Strategisch communicatiebureau

Hallo. Wij zijn Opgevallen. Een strategisch communicatiebureau. Ben jij op zoek naar een communicatiebureau die je verder brengt? Wil jij opvallen met je bedrijf en het net anders doen dan anderen? Dan zijn wij een match! Opgevallen is een creatief en strategisch communicatiebureau.

Met veel passie en plezier gaan wij op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt. Wij hebben de overtuiging dat je dicht bij je eigen identiteit moet blijven om onderscheidend te zijn. Wij streven ernaar om elke dag te verrassen. Daarom zetten wij graag een stapje meer dan van ons verwacht wordt.

Lijn van Opgevallen

Wij zijn een strategisch communicatiebureau

Van identiteit naar resultaat

Als strategisch communicatiebureau weten we dat een sterke basis en een duidelijke strategie nodig is om te kunnen groeien. Het is ons talent om het unieke in merken en in mensen te ontdekken, uit te vergroten en vervolgens in elk detail door te voeren. Vanuit de identiteit van onze klanten bedenken wij verrassende plannen die strategisch sterk onderbouwd zijn. Het moet simpel uit te voeren zijn, praktisch toepasbaar, realistisch en realiseerbaar. Effectieve creativiteit noemen we dat. Wij helpen bedrijven met positioneren, een merkstrategie te bepalen, creatieve communicatie te bedenken en werken deze plannen uit. Wij hebben ons eigen productiehuis waardoor de klant van A tot Z bij ons terecht kan.

 

Pijl naar de aanpak van ons strategisch communicatiebureau

Onze aanpak

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Voor wie ben je er? En voor wie wil je er niet zijn? Dat is strategie. Onze samenwerking start altijd bij jouw positionering en merkidentiteit.

Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Op basis van klantinzichten achterhalen wij de behoeftes van jouw klanten. Wij werken de te nemen communicatiestappen uit in een operationeel plan voor 1 tot 3 jaar.

Tijd om van papier naar werkelijkheid te gaan. Wij bedenken niet alleen. Nee, de concepten gaan we nu in de praktijk ontwikkelen. Korte lijnen. Snel kunnen schakelen en geen miscommunicatie.

Pijl naar ons onderscheidend vermogen

Opgevallen is een strategisch communicatiebureau

Gestart in 2016

Na jarenlang ervaring bij marketing- en communicatiebureaus besloten we in 2016 dat het tijd was voor verandering. Wij zagen dat veel bedrijven de concurrent kopieerden en zich bezondigde aan strategisch kuddegedrag. Vanuit onze zolderkamer en onze filosofie ‘het lijkt nergens op’ startten we ons eigen strategische communicatiebureau. De zolderkamer? Die barstte binnen no time uit zijn voegen.

De lessen die wij geleerd hebben passen wij dagelijks nog toe. Wil je meer lezen over onze geschiedenis?

► ONZE GESCHIEDENIS

Onze diensten zijn

Lijn van Opgevallen

Met wie wij graag werken

Wij zijn er voor bedrijven met een urgent vraagstuk. Al onze opdrachtgevers ervaren een probleem, hebben een uitdaging of een duidelijke ambitie. Bedrijven die willen groeien of op zoek zijn naar hun unieke identiteit. Wij denken mee met de klant en houden we je een spiegel voor. Is dat wat jij nodig hebt? Dan zit je bij ons wel goed.

Opgevallen werkt voor

Over ons strategische communicatiebureau

Opgevallen is een strategisch communicatiebureau dat nergens op lijkt, met plezier als lange termijnstrategie. Wij gaan met veel lef en daadkracht aan het werk en komen zo tot ideeën die verrassen. Wij denken mee met de klant, durven risico’s te nemen, doen het gewoon anders en hebben vooral veel plezier in wat we doen. Wij werken met een team met échte specialisten. Het team is integer, empathisch en vindt een gelijkwaardige relatie met de klant belangrijk.

Je krijgt een vast aanspreekpunt zodat het contact persoonlijk is en de lijnen kort blijven. Altijd dichtbij, benaderbaar en nuchter. Waar een andere strategisch communicatiebureau smijt met ingewikkelde Engelse vaktermen, doen wij dat niet. Wij vinden het belangrijk dat jij het gewoon begrijpt. Als strategisch communicatiebureau laten wij moeilijke dingen makkelijk lijken.

►LEES MEER

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Ik wil opgevallen als strategisch communicatie-bureau

Neem contact met ons op om samen op zoek te gaan naar wat jou uniek maakt!

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: