Onze diensten

Drone video laten maken

De videokwaliteit van drone shots zijn uitzonderlijk mooi doordat de beelden geschoten worden vanuit de lucht. In veel video’s vliegen wij met een drone om unieke beelden te schieten. Wij kunnen een volledige drone video maken, maar wij maken meestal voor onze opdrachtgevers losse drone beelden en gebruiken die in een bedrijfsfilm, een headervideo of in een promotiefilm.

Het inzetten van een professionele drone is een unieke manier om een jouw video te laten maken. Drone beelden zorgen voor een professionele video wat voor veel bedrijven een effectief promotiemiddel is. Als je bedrijfsmatig een drone video wilt laten maken moet je beschikken over de benodigde vergunningen. Laat daarom door ons jouw dronefilm maken.

Lijn van Opgevallen

Drone video laten maken bij Opgevallen

Til jouw video naar een hoger niveau

De camera van een drone maakt spectaculaire beelden. Doordat de opnames gemaakt worden vanuit de lucht kan je jouw bedrijf op een unieke manier in beeld brengen. Het is vergelijkbaar met video beelden vanuit een helikopter. Heb jij een mooie buitenomgeving? Een mooi terrein, een mooie locatie? Dan is een drone film laten maken een echte aanrader.

Als je bedrijf gevestigd zit op een mooie locatie krijg je verbluffende shots. De drone beelden geven een extra dimensie aan je video. Met een drone ga je letterlijk en figuurlijk jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen.

Wil jij een drone video laten maken? En ben je benieuwd hoe wij dit aanpakken? In de volgende alinea lees je hoe wij tot de mooiste drone beelden en droge visuals komen en hoe de drone opnames tot stand komen.

Pijl naar onze aanpak om tot een drone video te komen

Drone opnames laten maken

Wil jij een mooie dronefilm laten maken met de meest schitterende beelden? Laat ons je dan helpen. Wij beschikken over verschillende soorten drones waardoor wij alle soorten dronebeelden kunnen maken. Om tot een goede drone video te komen hebben wij een werkwijze ontwikkeld die bestaat uit drie verschillende fases: de pre-productie, de productie en de post productie.

Wij starten bij in de voorbereiding bij het concept. Wat voor video wil je laten maken? Wil je alleen een dronevideo of wil je een volledige professionele bedrijfsfilm met hierin drone shots. Wij begeleiden je bij je keuzes en schrijven een een script of werken een shotlist uit.

Hierna gaan wij op locatie met de drone vliegen. De drone opnames verwerken wij tijdens de montage in een complete video. De eerste versie van de dronevideo ontvang je per e-mail. Bij iedere video die wij maken krijg je de ruimte om feedback te geven zodat jouw drone filmpje volledig naar wens is.

Pijl naar voorbeelden van drone opnames gemaakt door Opgevallen

Dronevideo laten maken en laat onze drone piloot met zijn drones vliegen

Het portfolio van onze drone videograaf

Veel opdrachtgevers hebben door Opgevallen drone video’s laten maken. Onze piloot heeft de mooiste beelden gemaakt in veel verschillende films. Bekijk hiernaast een paar van onze drone video’s.

Wat kost een drone video?

Een drone video maken is altijd maatwerk. Wil je alleen drone film laten maken? Of wil je opnames met een drone laten maken als onderdeel van je bedrijfsfilm? Op welke locatie(s) moeten wij filmen? Heb je specifieke wensen voor de video, de opnames of voor de montage?

Om je een gevoel te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee uiteenlopende voorbeeld scenario’s uitgewerkt:

Project 1
Je wilt een drone video laten maken. Je hebt zelf al het concept bedacht. Je wilt alleen met een drone een video laten maken om een indruk te geven van de mooie locatie van jouw bedrijf. Het eindresultaat moet een video zijn van 20 seconden die je kan gebruiken op je social media kanalen.

Looptijd: vanaf 6 uur
Kosten: vanaf € 495

Project 2
Je wilt een bedrijfsfilm laten maken waarin drone video beelden gebruikt worden. Wij denken het concept van je bedrijfsvideo uit en maken een script en een shotlist. Wij komen op drie verschillende locatie’s met onze camera, drone en geluidsapparatuur. Op alle locaties vliegen wij met een drone. Wij leveren een bedrijfsfilm met drone video beelden op.

Looptijd: vanaf 30 uur
Kosten: vanaf € 2475

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Veel gestelde vragen over drone opnames

 

Een drone beschikt over een camera. Met een drone kan je een drone film of dronefoto’s laten maken. De dronebeelden worden vanuit de lucht gemaakt. Het lijkt dus alsof je met een helikopter over een locatie vliegt. Dit zorgt voor videobeelden die er cinematisch uitzien.
 

Als je een drone film maakt dan maak je indruk. De beelden die drones maken zien er altijd spectaculair uit. Beelden die gemaakt worden met drones zie je ook vaak in films en tv-programma’s terugkomen. En dat is niet voor niets. Laat jouw video opvallen met verbluffende shots van een drone.
 

Als je een drone video gaat maken moet je rekening houden met een aantal regels. Je mag bijvoorbeeld niet zomaar in iemand zijn tuin of andere afgesloten terreinen filmen. Ook zijn er bepaalde gebieden (zoals luchthavens en gewone havens) waar het verboden is om met drones te vliegen.

Drones worden vaak ingezet voor een aftermovie van een evenement. Let op dat piloten niet met drones boven grote groepen mensen mogen vliegen. Hou hier dus rekening mee op je evenement.
 

Opgevallen is meer dan een videoproductiebedrijf. Naast drone films kunnen wij met onze drone ook dronefoto’s voor je maken. Hierover lees je meer op deze pagina over drontefotografie.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Of kom met ons in contact over je dronevideo

Wil je ook drone opnames hebben en wil je een drone video laten maken? Onze piloot vliegt graag met onze drone om voor jou een prachtige film te maken. Neem contact met ons op voor jouw nieuwe video.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: