Marketingbureau
Leeuwarden

Ben je op zoek naar een marketingbureau in Leeuwarden dat je kan helpen om je bedrijf te laten opvallen? Van e-mailmarketing tot aan online campagnes en van ontwerpen van offline advertenties tot aan adverteren in zoekmachines. Wij zijn het bureau in Leeuwarden dat je verder helpt met je offline en online resultaten.

Wij zijn er voor bedrijven die willen groeien. Groeien in nieuwe en loyale klanten, die meer kopen en je aanbevelen bij anderen. Maar ook voor bedrijven die willen groeien in onderscheidend vermogen, betere online resultaten willen voor hun product, nieuw talent voor het team willen aantrekken of een andere doelgroep willen bereiken.

Lijn van Opgevallen

Wat doet ons marketingbureau

Bij ons staan jouw klanten altijd op nummer één. Wij nemen de tijd om te ontdekken wat ze willen en waar ze tegen aanlopen, zodat we onze marketingacties hierop kunnen aansluiten. Op deze manier ontwerpen wij strategische marketingmiddelen niet aanvoelen als marketing. Je kan ons onder andere inzetten voor:

Opgevallen is het marketingbureau uit Leeuwarden. Van online marketing in Leeuwarden tot aan search engine optimization

Opgevallen werkt voor

Voor wie zijn wij er? En voor wie niet?

Wij zijn een online marketing bureau die werkt met ambitieuze bedrijven. Zoek je naar een marketingbureau in de regio Leeuwarden die inspireert en creatief is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Opgevallen is iets voor jou als je:

Pluspunt samenwerking marketing Leeuwarden Als je een groei vraagstuk hebt.
Pluspunt bepaald bedrag voor ads beschikbaar stelt Je een online marketingbureau zoekt.
Pluspunt samenwerking creatieve marketeers uit regio Leeuwarden Je hulp nodig hebt bij het bepalen van de marketingstrategie en het ontwikkelen van een uniek merk.
Pluspunt samenwerking marketingbureau Leeuwarden Je de klantervaring wilt optimaliseren en zorgen dat alles tot in elk detail klopt.
Pluspunt samenwerking met Opgevallen Je ambitieuze doelen hebt.
Pluspunt samenwerking communicatiebureau Leeuwarden Een dienstverlenend MKB-bedrijf bent.

Pijl naar resultaten van communicatiebureau Opgevallen uit Leeuwarden

Onze werkwijze is niet geschikt voor je als:

Minpunt samenwerking Je niet wilt investeren in strategie, maar alleen middelen nodig hebt.
Minpunt samenwerking Je nog geen klanten of medewerkers hebt.

Twijfel je of wij een goede match zijn? Je kunt telefonisch of per mail jouw uitdaging voorleggen, dan geven wij vrijblijvend een advies. Voor een kop koffie hebben wij altijd tijd.

► LEES MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Het resultaat

Als marketingbureau houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van marketingmiddelen. Benieuwd wat wij allemaal gedaan hebben?

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons marketingbureau uit Leeuwarden jou kan helpen om je marketingdoelen te bereiken.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: