Waarden

Dit zijn onze waarden, onze cultuur in woorden gevat. Hiermee onderscheiden we ons en blijven we altijd onszelf. Onze merkwaarden omschrijven wie wij zijn, hoe wij werken en hoe wij met elkaar omgaan. Onderling als collega’s, maar ook met onze opdrachtgevers. Voor elk besluit dat op ons pad komt, kunnen wij onze merkwaarden gebruiken om te kijken of het bij ons past. Dit is typisch Opgevallen.

Plezier

Iedereen die bij of met Opgevallen werkt, vindt het heel leuk wat hij of zij iedere dag doet. Dat valt op en enthousiasme werkt aanstekelijk. Vanuit plezier ontstaat intrinsieke motivatie en groei. Dat is onze kracht. Jezelf kunnen, durven en mogen zijn is de basisvoorwaarde voor plezier. Of je nu introvert of extravert bent. Wij houden van echte mensen. Gewoon als zichzelf. Dus ook met tatoeages, petjes en afritsbroeken.

Durven doen

Wij zijn groot geworden met de ondernemersmentaliteit: durven doen. Mouwen opstropen en gaan. Wij zijn denkers die te durven doen. Wij geloven in jong talent met lef. Die fouten durven te maken en hiervan willen leren. Wij zijn niet bang voor het onbekende en durven samen met onze opdrachtgevers buiten onze comfortzone te stappen. Bij ons geen overbodige overleggen, eindeloze analyses en kommaneukerij. Korte en snelle sprints, die we daarna evalueren.

Pro-actief

Opgevallen werkt met een klein team. Hierdoor is één van onze unieke krachten dat wij weten wat er bij onze klanten speelt. Maar wij houden onze opdrachtgevers ook goed op de hoogte zodat zij weten wat er bij ons speelt. We nemen je mee in het proces, zodat jij weet wat, wanneer en waarom wij iets doen. Want werken doen wij niet alleen, dat doen wij samen.

Gewoon anders

Twee woorden die lijnrecht tegenover elkaar staan. Wij denken graag buiten de gebaande paden. Bij ons dus geen dertien in het dozijn oplossingen. Maar ook geen over de top plannen die niet realistisch zijn. Wij zijn gewoon anders doordat wij niet met ingewikkelde Engelse vaktermen smijten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij het ook gewoon begrijpt. Wij bieden op onze creativiteit een tevredenheidsgarantie.