Communicatiebureau
in Friesland

Ben je op zoek naar een communicatiebureau in Friesland? Gevonden! Opgevallen is een strategisch en creatief communicatiebureau in Friesland. Wij hebben de overtuiging dat je dicht bij je eigen identiteit moet blijven om onderscheidend te zijn.

Ons communicatiebureau is in 2016 opgericht en is gevestigd in Grou, in het hart van Friesland. Wij worden ingehuurd door Friese merken en bedrijven die anders willen zijn en daarmee willen opvallen.

Lijn van Opgevallen

Onderscheidend communicatiebureau

Wij zien dat veel bedrijven in Friesland op elkaar lijken en zich bezondigen aan strategisch kuddegedrag. Als communicatiebureau is het aan ons de taak om het unieke in jouw organisatie te ontdekken en dat uit te vergroten.

Wij zijn een strategisch & creatief communicatiebureau. Het verschil zit niet in wat wij doen, maar vooral in hoe wij het doen. Want in alles wat wij doen willen wij verrassen. Dat doen wij door een enorme focus te leggen op plezier, door te durven doen, het gewoon anders aan te pakken en samen te werken. Wij werken onder andere voor deze Friese merken:

Pijl naar de Friese opdrachtgevers van ons communicatiebureau uit Friesland

Opgevallen werkt voor

Wat doet ons communicatiebureau

Er wordt bij communicatie vaak gedacht in middelen: een website, een huisstijl, een nieuwsbrief of een opvallende campagne. Als communicatiebureau uit Friesland weten wij dat het verder gaat dan het middel. Wij hebben het talent om het unieke in merken en in mensen te ontdekken, uit te vergroten en vervolgens in elk detail door te voeren. Vanuit de identiteit van onze klanten bedenken wij creatieve plannen die echt anders zijn. Deze plannen zijn simpel uit te voeren en praktisch toepasbaar. Hierdoor zijn onze plannen realistisch en realiseerbaar. Effectieve creativiteit noemen we dat. Wij helpen bedrijven met positioneren, een merkstrategie te bepalen, creatieve communicatie te bedenken en wij hebben ons eigen productiehuis.

Opgevallen is een creatief communicatiebureau in Friesland

Lijn van Opgevallen

Voor wie zijn wij er? En voor wie niet?

Wij zijn er voor bedrijven uit Friesland met een urgent vraagstuk. Al onze opdrachtgevers ervaren een probleem, hebben een uitdaging of een duidelijke ambitie. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je als bedrijf graag de jonge doelgroep wilt aanspreken, maar dat dit nog niet lukt. Wij werken met bedrijven uit Friesland die hun unieke identiteit nog niet goed kennen of nog niet onder woorden brengen. Ben je opzoek naar een communicatiebureau in Friesland die met je meedenkt en je een spiegel voorhoudt? Dan zit je bij ons wel goed. Denk je het zelf allemaal beter te weten en wil jij je niet laten inspireren maar ben je gewoon opzoek naar een extra paar handen? Zoek dan nog even door!

Opgevallen is iets voor jou als je:

Pluspunt samenwerking Tevreden klanten wilt die meer afnemen en je vaker aanbevelen en/of meer medewerkers die langer bij je blijven werken.
Pluspunt samenwerking De klant en/of medewerkerstevredenheid van je bedrijf wil verbeteren;
Pluspunt samenwerking De klantbeleving wil optimaliseren en overal tot in elk detail wilt doorvoeren;
Pluspunt samenwerking Jouw medewerkers vanuit de dezelfde kernwaarden wilt laten handelen;
Pluspunt samenwerking Een dienstverlenend MKB-bedrijf bent.

Pijl naar cultuur van het Friese communicatiebureau Opgevallen

Onze werkwijze is niet geschikt voor je als:

Minpunt samenwerking Je niet wilt investeren in strategie, maar alleen middelen nodig hebt.
Minpunt samenwerking Je nog geen klanten of medewerkers hebt.

Twijfel je of wij een goede match zijn? Je kunt telefonisch of per mail jouw uitdaging voorleggen, dan geven wij vrijblijvend een advies. Voor een kop koffie hebben wij altijd tijd.

► LEES MEER OVER ONS DNA EN BEPAAL OF JE BIJ ONS PAST

Kantoor van Opgevallen (Communicatiebureau in Friesland).

Onze cultuur

Bij ons communicatiebureau zie je geen pakken of eigen parkeerplaatsen. Maar wel mensen met tatoeages, petjes of afritsbroeken. Want plezier ontstaat door jezelf kunnen, durven en mogen zijn. En dat plezier? Dat is zichtbaar en voelbaar in het werk wat wij leveren. Ons communicatiebureau in Friesland gelooft in jong talent die durft te doen. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden en bedenken we plannen die wij nog nooit eerder hebben uitgevoerd. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan. Ons communicatiebureau uit Friesland is gewoon en anders. Twee woorden die lijnrecht tegenover elkaar staan. Wij zijn gewoon doordat we nuchter zijn. Want iedereen smijt met ingewikkelde Engelse vaktermen, wij niet. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij het ook gewoon begrijpt. Dit alles maakt ons zichtbaar anders.

► LEES MEER OVER ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Het team van Opgevallen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn 🙂
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Wil je ons als jouw communicatiebureau uit Friesland?

Neem contact op met het meest opvallende communicatiebureau van Friesland!

 

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: