GIF-jes laten maken

GIF-JES ZIJN GRATIS RECLAME

Een GIF-je is een bewegend plaatje en herhaalt zich steeds. Hij trekt gelijk de aandacht. En wie denkt dat ze van de vorige eeuw zijn, die heeft het helemaal mis. Tegenwoordig wordt er weer volop gebruik van gemaakt en zijn ze populairder dan ooit. Maar waarom zou je als bedrijf je eigen GIF-jes hebben?

Voorbeeld hoe Opgevallen gebruik maakt van GIF-jesGIF-jes laten maken voor je bedrijf Laat ook GIF-jes maken voor je eigen bedrijf

Met gebruik van GIF-jes laat je de spontane kant van je bedrijf zien. Ook zijn deze plaatjes goed voor je merkbekendheid. Je kunt bijvoorbeeld op social media een reactie geven met één van je eigen GIF-jes. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, Facebook, maar ook via WhatsApp kun je GIF-jes versturen. En niet alleen jij kan ze gebruiken, iedereen kan ze gebruiken. Hoe leuk is dat!

Een goed voorbeeld is KLM. Mensen die op vakantie gaan, laten dit vaak via hun social media weten, en hebben in hun berichten GIF-jes van KLM gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een stewardes die mensen welkom heet in het vliegtuig, Deze GIF-jes van KLM waren binnen 5 dagen 131 miljoen keren bekeken. Allemaal reclame waar KLM zelf niks voor hoeft te doen.

Met het gebruik van deze bewegende afbeeldingen maak je je bedrijf super onderscheidend. Het maakt je bedrijf persoonlijker, en het maken ervan is met de juiste middelen redelijk simpel te realiseren. Wij kunnen je helpen bij het opnemen, nabewerken en publiceren van deze onderscheidende bewegende afbeeldingen.

Wij helpen je met het bedenken van leuke GIF-jes. Denk vooral aan reacties die je wilt geven op social media. Bijvoorbeeld mensen bedanken, naar iemand zwaaien, of een GIF-je van iets specifieks wat jij met je bedrijf doet.

Bedrijven die jou al voor zijn gegaan:

WAT KRIJG JE ALS JE GIF-JES LAAT MAKEN?

Ieder bedrijf heeft zijn wensen, dus waarom zouden wij bepalen hoeveel GIF-jes je krijgt? Neem gerust contact met ons op. In overleg bepalen we hoeveel je er nodig zou hebben.

HET EINDRESULTAAT

 

Het resultaat van het GIF-je laten maken

DE OPNAMES

Op het kantoor van Opgevallen worden de beelden opgenomen. Wij hebben een greenscreen, die nodig is voor het opnemen van de GIF-jes. Voor het opnemen hebben we ongeveer 2 uren nodig. We maken een lijst van bewegende afbeeldingen die leuk zijn voor je bedrijf. Hierna bewerken we het videomateriaal tot een GIF. Belangrijk: de persoon die wordt gefilmd mag geen groen in zijn kleding hebben.

KLAAR VOOR GEBRUIK

Op de website Giphy.com maken wij een account voor je aan, waar we de GIF-jes uploaden. Wanneer ze hierop staan, kunnen ze door iedereen worden gebruikt op social media.

AFSPRAAK PLANNEN

Voordat we overgaan tot het plannen van een afspraak, moeten we de ideeën op papier zetten. Elk bedrijf is anders, en de GIF-jes moeten wel slaan op wat jij met je bedrijf doet. Nadat de ideeën op papier staan plannen we een afspraak voor het opnemen van de afbeeldingen bij ons in de studio. Neem contact op!

WIL JIJ GIF-JES VAN JE EIGEN BEDRIJF?

Neem contact met ons op en wij maken deze vette bewegende afbeeldingen voor jou!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Ons reclamebureau zit in de regio van Leeuwarden. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER