Reclamebureau Friesland

Zoek jij een reclamebureau in Friesland? Mooi. Want wij zijn een strategisch en creatief reclamebureau in het hart van Friesland. Wij zitten in de regio van Leeuwarden, Grou om precies te zijn.

Wij houden niet van reclame, althans niet van de meeste reclame zoals jij die kent. Van die irritante reclame die alleen maar verkondigt hoe geweldig het product of de dienst van het desbetreffende bedrijf wel niet is. ‘Wij van WC-eend adviseren WC-eend’. Daarom zijn wij in 2015 ons eigen reclamebureau in Friesland gestart.

Met als missie: reclame anders maken. Leuk voor de ontvanger en effectief voor de afzender. Met het gevolg dat jouw klanten over jouw bedrijf gaan praten. Want laten we eerlijk zijn. Is mond tot mond niet de beste vorm van reclame? Heb jij een Fries bedrijf, wil je opvallen en wil je dat je klanten meer over je gaan praten? Lees dan even verder.

Lijn van Opgevallen

Een bijzonder reclamebureau in Friesland

Tsja… Een reclamebureau dat zegt niet van reclame te houden. Dat maakt ons al een bijzonder full service reclamebureau. Maar wat maakt ons naast dit feit nou nog meer een bijzonder reclamebureau?

Wij zien dat veel bedrijven in Friesland op elkaar lijken en zich bezondigen aan strategisch kuddegedrag. Als reclamebureau uit Friesland weten wij dat de meest effectieve manier van reclame mond tot mond reclame is. En hoe kan je nou sturen op meer mond tot mond reclame? Dat doe je door verwachtingen van jouw klanten te overtreffen. Want wanneer jouw verwachtingen worden overtroffen, dan ga je jouw positieve ervaring met anderen delen. En dat is precies de knop waar wij aan draaien.

Pijl naar hoe wij reclames maken

Hoe wij reclame maken

Wij geloven dat je dicht bij jezelf moet blijven om onderscheidend te zijn en dat je jouw verhaal moet vertellen vanuit jouw identiteit. Je moet durven te kiezen. Waar sta je voor en wat is jouw unieke plek in de markt? Door dit helder te hebben, heb je een duidelijke boodschap.

Jouw unieke DNA brengen wij eerst naar boven. Vervolgens maken wij de klantreis van jouw klant inzichtelijk. Zo weten wij wat jouw klant denkt, voelt en waar de behoeftes liggen. Op deze manier brengen wij de verwachtingen van je klanten in kaart. Vervolgens gaan wij nadenken hoe jij in je bedrijf de verwachtingen van jouw klanten kan overtreffen en welke middelen daaraan kunnen bijdragen. Vanuit de identiteit van onze klanten bedenken wij creatieve plannen die verrassend en gewoon anders zijn. Ben je nou razend enthousiast over wat we voor je hebben bedacht? Dan kunnen we het in de meeste gevallen ook nog voor je uitvoeren. Win-win!

Pijl naar ons werk

Ervaren reclamebureau Friesland

Ons werk

Wij hebben diverse opdrachtgevers geholpen met het krijgen van nieuwe klanten door middel van communicatie of reclamecampagnes. Bekijk hier het werk van ons reclamebureau Friesland.

Voor wie zijn wij er? En voor wie niet?

Wij zijn er voor bedrijven uit Friesland met een urgent vraagstuk. Al onze opdrachtgevers ervaren een probleem, hebben een uitdaging of een duidelijke ambitie. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je als bedrijf graag de jonge doelgroep wilt aanspreken, maar dat dit nog niet lukt. Wij werken met bedrijven uit Friesland die hun unieke identiteit nog niet goed kennen of nog niet onder woorden brengen. Ben je opzoek naar een reclamebureau in Friesland die met je meedenkt en je een spiegel voorhoudt? Dan zit je bij ons wel goed. Denk je het zelf allemaal beter te weten en wil jij je niet laten inspireren maar ben je gewoon opzoek naar een extra paar handen? Zoek dan nog even door!

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ons full service reclamebureau doet het volgende

Als strategisch & creatief reclamebureau houden wij ons dagelijks bezig met het positioneren van merken, bouwen wij unieke klantreizen en nemen wij verschillende onderdelen van de uitvoering op ons. Van creatieve campagnes tot website, van huisstijl tot videografie, van social media tot (product). Van merkstrategie… tot creatie tot realisatie. Ben je opzoek naar een reclamebureau in Friesland die met je meedenkt en je een spiegel voorhoudt? Dan zit je bij ons wel goed.

Lijn van Opgevallen

Wil je ons als jouw reclamebureau uit Friesland?

Ben je opzoek naar een ervaren reclamebureau die kan helpen in je communicatie? Van het realiseren van een huisstijl tot aan drukwerk tot aan online campagnes. Neem contact op met hét reclamebureau van Friesland!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: