Marlies Flokstra - Klantreisspecialist bij Opgevallen

Marlies Flokstra

Na een succesvolle afstudeerstage bij ons, is Marlies lekker blijven plakken. Tijdens haar stage werd het ons al duidelijk: deze willen we houden. Nu is ze, als klantreisspecialist, verantwoordelijk voor het verbeteren van de klanttevredenheid van onze klanten. Dit doet ze door sterke teksten te schrijven, fantastische designs te maken en mee te denken in creatieve concepten.

Van alle markten thuis zou je zeggen. En dat klopt, want naast haar carrière bij Opgevallen verzorgt ze ook elke dag nog zo’n dertig planten. En niet zomaar, maar voor haar eigen Instagrampagina ‘Plantform’ waar je haar collectie planten kan bekijken. Die groene vingers weten wel wat ze doen en daarom kreeg ze ook al snel hier de regie over de planten.

Marlies houdt van duidelijke communicatie en is zelf een open boek. Of, een open gezicht. Je ziet precies hoe ze ergens over denkt. Dat vinden wij zelf trouwens heel fijn, zo weten we precies wat Marlies ervan vindt. Daar hebben we wat aan! Nu moet je niet bang voor haar worden hoor, want ze is een ontzettend leuke, gezellige en lieve meid. Een aanwinst voor het team!