Brochure laten ontwerpen

Een brochure is een krachtig marketingmiddel en kan een grote impact hebben in jouw klantbeleving. Wil je een brochure als presentatie voor je producten? Of je nu op zoek bent naar meer naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten of het versterken van de relatie met bestaande klanten, een goed ontworpen brochure kan hierbij een perfect communicatiemiddel zijn. 

Opgevallen helpt bedrijven met de grafische vormgeving van flyers, e-books, folders, posters, brochures en verpakkingen. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw boodschap op een visueel aantrekkelijke en opvallende manier wordt overgebracht. Laat ons je helpen bij het ontwerpen van jouw brochure. Wij zorgen voor een sterke visuele identiteit in een lay out die bij jouw huisstijl past. Op deze pagina alles over brochure laten ontwerpen!

Lijn van Opgevallen

Waarom wil je een brochure laten maken?

Deze vraag kan je dus van ons verwachten. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Jij hebt vast al een duidelijk idee waarom je een brochure nodig hebt. Een brochure kan je helpen bij het opbouwen van naamsbekendheid, maar het kan je ook helpen in je verkoopproces. Het doel en je doelgroep zijn van grote invloed op het ontwerp van de brochure. 

Onze werkwijze om jouw brochure te ontwerpen

Onze werkwijze voor het laten ontwerpen van brochures is eenvoudig en gericht op resultaat. We beginnen met een overleg om jouw specifieke wensen en doelen te begrijpen. Wie gaat de brochure in zijn handen krijgen? Wat is voor hem of haar belangrijk? Op basis van jouw wensen en onze eigen inzichten en ervaring komen wij met een doordacht plan van aanpak.  

 

Vervolgens gaan wij een brochure ontwerpen die past bij jouw identiteit, bij de boodschap en bij de ontvanger van de brochure. Een brochure bestaat uit meerdere pagina’s die wij zullen ontwerpen op basis van jouw brand guide en maken het design passend bij jouw merkidentiteit. Wij hebben tekstschrijvers die de teksten voor jou kunnen schrijven.

 

Als het eerste concept ontwikkeld is sturen wij de brochure naar jou toe voor feedback. Je kan aan onze ontwerpers je feedback doorgeven. 

Je feedback zullen wij verwerken in een versie die bij jou naar wens is. Wij zullen advies geven op het gebied van drukwerk en papiersoorten.

 

Als het ontwerp naar wens is wordt het ontwerp gedrukt. Dit kan via onze leverancier, maar kan ook via jouw drukkerij. Mocht je hulp nodig hebben bij de verspreiding dan kunnen we je hier ook bij begeleiden. Wij denken mee in wat voor vormen van content je de brochure verder kunt verspreiden. Opknippen in delen op social media, ombouwen naar een e-book of op je website verspreiden? Als wij content maken denken wij verder dan alleen het middel.

Drie redenen waarom je door opgevallen je brochure wilt laten ontwerpen

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van brochures. Door deze ervaring is er een effectieve werkwijze ontstaan die zorgt voor kwaliteit. Hieronder drie redenen waarom je door ons je brochure wilt laten maken.
 

Wij leveren een brochure op waarmee jij 100% tevreden bent. Wij gaan door tot er een versie is waar jij helemaal tevreden over bent. Dat is onze missie. Je weet dus zeker dat je bij ons een brochure krijgt waar je blij mee bent. 

 

Doordat wij ontwerpers, een fotograaf en tekstschrijvers in dienst hebben kunnen wij snel een brochure laten maken. Wij hebben alle specialismen in huis en kunnen dus supersnel schakelen. 

 

Een brochure laten ontwerpen kunnen wij voor voordelige tarieven doen. Iedere brochure is maatwerk. Het aantal pagina’s, of er al teksten geschreven zijn en of wij de foto’s moeten maken zijn variabelen die invloed op het tarief hebben. Bij ons geen hoge overhead, dus je kan voordelige tarieven verwachten. En als we toch foto’s komen maken, zorgen we direct voor je nieuwe website fotografie. Twee vliegen in een klap.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Jouw bedrijf met een onderscheidende klantbeleving

 

Brochure laten ontwerpen door Opgevallen?

Ons werk bestaat uit het ontwikkelen van een unieke klantbeleving. Dit start bij het helder hebben van de gewenste beleving: oftewel de positionering en de merkidentiteit. Als deze ontwikkeld is ontwerpen wij de gewenste medewerkersreis en brengen wij duidelijk in kaart welke actiepunten verricht moeten worden om tot een opvallende klantbeleving te komen. Zodat je merk ook ervaren wordt zoals je dat wilt. In al je contactmomenten en dus in al je communicatie.

Het resultaat

Opgevallen helpt MKB-bedrijven met een opvallende klant- & medewerkersbeleving. Dit komt terug in het ontwerpen van brochures, folders, flyers en andere soorten drukwerk. Met als gevolg dat klanten en medewerkers langer blijven. Meer hierover teruglezen? Bekijk hier ons werk. 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Advies over je brochure laten ontwerpen?

Wil jij een prikkelend ontwerp voor een brochure, folder of flyer die de aandacht trekt? Neem contact met ons op.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: