Folder laten ontwerpen

Je wilt een folder laten maken om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Een folder is een uitstekend medium om dit te bereiken, maar het is belangrijk dat deze opvalt en professioneel overkomt.

Opgevallen heeft ervaren ontwerpers die jarenlange ervaring hebben in het ontwerpen van aantrekkelijke en opvallende folders. Of je nu een nieuw product wilt lanceren of jouw bedrijf wilt presenteren, wij zorgen dat jouw folder opvalt en bijdraagt aan jouw succes. Op deze pagina lees je alles over hoe je een folder door Opgevallen laat ontwerpen.

Lijn van Opgevallen

Waarom wil je een folder laten maken?

Voordat wij ontwerpen, willen wij eerst weten waarom jij een folder wilt laten ontwerpen? Wat is je doel en wie wil je bereiken? En waarom met een folder? Je kan deze vragen dus van ons verwachten. Doordat wij scherp in kaart brengen wat je doel is en wie je wilt bereiken kunnen wij vanuit onze ervaring en expertise met je meedenken.

Werkwijze folders laten maken

Een goede folder begint met een goed gesprek. Wie wil je bereiken? Wat is het doel van je folder? Wat is de communicatieboodschap? En waarom is een folder dan het juiste communicatiemiddel? We luisteren naar je ideeën en vragen door op wat je met de folder wilt bereiken. Op basis van onze eigen inzichten en ervaring komen wij met een plan van aanpak. En dan kan het zomaar zijn dat wij een ander communicatiemiddel zoals een brochure of een flyer adviseren.

 

Als het plan van aanpak gemaakt is, kunnen wij door naar de volgende fase: het ontwerpproces. Wij gaan een folder ontwerpen op basis van jouw huisstijlregels en ontwerpen niet alleen een folder die een professionele en mooie uitstraling heeft, maar ook een die zijn doel najaagt.

 

Als wij het eerste concept hebben ontwikkeld sturen wij deze naar jou toe voor feedback. Je kan aangeven of je bepaalde zaken anders wilt. Wist je dat wij met een 100% tevredenheidsgarantie werken?

 

Als het ontwerp is goedgekeurd laten we de folder drukken. Dit kan bij onze leverancier of bij jouw drukkerij. Als je hulp nodig hebt bij de verspreiding van de folder kunnen wij je ook helpen. Wij hebben hierin betrouwbare connecties.

Waarom je door opgevallen je folder wilt laten ontwerpen

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van folders, e-books, flyers, offertes, verpakkingen en ga zo maar door. Wil je drukwerk laten ontwerpen wat bij jou past? Dan zijn wij ongetwijfeld een goede match. Hieronder een samenvatting waarom je voor ons moet kiezen:

 

Voor de volle 100 procent. Ben jij niet tevreden? Dan stoppen wij niet. Onze missie is dat iedere klant tevreden is. Kijk maar eens naar onze Google reviews!

 

Doordat wij een fotograaf, een designer en een tekstschrijver in huis hebben kunnen wij snel schakelen en dus snel leveren. Bij ons kan je naast folders ook andere vormen van content laten maken.

 

Een folder laten ontwerpen kunnen wij voor voordelige tarieven doen. Natuurlijk is elke folder maatwerk. Is er al een huisstijlhandboek? Zijn er al teksten? Dit zijn factoren die invloed hebben op de tarieven.

Jouw bedrijf met een 9+ klantbeleving

 

Flyer laten designen door Opgevallen?

Ons werk bestaat uit het ontwikkelen van een 9+ klantbeleving. Dit start bij het helder hebben van de gewenste beleving: oftewel de positionering en de merkidentiteit. Als deze ontwikkeld is ontwerpen wij de gewenste medewerkersreis en brengen wij duidelijk in kaart welke actiepunten verricht moeten worden om tot een 9+ klantbeleving te komen. Zodat je merk ook ervaren wordt zoals je dat wilt. In al je contactmomenten en dus in al je communicatie.

Het resultaat

Opgevallen helpt MKB-bedrijven met een 9+ klant- & medewerkersbeleving. Met als gevolg dat klanten en medewerkers langer blijven. Meer hierover teruglezen? Bekijk hier ons werk.

Wil jij ook een folder laten ontwerpen?

Actie ondernemen en jouw bedrijf op de kaart zetten! Laat nu jouw unieke folders ontwerpen. Neem contact met ons op.

Dit kun je aan ons toe vertrouwen

Lijn van Opgevallen