Communicatieadviseur Friesland

Wil je een nieuwe communicatiestrategie en mooie communicatiemiddelen? Bij Opgevallen vind je dé communicatieadviseur die voor jou de klus klaart. Opgevallen bestaat uit een team van strategische & creatieve communicatieadviseurs.

Je kan ons kantoor vinden in Grou, mooi centraal in Friesland. Elke communicatieadviseur van Opgevallen zet zich in voor bedrijven in Friesland die hét lef hebben om op te vallen met wat hen uniek maakt.

Lijn van Opgevallen

Over Opgevallen

Een communicatieadviseur van Opgevallen zul je niet snel in een pak zien of jargon horen gebruiken. Wij zijn onszelf, hebben plezier in wat we doen en zeggen waar het op staat in duidelijke taal. Hierbij geloven we in jong talent met lef. Talent wat niet bang is om met een goed idee bij de directeur binnen te stappen. We kleuren buiten de lijntjes en blijven constant nieuwe kennis op doen. Ons communicatiebureau heet niet voor niks Opgevallen.

Onze communicatieadviseurs werken vanuit Grou voor bedrijven uit Friesland die willen groeien. Grou ligt mooi centraal in Friesland waardoor wij voor alle bedrijven uit Friesland zeer toegankelijk zijn.

Pijl naar marketingwerkzaamheden van Opgevallen

Onze communicatieadviseurs zijn er voor bedrijven uit Friesland die een probleem willen oplossen, uitdaging willen aanpakken of de ambities realiteit willen maken. Of je nu een nieuwe doelgroep wil aanspreken, je identiteit in kaart wil brengen of een vette promotiestunt nodig hebt.

Iedere communicatieadviseur in ons team onderheid zich van de rest, niet door de taken die hij of zij uitvoert, maar door de manier van werken. Bij alles wat wij doen staat verrassen centraal, net dat stapje extra doen voor de klant. Daarbij leggen we ook een grote focus op plezier en is het met een communicatieadviseur van Opgevallen nooit saai.

Ben je op zoek naar een communicatieadviseur in Friesland die je volledig kan ontzorgen? Iemand die een frisse wind voor je bedrijf zal zijn en niet bang is om zijn of haar mening te delen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pijl naar advieswerkzaamheden van communicatieadviseurs uit Friesland

Communicatieadviseur in Friesland bij Opgevallen

Onze communicatieadviseurs in Friesland | Opgevallen

Wij helpen jou met

Als strategisch & creatief communicatiebureau in het mooie Friesland houden wij ons bezig met het volledig ontzorgen van klanten. Van het positioneren van merken, bouwen van unieke klantreizen tot het realiseren van alle communicatiemiddelen. Maar ook voor een losse opdrachten draaien wij onze hand niet om. Van een unieke website, tijdloze fotografie, unieke huisstijl tot bioscoopwaardige bedrijfsvideo. Met ons eigen productiehuis kunnen wij alles zelf uitvoeren. Van strategie tot uitvoering.

Pijl naar cases van communicatieadviseurs van Opgevallen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Het werk van een communicatieadviseur bij Opgevallen

Bij communicatie wordt er vanuit een vraagstuk vaak direct gedacht in middelen. Van een nieuwe website, huisstijl en brochures tot nieuwsbrieven. Onze communicatieadviseurs doen hierbij eerst een stapje terug. Is je identiteit sterk genoeg om al over te gaan tot uitvoering? Is het middel wel de beste manier om je vraagstuk aan te pakken? Is dit middel uniek genoeg om op te vallen? Elke communicatieadviseur in ons team heeft het talent om het unieke in mensen, merken en bedrijf te kunnen achterhalen en hier de spotlight op te zetten, om vervolgens dit door te voeren in elk detail binnen de klantreis. Vanuit een strategische basis bedenken wij hierbij concrete en opvallende plannen. Alles wat wij bedenken moet goed toepasbaar zijn en realistisch. Wij geloven niet in mooie zweverige plannen die uiteindelijk in de kast liggen te verstoffen. Doelgericht te werk gaan, dat is wat we willen. Opgevallen helpt bedrijven in Friesland met hun positionering en merkstrategie en voert daarna de communicatie uit met een team van creatievelingen. Van copywriting tot website fotografie tot videografie.

Resultaat

Onze communicatieadviseurs zijn onder andere met deze oplossingen gekomen. Van strategie naar concept naar resultaat. Benieuwd wat wij meer doen?

De communicatieadviseurs van Opgevallen

Pas je bij onze communicatieadviseurs?

Onze communicatieadviseurs zijn er voor bedrijven uit Friesland die willen groeien. Bedrijven die een probleem willen oplossen, uitdaging willen aanpakken of de ambities realiteit willen maken. Of je nu een nieuwe doelgroep wil aanspreken, je identiteit in kaart wil brengen of een vette promotiestunt nodig hebt. Ben je op zoek naar een communicatieadviseur in Friesland die je volledig kan ontzorgen? Iemand die een frisse wind voor je bedrijf zal zijn en niet bang is om zijn of haar mening te delen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom in contact met onze communicatie-adviseurs

Neem contact met ons op en kom in contact met een communicatieadviseur uit Friesland!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: