Laat een bedrijfsreporage maken

BEDRIJFSREPORTAGE

Wanneer je een bedrijfsreportage laat maken geef je klanten een kijkje in je bedrijf. Hoe ziet de omgeving van je bedrijf eruit, wie zijn de werknemers waar ze mee te maken kunnen krijgen? Een klant krijg zo een beeld van jouw bedrijf, en gaat je sneller vertrouwen, en kiest dus eerder voor jou.

BEDRIJFSREPORTAGE MET FOTOGRAFIE

We bespreken eerst wat het doel is van de fotografie. Laat bijvoorbeeld je website stralen, of gebruik de foto’s voor een brochure van je bedrijf. Ook kan je de foto’s van je bedrijf gebruiken op social media. Wanneer we weten wat het doel is, maken we een lijst met de foto’s die we nodig hebben. We sturen onze fotograaf naar je toe om alles zo mooi mogelijk vast te leggen.

BEDRIJFSREPORTAGE MET EEN VIDEO

Door middel van een video kunnen wij ook een mooie bedrijfsreportage maken van jouw bedrijf. Vertel de kijker waar jij uniek in bent, neem ze mee voor een kijkje achter de schermen, zodat ze weten met wat voor bedrijf ze te maken hebben, en laat zien wat je doet, of wat je maakt. Deze bedrijfsreportage kun je op je website plaatsen, maar ook delen op social media. Op social media bereik je veel mensen, en kun je met advertenties de juiste doelgroep benaderen. Het verhaal kan worden verteld door jezelf of door middel van een voice over.

Bedrijfsreportage door cameraman

WERKWIJZE BEDRIJFSREPORTAGE LATEN MAKEN

Om tot de perfecte bedrijfsreportage te komen starten wij altijd met een goed gesprek. In dit gesprek zullen jouw wensen besproken worden en wij zullen in kaart brengen wat je doel van de bedrijfsreportage is, wie je doelgroep is, welke uitstraling je graag wilt hebben en of er ook richtlijnen zijn waar de bedrijfsreportage aan moet voldoen (denk aan je huisstijlhandboek). Aan de hand van dit gesprek brengen wij een offerte uit. Als je hiermee akkoord bent, dan komen onze communicatieadviseur, projectmanager en fotograaf of videograaf in actie. Onze projectmanager zorgt ervoor dat de foto- of videograaf helemaal op de hoogte is van alle wensen, op het juiste moment bij je is en stemt alles met jou af. De foto- of videograaf komt bij je langs om je bedrijf op zijn mooist vast te leggen met een bedrijfsreportage.

Vooraf bespreken wij ook hoe lang het duurt voordat je de foto of de video ontvangt. Voor fotografie houden wij een globale richtlijn van twee werkdagen en van videografie houden wij een richtlijn van 1 week aan.

WAAROM DOOR OPGEVALLEN?

Opgevallen is een jong bedrijf en vind het belangrijk dat je nergens op lijkt. Elk bedrijf is uniek, en dat willen we ook laten zien. Je bent trots op wat je neer hebt gezet, en dat willen wij mooi in beeld brengen. Klanten vinden het vaak prettig om ook het gezicht achter het bedrijf te zien, zodat ze weten met wie ze contact hebben of, bij potentiele klanten, krijgen.

BEDRIJFSREPORTAGE LATEN MAKEN?

Neem contact met ons op voor het laten maken van de bedrijfsreportage!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER