Marlies Flokstra

MARLIES FLOKSTRA

Maak kennis met Marlies! 24 lentes jong en bijna afgestudeerd als communicatiespecialist. Tijdens haar afstudeerstage bij ons heeft Marlies direct een contract bij Opgevallen te pakken gekregen. En het afstuderen? Daar is geen twijfel over mogelijk: dat papiertje heeft Marlies snel in handen. Ze is niet alleen heel behendig met tekst, ook kan ze zich prima redden op het gebied van design en heeft ze een diploma fotografie op zak.

In haar vrije tijd werkt ze al jaren bij Praxis, dus kluskennis heeft ze ook nog. Toch ziet ze er zeker niet uit als een doorgewinterde klusser, want ze verschijnt iedere dag opnieuw in een prachtige outfit op ons kantoor. Groene vingers heeft ze ook, want Marlies heeft vele plantjes in haar bezit en slaapt daardoor in een halve jungle. Maar het leuke is: die plantjes staan niet alleen voor de sier in haar slaapkamer, je kunt het wel en wee van Marlies’ haar uitgebreide plantencollectie volgen op Instagram onder de naam Plantform.

Kortom, Marlies is van vele markten thuis. Ze is een aanpakker, heel leergierig en bovendien erg gezellig. Absoluut een aanwinst voor de communicatiebranche en we zijn dan ook blij dat ze de komende maanden deel uitmaakt van ons team.