Val op, zorg voor herkenbaarheid en creëer vertrouwen.

Met een professioneel huisstijl ontwerp op maat.

Pluspunt vacature Onderscheid je van je concurrenten en val op.
Pluspunt vacature Je huisstijl zorgt voor emotionele aantrekkingskracht.
Pluspunt vacature De buitenkant zegt iets over de binnenkant.

 

Je bent niet meer tevreden met je huisstijl. Je logo en huisstijl zijn verouderd en trekken geen aandacht meer.

De huisstijl is gedateerd en inspireert niet. Je organisatie is gegroeid en de visuele identiteit dekt niet langer de lading. Er is behoefte aan een opfrissing, een nieuwe start. Misschien had je ooit alleen een logo en een website laten maken, maar in de afgelopen jaren zijn er allerlei diverse uitingen ontstaan en je huisstijl wordt niet consequent toegepast. Elke brochure, social media post, presentatie en intern document ziet er weer anders uit.

Wij maken jouw nieuwe huisstijl. Voordat wij een visuele vertaling maken van de identiteit, gaan wij eerst achterhalen wat de identiteit van jouw bedrijf is. Want een goede huisstijl is de vertaalslag van de merkwaarden van jouw organisatie. Is er een uitgewerkte positionering en merkidentiteit? Dan is dit ons vertrekpunt. Als deze ontbreekt, gaan wij die eerst ontwikkelen. Bij de ontwikkeling van de huisstijl moet worden nagedacht over welke beleving de klant moet krijgen. Wij bedenken en adviseren welke kleuren, vormen en elementen hierbij passen. Natuurlijk ontwerpen wij een volledige huisstijl, van logo tot aan social media posts.

Onze voordelen van het laten ontwerpen van je huisstijl

Je huisstijl wordt op maat gemaakt en passend bij jouw merkidentiteit

De huisstijl is een visuele vertaling van jouw identiteit. Wij starten dus bij jouw waarden.

Meerdere design richtingen, zodat je kan kiezen

Wij leveren altijd meerdere versies op. Bij ons krijg je een 100% tevredenheidsgarantie.

Herkenbare huisstijl

Hierdoor zorg je dat iedereen (intern en extern) op een goede manier je huisstijl toepast.

Klantervaring van Alex

 

“Erg onder de indruk van het vernieuwde ontwerp van onze huisstijl. Elke keer als ik het zie word ik weer helemaal enthousiast. Ze weten echt waar het voor jou en jouw bedrijf om draait. Zeer fijn om mee samen te werken!”

Alex Buwalda
MKB-bedrijfseigenaar
AB Marine Service

Wij krijgen een 9,6 beoordeling van onze klanten

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Veel gestelde vragen

 • Wat krijg ik als jullie een huisstijl gaan ontwerpen?

  Vooraf bespreken wij welke wensen je hebt en welke huisstijldragers ontwikkelt moeten worden. Een huisstijldrager is een communicatiemiddel, denk aan een visitekaartje of een social media post. Vaak ontwerpen wij een logo, huisstijlkleuren en typografie. Wij leveren een huisstijlhandboek op waarin de regels beschreven staan.

 • Welke informatie hebben jullie nodig om een nieuwe huisstijl te ontwerpen?

  Wij werken altijd op basis van een bestaande merkstrategie (positionering en/of merkidentiteit). Hierin staat informatie over je bedrijf, doelgroep, kernwaarden en gewenste uitstraling. Als er nog geen merkidentiteit of positionering is ontwikkeld, gaan wij deze eerst met jullie ontwikkelen. De positionering en merkidentiteit zijn bepalend voor het gevoel van je huisstijl. Ook ontvangen wij graag voorbeelden van elementen die jullie aanspreken. En welke juist niet.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn huisstijl ontwerp klaar is?

  Gemiddeld is een doorlooptijd van een huisstijl ontwikkeling ongeveer 1 maand.

 • Hoe krijg ik mijn huisstijl aangeleverd?

  Wij leveren verschillende bestanden op. Je zult het logo ontvangen in verschillende bestandsformaten zoals JPG, PNG, PDF en EPS. Daarnaast ontvang je van ons ook het lettertype. Wij leveren een nieuwe huisstijl altijd op met een huisstijlhandboek. Hierin wordt beschreven hoe jullie de huisstijl moeten toepassen en dit beelden wij uit met voorbeelden. Vooraf hebben wij besproken welke huisstijldragers wij gaan ontwikkelen. Deze krijg je ook van ons.

 • Kunnen jullie ook het bedrukken van mijn huisstijl verzorgen?

  Wij kennen veel leveranciers die drukwerk realiseren. Wij kunnen samenwerken met je vaste drukkerij maar wij kunnen ook een van onze relaties inzetten. Wij kunnen bijna al het type drukwerk wel realiseren. Van flyers tot aan brochures en van reclameborden tot aan vlaggen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Pluspunt vacature 100% tevredenheidsgarantie
Pluspunt vacature Snel in uitvoerende werkzaamheden
Pluspunt vacature Voordelige tarieven

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: