Alles wat je wilt weten over een landingspagina laten maken

Een landingspagina is een webpagina die ontworpen is met één doel voor ogen: om jou als bezoeker te overtuigen om een actie uit te voeren. Of het nu gaat om het kopen van een product of een dienst, het aanmelden voor een webinar, het downloaden van een e-book of het inschrijven op een nieuwsbrief. Dat is waar landingspagina’s komen kijken. Maar wat zijn dat eigenlijk? En hoe laat je een goede landingspagina maken? Wij leggen het je graag uit. Alles over landinsgpagina’s laten maken!

Lijn van Opgevallen

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is zo ontworpen dat het de bezoeker aanzet tot het uitvoeren van een specifieke actie. Dit kan bijvoorbeeld het verkopen van een specifiek product of dienst zijn, het verzamelen van e-mailadressen voor marketingdoeleinden, het aanbieden van een e-book of het aanmelden voor een webinar. Landingspagina’s bevatten altijd informatie over het product of de dienst, zoals de voordelen ervan en vaak een aanbieding om het product te kopen. Er worden verschillende beinvloedingstrategieën toegepast om de bezoekers te overtuigen. Ze bevatten ook vaak een duidelijke call-to-action, zoals een “Koop nu” of “Meld u aan” knop.

Waarom is het belangrijk om een landingspagina te hebben?

Het doel van een landingspagina is om conversie te behalen. Dit betekent dat de bezoeker een specifieke actie moet verrichten. Een belangrijk voordeel van een landingspagina is dat er weinig afleiding is, je kan bijvoorbeeld een andere menustructuur gebruiken. Ook kan je goed zien wat de resultaten van de pagina zijn, zoals hoeveel bezoekers er op de pagina komen en hoeveel van hen converteren. Hierdoor kan je analyseren waar de bezoekers afhaken en wat zij wel en niet lezen. Door de pagina aan te passen aan de hand van deze analyse, kan je zien welke aanpassingen leiden tot een hogere conversie. Je kan verschillende landingspagina’s maken voor één product of dienst en deze A/B testen, of je kan gericht gaan werken aan doelgroepsegmentatie. Als je een conversiedoel hebt, is het waarschijnlijk raadzaam om landingspagina’s te laten maken.

Hoe kom je tot een sterke landingspagina?

Een landingspagina is alleen effectief als het aanbod aansluit bij de behoeften en verwachtingen van de doelgroep. Zelfs als de pagina goed geschreven is, zal het niet werken als de actie niet relevant is voor de doelgroep. Goede landingspagina’s zijn ontworpen met specifieke technieken om te zorgen dat de bezoeker de gewenste actie uitvoert. Een aantrekkelijk ontwerp in combinatie met verschillende beïnvloedingstechnieken, zoals sociale bewijskracht en schaarste, zullen bijdragen aan een hogere conversie. Het is daarom sterk aan te raden om een landingspagina te laten maken door professionals.

Een landingspagina in onze aanpak

Wij hebben een werkwijze ontwikkeld om bedrijven op te laten vallen door een opvallende klantervaring te bieden. In onze werkwijze werken wij altijd altijd op basis van klantinzichten. Wij achterhalen hun behoeftes en ontwerpen wij de gewenste klantreis. Wij bedenken concepten en ideeën om je klantreis te verbeteren en jouw verhaal bekend te maken bij je doelgroep. Landingspagina’s zijn een belangrijk touchpoint in de klantreis van veel van onze opdrachtgevers.

Wij helpen jou ook graag met het verbeteren van je klantbeleving. Of het nu gaat om landinsgpagina’s laten maken, fotografie, videografie, design of om tekst. Wij denken graag met jouw klantreis mee om een unieke klantbeleving te ontwikkelen.

Content is een onderdeel in de klantreis die wij bij veel opdrachtgevers zien terugkomen. Hier kan je meer lezen over content laten maken.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Jouw bedrijf met een memorabele klantbeleving

 

Landingspagina's laten maken door Opgevallen

Ons werk bestaat uit het ontwikkelen van een onvergetelijke klantbeleving. Dit start bij het helder hebben van de gewenste klantbeleving: oftewel de positionering en de merkidentiteit. Als deze ontwikkeld is ontwerpen wij de gewenste klantreis en brengen wij duidelijk in kaart welke actiepunten verricht moeten worden om tot een gedenkwaardige klantbeleving te komen. Zodat je merk ook ervaren wordt zoals je dat wilt. In al je contactmomenten en dus in al je communicatie.

Het resultaat

Opgevallen helpt MKB-bedrijven met een memorabele klantbeleving. Met als gevolg dat klanten langer blijven, meer afnemen en ambassadeur worden.

Landingspagina's laten maken?

Wil jij door ons landingspagina’s laten maken? Wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan, dus neem gerust contact op.

Dit kun je aan ons toe vertrouwen

Lijn van Opgevallen

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: