LAAT EEN PROMOTIEFILM MAKEN

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

Wanneer je een product of dienst onder de aandacht wilt brengen is het een goed idee om een promotiefilm te laten maken. In de promotiefilm nemen wij de kijker mee in een kort verhaal waarin we laten zien waarom jouw product of dienst zo belangrijk en onmisbaar is.

Op tv, op straat, overal zie je reclame voorbijkomen. Wanneer jij een grappige promotiefilm ziet, onthoud je deze, en heb je een positief gevoel bij het merk. Maar ook een irritante reclame krijg je niet snel uit je hoofd.

Als je door Opgevallen een promotiefilm laat maken kan je er van uit gaan dat wij in de video een verhaal laten zien en vertellen. Onze filosofie is dat promotiefilms met een verhaallijn beter blijven hangen en zorgen voor extra beleving. Je kan een verhaal vertellen door middel van tekst, maar door het verhaal op beeld vast te leggen spreekt dit de kijker meer aan.

WAT KRIJG JE ALS JE DOOR ONS EEN PROMOTIEFILM LAAT MAKEN?

Jij wilt een promotiefilm laten maken. Eerst bespreken wij jouw wensen. Welke boodschap wil je over laten komen, wat voor product of dienst wil je onder de aandacht brengen, wie is de doelgroep en op welk kanaal wil je de video gaan gebruiken. Gaan we een video maken met een vleugje humor, of heb je een serieuzere doelgroep? De duur van de promotiefilm verschilt. Wanneer je dit op tv uit wilt zenden duren de reclames gemiddeld 10 tot 60 seconden. Op social media gelden alweer andere lengtes, zoals:

  • Snapchat: de maximale tijd voor een video is op snapchat 10 seconden.
  • Instagram: op instagram kun je maximaal een video toevoegen van 60 seconden.
  • Facebook: adverteren op facebook met een promotiefilm heeft geen maximum.

Wat je exact dus krijgt als je een promotiefilm laat maken is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteindelijk ontvang je van ons een video die je kunt gebruiken op het gewenste kanaal. Een promotiefilm laten maken start altijd met eerst een goed gesprek. Dus, zin in koffie?

STAPPENPLAN PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

Als je door ons een promotiefilm wilt laten maken dan gaan wij op de volgende manier te werk:

  • Wij starten met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij jouw wensen voor de video.
  • Wij doen een concreet voorstel. Hierin is helder wat de investering voor de video is, wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kan verwachten als je een promotiefilm door Opgevallen wilt laten maken. In dit voorstel zijn wij ook direct duidelijk over de technische wensen van de video.
  • Vervolgens maken wij een script en shotlist voor de promotiefilm. Wij stemmen dit met jou af en spreken dit door. Als dit akkoord is gaan wij over naar stap 4.
  • Onze videograaf komt langs op de afgesproken locatie om de video op te nemen.
  • Wij bewerken de video en leveren deze aan. En nu is het proces van een promotiefilm laten maken afgerond!

VOORBEELD PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

NA DE OPNAMES

We beginnen met de montage wanneer de opnames voor de promotiefilm zijn gemaakt. De beste opnames zetten we achter mekaar, zodat het een vloeiende video wordt. Het bestandsformaat die we aanleveren is mpeg4 (videoformaat). Dit type bestand kun je direct uploaden op social media of je website.

EEN PROMOTIEFILM LATEN MAKEN?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een promotiefilm!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER