Onze diensten

Campagnes

Bedrijven die hun merk, diensten en/of producten willen communiceren naar hun doelgroep zetten hiervoor vaak campagnes in. Op basis van jouw uitgedachte positionering kan een goed ontwikkelde campagne helpen om de verkoop te verhogen, je merkbekendheid te vergroten of om je klanttevredenheid te verbeteren.

Er zijn verschillende manieren om campagnes te laten ontwikkelen, afhankelijk van de doelen van het bedrijf en de doelgroep. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor traditionele reclamecampagnes zoals televisie- en radiocommercials, of je kan kiezen voor digitale campagnes zoals social media campagnes en e-mailmarketing.

Lijn van Opgevallen

Brainstorm van een campagne

Doelstelling van je campagne

Als je een succesvolle campagne wilt lanceren, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste moet je duidelijk hebben wat je doelen zijn. Wil je bijvoorbeeld het bewustzijn van je merk vergroten, of wil je leads genereren? Er zit een groot verschil tussen een naamsbekendheidscampagne en een conversiecampagne. Zodra je weet wat je wilt bereiken, kun je een plan maken om dit te realiseren.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen is je doelgroep. Het is cruciaal om te weten wie je wilt bereiken met je campagne, zodat je de juiste boodschap kunt afgeven. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn over wie je wilt aanspreken. Bijvoorbeeld, als je een campagne wilt lanceren voor een nieuw type luiers, is het logisch om je te richten op ouders van jonge kinderen.

Pijl naar het proces van klantreizen ontwerpen

Kanalen voor je campagne

Een ander belangrijk aspect van een succesvolle campagne is het kiezen van de juiste kanalen om je boodschap te verspreiden. Het doel en je doelgroep zijn bepalend in de keuze van je kanaal. Er zijn veel verschillende verschillende soorten kanalen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan sociale media, e-mailmarketing, advertenties op Google maar ook aan offline kanalen zoals billboards. Het is belangrijk om te weten waar je doelgroep het meest actief is, zodat je je boodschap op de juiste manier kunt afgeven.

 
 
 
 

Pijl naar voorbeelden van een positionering

Campagne uiting via billboardkanaal

Het resultaat

Wij hebben voor veel opdrachtgevers campagnes ontwikkelt. Van video- tot aan offline campagnes.

Kosten van campagnes

De ontwikkeling van campagnes is maatwerk. Het doel en je doelgroep bepalen onder andere de kanalen en de communicatiemiddelen. Wij hebben hieronder twee verschillende situaties geschetst om je een beeld te geven van de kosten.

PROJECT 1
Wij ontwikkelen een video en een landingspagina op je website. Deze video adverteren wij via Instagram & SnapChat bij je doelgroep.

Looptijd: vanaf 30 uur
Kosten: vanaf € 2250

PROJECT 2
Wij maken het ontwerp van een offline campagne bestaande uit flyers, een advertentie in een magazine en een billboardadvertentie. Wij zorgen dat deze in jouw regio geplaatst worden.

Looptijd: vanaf 20 uur
Kosten: vanaf € 1500

Campagnes ontwikkelen

Neem contact met ons op zodat wij ook voor jou campagnes kunnen ontwikkelen.