STRATEGISCH COMMUNICATIE-BUREAU

Ben jij op zoek naar een strategisch communicatiebureau in Friesland? Wil jij opvallen met je bedrijf en het net anders doen dan anderen? Dan zijn wij een match! Opgevallen is een creatief en strategisch communicatiebureau in Friesland. Met veel passie en plezier gaan wij op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt. Wij hebben de overtuiging dat je dicht bij je eigen identiteit moet blijven om onderscheidend te zijn. Wij streven ernaar om elke dag te verrassen. Daarom zetten wij graag een stapje meer dan van ons verwacht wordt.

ONDERSCHEIDEND STRATEGISCH COMMUNICATIE-BUREAU

Binnen de communicatiewereld zijn wij een subcultuur. Een strategisch communicatiebureau dat nergens op lijkt, met plezier als lange termijnstrategie. Het zit niet in wat wij doen, maar vooral in hoe wij het doen. Wij gaan met veel lef en daadkracht aan het werk en komen zo tot ideeën die verrassen. Wij denken mee met de klant, durven risico’s te nemen, doen het gewoon anders en hebben vooral veel plezier in wat we doen.

Wij werken met een team met échte specialisten. Het team is integer, empathisch en vindt een gelijkwaardige relatie met de klant belangrijk. Je krijgt een vast aanspreekpunt zodat het contact persoonlijk is en de lijnen kort blijven. Altijd dichtbij, benaderbaar en nuchter. Waar een andere strategisch communicatiebureau smijt met ingewikkelde Engelse vaktermen, doen wij dat niet. Wij vinden het belangrijk dat jij het gewoon begrijpt. Als strategisch communicatiebureau laten wij moeilijke dingen makkelijk lijken.

WAT DOET ONS STRATEGISCH COMMUNICATIE-BUREAU

Als strategisch communicatiebureau weten we dat een sterke basis en een duidelijke strategie nodig is om te kunnen groeien. Het is ons talent om het unieke in merken en in mensen te ontdekken, uit te vergroten en vervolgens in elk detail door te voeren. Vanuit de identiteit van onze klanten bedenken wij verrassende plannen die strategisch sterk onderbouwd zijn. Het moet simpel uit te voeren zijn, praktisch toepasbaar, realistisch en realiseerbaar. Effectieve creativiteit noemen we dat. Wij helpen bedrijven met positioneren, een merkstrategie te bepalen, creatieve communicatie te bedenken en werken deze plannen uit. Wij hebben ons eigen productiehuis waardoor de klant van A tot Z bij ons terecht kan.

WAAR KAN ONS STRATEGISCH COMMUNICATIE-BUREAU BIJ HELPEN?

Dagelijks houden wij ons bezig met het positioneren van merken, bouwen wij unieke klantreizen en nemen wij de volledige uitvoering op ons. Van merkstrategie tot realisatie, bij ons ben je aan het juiste adres.

MERKSTRATEGIE
MERKESSENTIE
MERKIDENTITEIT
(HER)POSITIONEREN
KLANTREIZEN
CONCEPTEN

VOOR WIE ZIJN WIJ ER?

Wij zijn er voor bedrijven uit Friesland met een urgent vraagstuk. Al onze opdrachtgevers ervaren een probleem, hebben een uitdaging of een duidelijke ambitie. Bedrijven die willen groeien of op zoek zijn naar hun unieke identiteit. Wij denken mee met de klant en houden we je een spiegel voor. Is dat wat jij nodig hebt? Dan zit je bij ons wel goed.

IK WIL OPGEVALLEN ALS STRATEGISCH COMMUNICATIE-BUREAU

Neem contact met ons op om samen op zoek te gaan naar wat jou uniek maakt!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER