Onze diensten

Design

Design gaat over alle visuele uitingen die je bedrijf heeft. Online en offline. Je kan hierbij denken aan je logo en je website. Verkoop je producten? Denk dan ook aan de verpakking van je product. Heb je een webwinkel? Denk dan aan de verzenddoos en de bijgeleverde bestelbon.

Of wat dacht je van die bijgeleverde flyer? Maar ook de opmaak van je nieuwsbrief of de aankoopbevestiging. In veel contactmomenten in de klantreis komt design aan bod. Waarom wil je dit goed op orde hebben? En hoe pak je dit aan? Op deze pagina lees je hier meer over.

Lijn van Opgevallen

Design werkzaamheden door Opgevallen

Waarom je een sterk design wilt

Wat doe jij als je op een webshop terecht komt met een ontwerp wat niet goed in elkaar zit. Vertrouw je dan de webshop direct? Of ga je eerst nog even uitzoeken of dit wel een betrouwbare winkel is? Een goed design zorgt voor vertrouwen. De buitenkant zegt vaak iets over de binnenkant. Naast betrouwbaarheid wil je ook dat het design je doelgroep aanspreekt en in de lijn is met je merkidentiteit. Dit geeft extra kracht aan je positionering en zorgt voor het aantrekken van de juiste doelgroep. Het is immers direct duidelijk voor wie je er bent.

Uiteraard heeft design ook invloed op de manier waarop je doelgroep het communicatiemiddel gebruiken. Kan je snel vinden wat je nodig hebt? Zit het logisch in elkaar? Tot slot zorgt een goed design voor herkenbaarheid en dat jouw doelgroep je zal onthouden. Design is dus van essentieel belang voor een sterk merk.

Pijl naar het proces van klantreizen ontwerpen

Wij ontwerpen

Wij hebben veel verschillende soorten middelen gemaakt voor onze opdrachtgevers. Van logo’s tot aan volledige huisstijlen, van billboards tot grafische elementen in video’s. Wij ontwerpen onder andere:

Pijl naar voorbeelden van een positionering

Campagne uiting via billboardkanaal

Voorbeelden van design

Wij hebben voor veel opdrachtgevers mogen ontwerpen. Van volledige huisstijlen tot websites tot offline communicatiemiddelen.

Wat kost design?

Het ontwerpen van communicatiemiddelen is maatwerk. Een website ontwerpen van 5 of 50 pagina’s is een gigantisch verschil qua tijdsinvestering. Het middel maar ook het doel en je doelgroep bepalen onder andere de tijdsinvestering. Wij hebben hieronder twee verschillende situaties geschetst om je een beeld te geven van de kosten.

PROJECT 1
Er is een merkidentiteit maar er moet een nieuwe huisstijl ontwikkeld worden. De huisstijl komt niet overeen met jullie identiteit.

Looptijd: vanaf 35 uur
Kosten: vanaf € 2625

PROJECT 2
Wij maken het ontwerp van een offline campagne bestaande uit flyers, een advertentie in een magazine en een billboardadvertentie. Wij zorgen dat deze in jouw regio geplaatst worden.

Looptijd: vanaf 20 uur
Kosten: vanaf € 1500

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wat wil jij laten designen?

Benieuwd wat wij voor je kunnen designer? Neem contact met ons op zodat wij kunnen bespreken wat je wilt laten ontwerpen.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: