties geschetst.

PROMOTIEFILM 1
Wij gaan een promotiefilm maken van 10 tot 15 seconden. Wij bedenken het verhaal van de promotievideo, wij verzorgen de volledige videoproductie en wij zorgen dat de video met gesponsorde content onder de aandacht bij jouw doelgroep komt via SnapChat, TikTok en Snapchat.

Looptijd: vanaf 10 uur
Video laten maken kosten: vanaf € 825

PROMOTIEFILM 2
In deze promotiefilm maken we gebruik van acteurs en brengen met storytelling een boodschap over. Wij bedenken het verhaal, schrijven het script, huren acteurs in, regelen een locatie, filmen de video in één draaidag en verzorgen de montage. naast een cameraman zetten wij ook een lichtman in om extra sfeer te creëren met het licht in de video.

Looptijd: vanaf 35 uur
Video laten maken kosten: vanaf € 2875

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ontvang een vrijblijvende offerte

Eerst contact over jouw promotiefilm?

Wil jij een promotiefilm maken voor jouw bedrijf of product? Neem vrijblijvend contact met ons videoproductiebedrijf op voor het laten maken van een promotiefilm van de beste kwaliteit!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: