COMMUNICATIEBUREAU LEEUWARDEN

COMMUNICATIEBUREAU LEEUWARDEN

Ben je op zoek naar een communicatiebureau in Leeuwarden? Opgevallen is een strategisch & creatief communicatiebureau in het hart van Friesland. Wat je boodschap ook is, wij zorgen ervoor dat je hem ijzersterk kunt overbrengen.

Wij zijn er voor bedrijven die willen groeien. Groeien in nieuwe en loyale klanten, die meer kopen en je aanbevelen bij anderen. Maar ook voor bedrijven die willen groeien in onderscheidend vermogen, nieuw talent voor het team willen aantrekken of een andere doelgroep willen bereiken.

COMMUNICATIEBUREAU LEEUWARDEN - WERKWIJZE

Wij zetten jouw klanten centraal en onderzoeken tot in de puntjes wat ze willen, waar ze van houden en waar ze tegenaanlopen. Dit noemen we klantreis en deze reis brengen we nauwgezet in beeld. Van daaruit gaan we bepalen welke strategie het beste bij jouw bedrijf past. We creëren eerst een merk rond jouw bedrijf, bedenken daarna een plan en gaan tot slot over tot uitvoering.

We werken met een jong en enthousiast team. Betrokken en bevlogen, zo zou je ons het beste kunnen omschrijven. Elke opdrachtgever koppelen wij aan een projectmanager. Zo heb je altijd een vast aanspreekpunt die je altijd kunt bereiken.

WAAR KAN ONS COMMUNICATIEBUREAU BIJ HELPEN?

Dagelijks houden wij ons bezig met het positioneren van merken, bouwen wij unieke klantreizen en nemen wij de volledige uitvoering op ons. Van merkstrategie tot realisatie, bij ons ben je aan het juiste adres.

MERKSTRATEGIE
MERKESSENTIE
MERKIDENTITEIT
(HER)POSITIONEREN
KLANTREIZEN
CONCEPTEN

COMMUNICATIEBUREAU LEEUWARDEN - WIJ KUNNEN ALLES

We hebben alle disciplines in huis om jouw plannen werkelijkheid te laten worden. Foto, video, tekst, design, kennis van online & offline communicatie en projectmanagement, wij kunnen het allemaal. Wij hebben een aantal technische samenwerkingspartners waar we al jaren op kunnen bouwen: website-ontwikkeling, apps, animatie. Heb je zelf een goede partner? We staan altijd open voor suggesties. Wij hebben hierin één duidelijke randvoorwaarde: wij zijn leidend in de uitvoering van het plan. Alleen dan kunnen we de kwaliteit garanderen en de doelen behalen.
Een promotiefilm laten maken door productiebedrijf

 

 

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Doordat we vanuit het hart van Friesland opereren weten veel Friese ondernemers ons te vinden. Maar we werken niet alleen voor regionale namen, ook nationale klanten helpen we graag.

 

 

 

Communicatiebureau LeeuwardenC

EEN KIJKJE OP DE WERKVLOER
CONTACT OPNEMEN

Ben je enthousiast geworden over ons en ben je nieuwsgierig wat ons communicatiebureau voor  jou kan betekenen? Wij zijn ook benieuwd naar jou en jouw verhaal, dus neem gerust contact op.

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER