Op zoek naar een cameraman?

Cameraman inhuren

Ben jij op zoek naar een cameraman? Dan heb je die gevonden! Opgevallen is een creatief communicatiebureau, naast dat wij unieke klantreizen bouwen, merken positioneren, voeren wij ook videoproducties uit. In ons team hebben we onze eigen cameraman.

En die zoek jij dus! Wat voor soort video’s wil je laten maken? Of waar heb jij een cameraman voor nodig? Neem contact met ons op zodat wij al jouw vragen kunt beantwoorden, en jij die van ons.

Bij Opgevallen maken wij veel verschillende videoproducties. Maar naast ons zijn er meerdere bedrijven die dit doen, dus waarom kies je voor Opgevallen? Kijk, in één oogopslag zie je het als je naar ons bedrijf kijkt. Wij willen OPVALLEN. Waarschijnlijk is dat ook jouw reden om een video te laten maken. Je hebt een bedrijf, een idee, een product of heel wat anders wat je onder de aandacht wilt brengen. Wanneer je hetzelfde als anderen doet, val je niet op. Waarom zou je ook hetzelfde doen als anderen? Want je lijkt toch nergens op? Iedereen is anders, en daarom kies je voor Opgevallen.

 

Cameraman opgevallen inhuren

Wat kan onze cameraman?

Bij Opgevallen maken we veel verschillende soorten videoproducties. Denk bijvoorbeeld aan:

AFTERMOVIES
BEDRIJFSREPORTAGES

HEADERVIDEO VOOR JE WEBSITE

DRONE VIDEO
BEDRIJFSFILMS
PRODUCTVIDEO’S
PROMOTIEVIDEO
VIDEOPITCHES

Klik op de bovengenoemde onderdelen om daar meer over te lezen. Staat jouw type opdracht hier niet tussen? Neem toch even contact met ons op, want de kans is erg groot dat wij er wel ervaring mee hebben.

 

Cameraman inhuren voor video

Wat krijg je van ons?

Dat hangt er heel erg vanaf wat voor videoproductie je wilt. Een bedrijfsvideo kan wel 5 tot 10 minuten duren, maar met een videopitch heb je aan een minuut genoeg.

Het kanaal waar je de video op deelt wordt bepaald door je doel en de doelgroep. Elke generatie maakt weer gebruik van andere social mediakanalen. De jongere doelgroep is bijvoorbeeld veel te vinden op Instagram, Facebook en Snapchat. Maar de generatie X, die geboren is tussen 1956 en 1985, maken meer gebruik van Facbook, en minder van Instagram. Wanneer we weten op welke social mediakanalen de video wordt gedeeld, weten we ook welke afmeting de video moet krijgen. Op YouTube worden video’s horizontaal gebruikt, Facebook en Snapchat verticaal, maar Instagram weer vierkant.

 

Hoe gaan de opnames?

Jouw wensen voor de video worden met onze communicatieadviseurs en projectmanagers afgestemd. Hierna worden je wensen vertaald naar een concept. Voordat we met de video beginnen wordt er nog een script en shotlist gemaakt. Hierin staat precies wat voor shot we nodig hebben.

De opnames kunnen op locatie plaatsvinden, maar ook bij ons voor een greenscreen. Het voordeel van filmen voor een greenscreen is dat we tijdens de montage elke gewilde achtergrond erachter kunnen zetten.

 

Zo leveren wij een video aan

Wanneer we de opnames hebben gehad beginnen we met de nabewerking. De gemaakte filmshots worden samengevoegd tot een vloeiende video. Wanneer we de video klaar hebben sturen we je het eindresultaat toe.

 

Wil jij een cameraman inhuren?

Neem contact met ons op voor het laten maken van verschillende soorten video’s!

Over ons

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER