BRAINSTORMSESSIE

BRAINSTORMSESSIE

Als je al jaren een bedrijf hebt doe je de dingen vaak op een vaste manier. Maar af en toe met een frisse blik naar je bedrijfsvoering kijken is zo waardevol! Lijkt dat je wel wat, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Overweeg dan eens een brainstormsessie!

Wij van Opgevallen organiseren zulk soort sessies graag. Wij zijn een strategisch en creatief communicatiebureau en houden ervan om buiten de gebaande paden te denken. Wij komen graag langs bij jouw bedrijf voor een programma op maat.

Door middel van verschillende opdrachten dagen we jou en je medewerkers uit om nieuwe concepten en oplossingen te verzinnen. De ervaring leert dat veel medewerkers ontzettend goede ideeën hebben, maar vaak komt het er niet van om het daar eens over te hebben. Zo’n brainstorm is dan het perfecte moment om al die hersenspinsels juist een keertje wel de vrije loop te laten.

Een brainstormsessie is niet alleen heel waardevol voor bedrijven die al langere tijd bestaan, maar is ook voor startende ondernemingen heel geschikt.

BRAINSTORMSESSIE - WERKWIJZE

Voorafgaand aan de brainstormsessie gaan we uitgebreid in op de vraag wat je graag wilt bereiken met de brainstormsessie. Jouw vraagstuk stellen we centraal en op basis daarvan stellen we verschillende opdrachten samen die tijdens de brainstormsessie aan bod zullen komen. Op een creatieve en laagdrempelige manier laten we iedereen binnen het bedrijf eens flink zijn hersens kraken. We verdelen de deelnemers meestal in groepen laten ze werken aan verschillende creatieve opdrachten.

COMMUNICATIEBUREAU OPGEVALLEN - WIE WIJ ZIJN

Opgevallen is een strategisch en creatief communicatiebureau in het hart van Friesland. We zijn ijzersterk in het bedenken van creatieve marketingcampagnes en alles wat we bedenken kunnen we ook zelf uitvoeren. Tekst, video, foto: alle disciplines hebben we in huis. We zijn er voor bedrijven die willen opvallen in de breedste zin van het woord. Opgevallen zet jouw bedrijf haarscherp op de kaart zodat niemand er meer omheen kan.

Hoe we dat doen? We starten met het zoeken naar de unieke waarden van jouw bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Wat doe jij anders dan de rest? We zoeken het tot op de bodem uit en maken van jouw bedrijf een uniek merk.

Als de merkidentiteit eenmaal staat gaan we uitgebreid je klanten analyseren. Wat willen zij? Waar houden ze van? Wat schrikt ze af? Waar lopen ze tegenaan? Dit noemen we klantreis en deze reis brengen we nauwgezet in beeld.

Van daaruit bouwen we verder aan jouw strategie. We steken onze creatieve koppen bij elkaar en gaan over tot het bedenken van een geslaagde strategie om jouw doelen te bereiken. Tot slot gaan we aan de slag om alle toffe plannen tot leven te brengen.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Doordat we vanuit het hart van Friesland opereren weten veel Friese ondernemers ons te vinden. Maar we werken niet alleen voor regionale namen, ook nationale klanten helpen we graag.

 

 

 

brainstormsessieC

EEN KIJKJE BIJ EEN BRAINSTORM

CONTACT OPNEMEN

Ben je enthousiast geworden over de brainstormsessies die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER