Communicatiebureau
Leeuwarden

Ben je op zoek naar een communicatiebureau in Leeuwarden? Opgevallen is een strategisch & creatief communicatiebureau in het hart van Friesland. Wat je boodschap ook is, wij zorgen ervoor dat je hem ijzersterk kunt overbrengen.

Wij zijn er voor bedrijven die willen groeien. Groeien in nieuwe en loyale klanten, die meer kopen en je aanbevelen bij anderen. Maar ook voor bedrijven die willen groeien in onderscheidend vermogen, nieuw talent voor het team willen aantrekken of een andere doelgroep willen bereiken.

Lijn van Opgevallen

Een te krappe zolderkamer

Na jarenlange ervaring bij marketing & sales bedrijven vonden wij vanaf onze zolderkamer (in 2016) dat het anders moest. Wij zagen dat veel bedrijven in Leeuwarden zich bezondigen aan strategisch kuddegedrag. Dat moest anders, dus tijd voor verandering. Onze zolderkamer barste na een jaar uit zijn voegen en wij zijn uitgegroeid tot een strategische communicatiepartner voor veel bedrijven uit de regio. Inmiddels zijn wij een paar kilometer verhuisd en zitten wij letterlijk in het hart van Friesland en bedienen wij klanten uit Leeuwarden en omstreken.

► ONZE GESCHIEDENIS

Pijl naar de opdrachtgevers uit Leeuwarden en omstreken van ons communicatiebureau

Opgevallen werkt voor

Wat doet ons communicatiebureau

Wij zetten jouw klanten centraal en onderzoeken tot in de puntjes wat ze willen, waar ze van houden en waar ze tegenaanlopen. Vanuit jouw identiteit in combinatie met de gewenste klantervaring ontwikkelen wij een strategie die het beste bij jouw bedrijf past. We creëren eerst een merk rond jouw bedrijf, bedenken daarna een plan en gaan tot slot over tot uitvoering.

Opgevallen is een creatief communicatiebureau uit Leeuwarden

Voor wie zijn wij er? En voor wie niet?

Wij zijn er voor MKB-bedrijven uit Leeuwarden en omstreken met een communicatievraagstuk. Onze opdrachtgevers hebben uitdagingen of ambitieuze doelen. Zoek je naar een communicatiebureau in de regio Leeuwarden dat met je meedenkt en een spiegel voorhoudt? Dan zijn wij de juiste keuze voor jou. We werken met bedrijven uit Friesland die hun unieke identiteit nog niet goed kennen of nog niet goed kunnen verwoorden. Ben je opzoek naar inspiratie en begeleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Opgevallen is iets voor jou als je:

Pluspunt samenwerking communicatiebureau Leeuwarden Een communicatievraagstuk (externe of interne communicatie) hebt.
Pluspunt samenwerking communicatiebureau Leeuwarden Je hulp nodig hebt bij het bepalen van je merkstrategie en het ontwikkelen van een consistent merkimago.
Pluspunt samenwerking communicatiebureau Leeuwarden De klantbeleving wil optimaliseren en overal tot in elk detail wilt doorvoeren;
Pluspunt samenwerking communicatiebureau Leeuwarden Jouw medewerkers vanuit de dezelfde kernwaarden wilt laten handelen;
Pluspunt samenwerking communicatiebureau Leeuwarden Een dienstverlenend MKB-bedrijf bent.

Pijl naar resultaten van communicatiebureau Opgevallen uit Leeuwarden

Onze werkwijze is niet geschikt voor je als:

Minpunt samenwerking Je niet wilt investeren in strategie, maar alleen middelen nodig hebt.
Minpunt samenwerking Je nog geen klanten of medewerkers hebt.

Twijfel je of wij een goede match zijn? Je kunt telefonisch of per mail jouw uitdaging voorleggen, dan geven wij vrijblijvend een advies. Voor een kop koffie hebben wij altijd tijd.

► LEES MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Het resultaat

Als communicatiebureau houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van communicatiestrategieën en middelen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Jouw communicatiebureau

Ben je enthousiast geworden over ons en ben je nieuwsgierig wat ons communicatiebureau voor jou kan betekenen? Wij zijn ook benieuwd naar jou en jouw verhaal, dus neem gerust contact op.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: