Onze diensten

Bedrijfsreportage

Wanneer je een bedrijfsreportage laat maken geef je klanten een kijkje in je bedrijf. Hoe ziet de omgeving van je bedrijf eruit, wie zijn de werknemers waar ze mee te maken kunnen krijgen? Een klant krijg zo een beeld van jouw bedrijf, en gaat je sneller vertrouwen, en kiest dus eerder voor jou. We bespreken eerst wat het doel is van de fotografie.

Laat bijvoorbeeld je website stralen, of gebruik de foto’s voor een brochure van je bedrijf. Ook kan je de foto’s van je bedrijf gebruiken op social media. Wanneer we weten wat het doel is, maken we een lijst met de foto’s die we nodig hebben. We sturen onze fotograaf naar je toe om alles zo mooi mogelijk vast te leggen.

Lijn van Opgevallen

Bedrijfsreportage met een video

Door middel van een video kunnen wij ook een mooie bedrijfsreportage maken van jouw bedrijf. Vertel de kijker waar jij uniek in bent, neem ze mee voor een kijkje achter de schermen, zodat ze weten met wat voor bedrijf ze te maken hebben, en laat zien wat je doet, of wat je maakt. Deze bedrijfsreportage kun je op je website plaatsen, maar ook delen op social media. Op social media bereik je veel mensen, en kun je met advertenties de juiste doelgroep benaderen. Het verhaal kan worden verteld door jezelf of door middel van een voice over.

 
 

Pijl naar volgende dienst

Werkwijze bedrijfsreportage

Om tot de perfecte bedrijfsreportage te komen starten wij altijd met een goed gesprek. In dit gesprek zullen jouw wensen besproken worden en wij zullen in kaart brengen wat je doel van de bedrijfsreportage is, wie je doelgroep is, welke uitstraling je graag wilt hebben en of er ook richtlijnen zijn waar de bedrijfsreportage aan moet voldoen (denk aan je huisstijlhandboek). Onze projectmanager zorgt ervoor dat de foto- of videograaf helemaal op de hoogte is van alle wensen, op het juiste moment bij je is en stemt alles met jou af. De foto- of videograaf komt bij je langs om je bedrijf op zijn mooist vast te leggen met een bedrijfsreportage.

Vooraf bespreken wij ook hoe lang het duurt voordat je de foto of de video ontvangt. Voor fotografie houden wij een globale richtlijn van twee werkdagen en van videografie houden wij een richtlijn van 1 week aan.

Pijl naar volgende dienst

Bedrijfsreportage voor tandarts

Portfolio van bedrijfsfotografie van Opgevallen

Voorbeeld bedrijfsfoto van bedrijfsfotograaf uit Friesland

Voorbeelden

Wij hebben voor honderden MKB-bedrijven uit Friesland foto’s mogen maken. Van product- tot aan portretfotografie. Wij kunnen je een portfolio op maat toesturen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bedrijfsreportage laten maken?

Neem contact met ons op voor het laten maken van de bedrijfsreportage!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: