COMMUNICATIEADVISEUR FRIESLAND

Wil je een nieuwe communicatiestrategie en/of mooie communicatiemiddelen? Zoek dan niet lager. Bij Opgevallen vind je dé communicatieadviseur die voor jou de klus klaart. Opgevallen bestaat uit een team van strategische & creatieve communicatieadviseurs en ons kantoor vind je in Grou, mooi centraal in Friesland. Elke communicatieadviseur van Opgevallen zet zich in voor bedrijven in Friesland die hét lef hebben om op te vallen met wat hen uniek maakt.

UNIEKE COMMUNICATIEADVISEURS IN FRIESLAND

Het beroep communicatieadviseur is erg populair en er komen dan ook elke dag communicatieadviseurs in Friesland bij. Daarom vinden wij het erg belangrijk om hetzelfde advies te volgen wat wij onze klanten geven, namelijk: neem een unieke positie in binnen de markt. Maar wat maakt een communicatieadviseur bij Opgevallen dan uniek?

Iedere communicatieadviseur in ons team onderheid zich van de rest, niet door de taken die hij of zij uitvoert, maar door de manier van werken. Bij alles wat wij doen staat verrassen centraal, net dat stapje extra doen voor de klant. Daarbij leggen we ook een grote focus op plezier en is het met een communicatieadviseur van Opgevallen nooit saai.

Een communicatieadviseur van Opgevallen zul je niet snel in een pak zien of jargon horen gebruiken. Wij zijn lekker onszelf, hebben plezier in wat we doen en zeggen waar het op staat in duidelijke taal. Juist door die vrijheid en nuchtere manier van communiceren ontstaan de mooiste ideeën. Hierbij geloven we in jong talent met lef. Talent wat niet bang is om met een goed idee bij de directeur binnen te stappen. We kleuren buiten de lijntjes en blijven constant nieuwe kennis op doen. Ons communicatiebureau heet niet voor niks Opgevallen.

DE COMMUNICATIEADISEURS VAN OPGEVALLEN

Communicatieadviseur Hjalmar Bosscher | Opgevallen

HJALMAR BOSSCHER
POSITIONERING / KLANTREIZEN

Communicatieadviseur in Friesland | Klasine Smid | Opgevallen

KLASINE SMID
MERK / PLAN / UITVOERING

HET WERK VAN EEN COMMUNICATIEADVISEUR BIJ OPGEVALLEN

Bij communicatie wordt er vanuit een vraagstuk vaak direct gedacht in middelen. Van een nieuwe website, huisstijl en brochures tot nieuwsbrieven. Onze communicatieadviseurs doen hierbij eerst een stapje terug. Is je identiteit sterk genoeg om al over te gaan tot uitvoering? Is het middel wel de beste manier om je vraagstuk aan te pakken? Is dit middel uniek genoeg om op te vallen? Elke communicatieadviseur in ons team heeft het talent om het unieke in mensen, merken en bedrijf te kunnen achterhalen en hier de spotlight op te zetten, om vervolgens dit door te voeren in elk detail binnen de klantreis. Vanuit een strategische basis bedenken wij hierbij concrete en opvallende plannen. Alles wat wij bedenken moet goed toepasbaar zijn en realistisch. Wij geloven niet in mooie zweverige plannen die uiteindelijk in de kast liggen te verstoffen. Doelgericht te werk gaan, dat is wat we willen. Opgevallen helpt bedrijven in Friesland met hun positionering en merkstrategie en voert daarna de communicatie uit met een team van creatievelingen. Van copywriting tot videografie.

WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

WAT KAN EEN COMMUNICATIEADVISEUR BINNEN OPGEVALLEN OPLEVEREN

Bij opgevallen is alles mogelijk. Voor ons geen grenzen. Als strategisch & creatief communicatiebureau in het mooie Friesland houden wij ons bezig met het volledig ontzorgen van klanten. Van het positioneren van merken, bouwen van unieke klantreizen tot het realiseren van alle communicatiemiddelen. Maar ook voor een losse opdracht draaien wij onze hand niet om. Van een vette website, tijdloze fotografie, unieke huisstijl tot bioscoopwaardige bedrijfsvideo. Met ons eigen productiehuis kunnen wij alles zelf uitvoeren. Van strategie tot uitvoering.

MERKSTRATEGIE
MERKWAARDEN
MERKIDENTITEIT
(HER)POSITIONEREN
KLANTREIZEN
CONCEPTEN & CAMPAGNES
WEBSITE & WEBSHOP
FOTO & VIDEO
CONTENT
SOCIAL MEDIA
GUERRILLA

PAS JE BIJ ONS?

Onze communicatieadviseurs zijn er voor bedrijven uit Friesland die willen groeien. Bedrijven die een probleem willen oplossen, uitdaging willen aanpakken of de ambities realiteit willen maken. Of je nu een nieuwe doelgroep wil aanspreken, je identiteit in kaart wil brengen of een vette promotiestunt nodig hebt. Ben je op zoek naar een communicatieadviseur in Friesland die je volledig kan ontzorgen? Iemand die een frisse wind voor je bedrijf zal zijn en niet bang is om zijn of haar mening te delen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

KOM IN CONTACT MET ONZE COMMUNICATIEADVISEURS

Neem contact met ons op en kom in contact met een communicatieadviseur uit Friesland!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER