RECLAMEBUREAU FRIESLAND

RECLAMEBUREAU FRIESLAND

Zoek jij een reclamebureau in Friesland? Mooi. Want wij zijn een strategisch en creatief reclamebureau in het hart Friesland. Wij zitten in de regio van Leeuwarden, in Grou. Wij houden niet van reclame, althans niet van de meeste reclame zoals jij die kent. Je kent het wel, van die irritante reclame die alleen maar verkondigt hoe geweldig het product of de dienst van de afzender is. ‘Wij van WC-eend adviseren WC-eend’. Yeah right. Daarom zijn wij in 2015 ons eigen reclamebureau in Friesland gestart. Met als missie: reclame anders maken. Leuk voor de ontvanger. En effectief voor de afzender. Met het gevolg dat jouw klanten over jouw bedrijf gaan praten. Want laten we eerlijk zijn. Is mond tot mond niet de beste vorm van reclame? Zoals gezegd zit ons reclamebureau gevestigd in het hart van Friesland, in Grou. Heb jij een Fries bedrijf, wil je opvallen en wil je dat je klanten meer over je gaan praten? Lees dan even verder.

EEN BIJZONDER RECLAMEBUREAU IN FRIESLAND

Tsja… Een reclamebureau dat zegt niet van reclame te houden. Dat maakt ons al een bijzonder reclamebureau. Maar wat maakt ons nou nog meer een bijzonder reclamebureau uit Friesland?

Wij zien dat veel bedrijven in Friesland op elkaar lijken en zich bezondigen aan strategisch kuddegedrag. En dat zien wij ook terug in de manier van reclame maken. Als reclamebureau uit Friesland weten wij dat de meest effectieve manier van reclame mond tot mond reclame is. En hoe kan je nou sturen op meer mond tot mond reclame? Dat doe je door verwachtingen van jouw klanten te overtreffen. Want wanneer jouw verwachtingen worden overtroffen, dan ga je jouw positieve ervaring met anderen delen. En dat is precies de knop waar wij aan draaien.

Naast onze manier van denken over reclame maken, zijn wij op meer gebieden anders dan de meeste reclamebureaus uit Friesland. Wij dragen geen pakken en hebben zeker geen eigen parkeerplaatsen. Nee, wij zijn lekker onszelf en iedereen is bij ons gelijk. Wij dragen sweaters en petten, zichtbare tatoeages of gewoon een afritsbroek als wij dat willen. Dat doen wij niet voor niets, want door volledig onszelf te zijn ontstaat er plezier. En ons plezier is zichtbaar in het werk wat wij leveren. Daarnaast werken wij met jong talent die durft te doen. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan. Ons reclamebureau uit Friesland is gewoon en anders. Twee woorden die lijnrecht tegenover elkaar staan. Wij zijn gewoon doordat we nuchter zijn. Want iedereen smijt met ingewikkelde Engelse vaktermen, wij niet. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij het ook gewoon begrijpt. Dit alles maakt ons zichtbaar anders.

HOE WIJ RECLAME MAKEN

Als reclamebureau uit Friesland geloven wij dat je dicht bij jezelf moet blijven om onderscheidend te zijn. Wij geloven dat je jouw verhaal moet vertellen vanuit jouw identiteit. Je moet durven te kiezen. Waar sta je voor en wat is jouw unieke plek in de markt? Door dit helder te hebben, heb je een duidelijke boodschap. Zo weten anderen ook wat ze over jou moeten vertellen.

Jouw unieke DNA brengen wij eerst naar boven. Vervolgens maken wij de klantreis van jouw klant inzichtelijk. Zo weten wij wat jouw klant denkt, voelt en waar hij behoefte aan heeft. Op deze manier brengen wij de verwachtingen van je klanten in kaart. Dit is voor ons de basis voordat wij creatief gaan zijn. Vervolgens gaan wij nadenken hoe jij in je bedrijf de verwachtingen van jouw klanten kan overtreffen en welke middelen daaraan kunnen bijdragen. Vanuit de identiteit van onze klanten en vanuit de verwachtingen van hun klanten bedenken wij creatieve plannen die echt anders zijn. Deze plannen zijn simpel uit te voeren en praktisch toepasbaar. Hierdoor zijn onze plannen realistisch en realiseerbaar. Effectieve creativiteit noemen we dat. Ons reclamebureau in Friesland heeft een eigen productiehuis, dus naast het bedenken maken wij je reclamemiddelen ook nog eens.

ONS RECLAMEBUREAU DOET HET VOLGENDE

Oké mooi verhaal. Maar waarvoor kan ik dan bij jullie terecht? Als strategisch & creatief reclamebureau in het hart van Friesland houden wij ons dagelijks bezig met het positioneren van merken, bouwen wij unieke klantreizen en nemen wij de volledige uitvoering op ons. Van creatieve campagnes tot website, van huisstijl tot videografie, van social media tot (product)fotografie. Van merkstrategie… tot realisatie.

MERKSTRATEGIE
MERKIDENTITEIT
(HER)POSITIONEREN
KLANTREIZEN
CONCEPTEN & CAMPAGNES
WEBSITE & WEBSHOP
FOTO & VIDEO
CONTENT
SOCIAL MEDIA
GUERRILLA

VOOR WIE ZIJN WIJ ER? EN VOOR WIE NIET?

Wij zijn er voor bedrijven uit Friesland met een urgent vraagstuk. Al onze opdrachtgevers ervaren een probleem, hebben een uitdaging of een duidelijke ambitie. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je als bedrijf graag de jonge doelgroep wilt aanspreken, maar dat dit nog niet lukt. Wij werken met bedrijven uit Friesland die hun unieke identiteit nog niet goed kennen of nog niet onder woorden brengen. Ben je opzoek naar een reclamebureau in Friesland die met je meedenkt en je een spiegel voorhoudt? Dan zit je bij ons wel goed. Denk je het zelf allemaal beter te weten en wil jij je niet laten inspireren maar ben je gewoon opzoek naar een extra paar handen? Zoek dan nog even door!

HET TEAM VAN OPGEVALLEN

RECLAME AFKOMSTIG VAN ONS
WIL JE ONS ALS JOUW RECLAMEBUREAU UIT FRIESLAND?

Neem contact op met het meest opvallende reclamebureau van Friesland!