COMMUNICATIEBUREAU FRIESLAND

COMMUNICATIEBUREAU FRIESLAND

Ben je op zoek naar een communicatiebureau in Friesland? Gevonden! Opgevallen is een strategisch en creatief communicatiebureau in Friesland. Wij hebben de overtuiging dat je dicht bij je eigen identiteit moet blijven om onderscheidend te zijn. Ons communicatiebureau is 5 jaar terug opgericht en is gevestigd in Grou, in het hart van Friesland. Wij worden ingehuurd door Friese merken en bedrijven die anders willen zijn en daarmee willen opvallen.

ONDERSCHEIDEND COMMUNICATIEBUREAU IN FRIESLAND

Wij zien dat veel bedrijven in Friesland op elkaar lijken en zich bezondigen aan strategisch kuddegedrag. Dat zien wij ook bij communicatiebureaus in Friesland. Maar wat maakt ons dan een uniek communicatiebureau uit Friesland?

Wij omschrijven Opgevallen wel eens als de subcultuur binnen de communicatiebureaus. Het verschil zit niet in wat wij doen, maar vooral in hoe wij het doen. Want in alles wat wij doen willen wij verrassen. Dat doen wij door een enorme focus te leggen op plezier, door te durven doen, het gewoon anders aan te pakken en samen te werken.

Bij ons communicatiebureau zie je geen pakken of eigen parkeerplaatsen. Maar wel mensen met tatoeages, petjes of afritsbroeken. Want plezier ontstaat door jezelf kunnen, durven en mogen zijn. En dat plezier? Dat is zichtbaar en voelbaar in het werk wat wij leveren. Ons communicatiebureau in Friesland gelooft in jong talent die durft te doen. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden en bedenken we plannen die wij nog nooit eerder hebben uitgevoerd. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan. Ons communicatiebureau uit Friesland is gewoon en anders. Twee woorden die lijnrecht tegenover elkaar staan. Wij zijn gewoon doordat we nuchter zijn. Want iedereen smijt met ingewikkelde Engelse vaktermen, wij niet. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij het ook gewoon begrijpt. Dit alles maakt ons zichtbaar anders.

WAT DOET ONS COMMUNICATIEBUREAU

Er wordt bij communicatie vaak gedacht in middelen: een website, een huisstijl, een nieuwsbrief of een opvallende campagne. Als communicatiebureau uit Friesland weten wij dat het verder gaat dan het middel. Wij hebben het talent om het unieke in merken en in mensen te ontdekken, uit te vergroten en vervolgens in elk detail door te voeren. Vanuit de identiteit van onze klanten bedenken wij creatieve plannen die echt anders zijn. Deze plannen zijn simpel uit te voeren en praktisch toepasbaar. Hierdoor zijn onze plannen realistisch en realiseerbaar. Effectieve creativiteit noemen we dat. Wij helpen bedrijven met positioneren, een merkstrategie te bepalen, creatieve communicatie te bedenken en wij hebben ons eigen productiehuis.

WAAR KAN ONS COMMUNICATIEBUREAU VOOR WORDEN INGEZET

Oké mooi verhaal. Maar waarvoor kan ik dan bij jullie terecht? Als strategisch & creatief communicatiebureau in het hart van Friesland houden wij ons dagelijks bezig met het positioneren van merken, bouwen wij unieke klantreizen en nemen wij de volledige uitvoering op ons. Van creatieve campagnes tot website, van huisstijl tot videografie, van social media tot (product)fotografie. Van merkstrategie… tot realisatie.

MERKSTRATEGIE
MERKWAARDEN
MERKIDENTITEIT
(HER)POSITIONEREN
KLANTREIZEN
CONCEPTEN & CAMPAGNES
WEBSITE & WEBSHOP
FOTO & VIDEO
CONTENT
SOCIAL MEDIA
GUERRILLA

VOOR WIE ZIJN WIJ ER? EN VOOR WIE NIET?

Wij zijn er voor bedrijven uit Friesland met een urgent vraagstuk. Al onze opdrachtgevers ervaren een probleem, hebben een uitdaging of een duidelijke ambitie. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je als bedrijf graag de jonge doelgroep wilt aanspreken, maar dat dit nog niet lukt. Wij werken met bedrijven uit Friesland die hun unieke identiteit nog niet goed kennen of nog niet onder woorden brengen. Ben je opzoek naar een communicatiebureau in Friesland die met je meedenkt en je een spiegel voorhoudt? Dan zit je bij ons wel goed. Denk je het zelf allemaal beter te weten en wil jij je niet laten inspireren maar ben je gewoon opzoek naar een extra paar handen? Zoek dan nog even door!

HET TEAM VAN OPGEVALLEN

WERK DAT DOOR ONS IS GEMAAKT
WIL JE ONS ALS JOUW COMMUNICATIEBUREAU UIT FRIESLAND?

Neem contact op met het meest opvallende communicatiebureau van Friesland!