Onze diensten

Brainstormsessie

Een frisse blik op je huidige bedrijfsvoering is waardevol voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Lijkt dit je wel wat maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Overweeg dan eens een brainstormsessie! Wij zijn een strategisch en creatief communicatiebureau en houden ervan om buiten de gebaande paden te denken. We organiseren dan ook graag een brainstormsessie voor je. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Grou of we komen langs bij jouw bedrijf voor een brainstormsessie op maat.

Door middel van verschillende opdrachten dagen we jou, en je medewerkers, uit om nieuwe concepten en oplossingen te verzinnen. De ervaring leert dat veel medewerkers ontzettend goede ideeën hebben, maar vaak komt het er niet van om dit intern bespreekbaar te maken. Een brainstormsessie is dan het perfecte moment om al die hersenspinsels juist een keertje de vrije loop te laten. Een brainstormsessie is niet alleen heel waardevol voor bedrijven die al langere tijd bestaan, maar is ook voor startende ondernemingen heel geschikt.

Lijn van Opgevallen

Laat ons een brainstormsessie organiseren voor creatieve ideeën

Brainstormsessie organiseren

Voor ieder bedrijf geldt een unieke, en passende, aanpak voor de brainstormsessie. Voorafgaand aan de brainstormsessie beginnen we al met het verzamelen van belangrijke informatie. Daarom gaan we uitgebreid in op de vraag wat je graag wil bereiken met de brainstormsessie.

We stellen jouw vraagstuk centraal en op basis daarvan stellen we verschillende opdrachten samen die tijdens de brainstormsessie aan bod zullen komen. Opdrachten voor visuele denkers en voor beelddenkers.

Op een creatieve en laagdrempelige manier laten we bij iedereen, binnen het bedrijf, flink de hersens kraken. We verdelen de deelnemers meestal in groepen en laten ze werken aan verschillende creatieve opdrachten.

Pijl naar de werkwijze van een brainstormsessie

Werkwijze brainstormsessie

We hebben verschillende werkvormen bedacht over hoe te brainstormen en per bedrijf, en vraagstuk, verschilt de werkvorm zodat we met een passende aanpak kunnen gaan brainstormen. Er zijn meerdere verschillende creatieve manieren om te brainstormen. Denk bijvoorbeeld aan de ‘bad ideas’ waar we alleen maar slechte oplossingen (minimaal acht ideeën) voor het vraagstuk bedenken. Het is een vorm van omgekeerde brainstorming. Een mooie techniek om out of the box te denken en zeker als er veel voorspelbare ideeën bedacht worden en je op zoek bent naar nieuwe ideeën. Of bijvoorbeeld het doorschuiven van ideeën. Dan wordt er per groep een oplossing bedacht en wordt dit doorgeschoven naar de volgende groep waar er weer verder op gebrainstormd wordt. Wij laten de deelnemers de geopperde ideeën opschrijven. Wij stoppen niet bij drie ideeën. Wij zorgen dat elke deelnemer tientallen ideeën bedenkt. Combineer ideeën om meer waardevolle bijdragen te krijgen. In een volgende brainstormsessie gaan wij de ideeën onder de loep nemen. Wat zijn de positieve punten?

Pijl naar de werkwijze van een brainstormsessie

Bedenk creatieve ideeën en nieuwe ideeën tijdens onze succesvolle brainstormsessie

Het resultaat

Ben je benieuwd wat voor concepten er uit onze brainstormsessies komen?? Hiernaast zie je twee creatieve campagnes die ontstaan zijn tijdens onze brainstorms. Meer zien? Bekijk al ons werk!

Kosten van een brainstormsessie

Een brainstormsessie organiseren is maatwerk. Het doel van de brainstorm bepaalt hoeveel deelnemers aanwezig moeten zijn. Om je een richting te geven wat de kosten kunnen zijn hebben wij twee verschillende scenario’s geschetst:

PROJECT 1
Jullie willen een dienst van jullie bedrijf verbeteren en hebben een team samengesteld van vijf personen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Jullie hebben een dag ingericht waarbij jullie een externe begeleider willen die de effectieve brainstormsessie voor jullie begeleidt.

Kosten: vanaf € 1250

PROJECT 2
Jullie hebben een bedrijf van 40 medewerkers en zijn bezig met het verbeteren van jullie klantbeleving. Jullie willen draagvlak creëren bij alle medewerkers en willen daarom een klassieke brainstormsessie inzetten. Jullie hebben een locatie geregeld en vragen ons om het programma te begeleiden.

Kosten: vanaf € 3250

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ontvang een vrijblijvende offerte

Laten we post its gaan plakken!

Wil jij creatieve ideeën? Laat een succesvolle brainstormsessie door ons organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: