Onze diensten

Gif-jes laten maken

Een GIF-je is een bewegend plaatje en herhaalt zich steeds. Hij trekt gelijk de aandacht. En wie denkt dat ze van de vorige eeuw zijn, die heeft het helemaal mis. Tegenwoordig wordt er weer volop gebruik van gemaakt en zijn ze populairder dan ooit. Maar waarom zou je als bedrijf je eigen GIF-jes hebben? Met gebruik van GIF-jes laat je de spontane kant van je bedrijf zien. Ook zijn deze plaatjes goed voor je merkbekendheid. Je kunt bijvoorbeeld op social media een reactie geven met één van je eigen GIF-jes. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, Facebook, maar ook via WhatsApp kun je GIF-jes versturen. En niet alleen jij kan ze gebruiken, iedereen kan ze gebruiken. Hoe leuk is dat!

Een goed voorbeeld is KLM. Mensen die op vakantie gaan, laten dit vaak via hun social media weten, en hebben in hun berichten GIF-jes van KLM gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een stewardes die mensen welkom heet in het vliegtuig, Deze GIF-jes van KLM waren binnen 5 dagen 131 miljoen keren bekeken. Allemaal reclame waar KLM zelf niks voor hoeft te doen. Met het gebruik van deze bewegende afbeeldingen maak je je bedrijf super onderscheidend. Het maakt je bedrijf persoonlijker, en het maken ervan is met de juiste middelen redelijk simpel te realiseren. Wij kunnen je helpen bij het opnemen, nabewerken en publiceren van deze onderscheidende bewegende afbeeldingen.

Lijn van Opgevallen

De opnames van gif-jes

Op het kantoor van Opgevallen worden de beelden opgenomen. Wij hebben een greenscreen, die nodig is voor het opnemen van de GIF-jes. We bedenken samen welke bewegende afbeeldingen leuk zijn voor jouw bedrijf. Hierna bewerken we het videomateriaal tot een GIF.

Ieder bedrijf heeft zijn wensen, dus samen bepalen wij hoeveel en welke GIF-jes je nodig hebt. Neem gerust contact met ons op.

Wij zorgen dat de GIF-jes werken in WhatsApp en op Social media kanalen zoals Instagram, Facebook, TikTok en Snapchat.

 
 

Pijl naar volgende dienst

GIF-jes maken voor een greenscreen

High-Five GIF-je

Het eindresultaat

En zo ziet het GIF-je er uiteindelijk uit als deze klaar voor gebruik is. Wij helpen je met het bedenken van leuke GIF-jes. Denk vooral aan reacties die je wilt geven op social media. Bijvoorbeeld mensen bedanken, naar iemand zwaaien, of een GIF-je van iets specifieks wat jij met je bedrijf doet.

Bedrijven die jou al voor zijn gegaan:

Kosten gif-jes laten maken

GIF-JES laten maken is maatwerk. Wij zullen vooraf inventariseren welke behoefte je hebt en geven daarna ons advies en kunnen je dan meer vertellen over de daadwerkelijke kosten. Om je een gevoel te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee uiteenlopende voorbeeld scenario’s uitgewerkt:

GIF-JES PROJECT 1
Wij bedenken 30 verschillende soorten GIF-jes. Wij zorgen voor kleding, waar jullie logo goed zichtbaar op is. Wij briefen alle medewerkers en zorgen dat de GIF-jes werken op WhatsApp, Facebook, Instagram, TikTok en SnapChat.

Looptijd: vanaf 25 uur
Kosten: vanaf € 1875

GIF-JES PROJECT 2
Je bedenkt zelf wat voor GIF-jes je wilt. Je laat ze puur door ons opnemen. Wij maken +/- 15 GIF-jes.

Looptijd: vanaf 12 uur
Kosten: vanaf € 950

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Wil jij gif-jes van je eigen bedrijf?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een persoonlijke GIF-jes!

Deze video’s
maken wij ook

Lijn van Opgevallen

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: