Videoproductie in Heerenveen en Leeuwarden

Wil je een videoproductie in Heerenveen of Leeuwarden laten maken? Dan is Opgevallen de juiste partner voor jou. Opgevallen is een videoproductiebedrijf dat met veel passie en plezier te werk gaat. Met een team vol specialisten kunnen wij onze klant bedienen van A tot Z. Zo hebben wij ook een videoproductie afdeling in huis met een videograaf en editor.

Tegenwoordig is een video een belangrijk communicatiemiddel geworden. Beelden zeggen meer dan woorden. Mensen krijgen sneller een goede indruk dan wanneer ze een tekst lezen. Een video neemt de kijker mee in het gevoel, het verhaal en de beleving. Een goede manier om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf! De afgelopen jaren hebben wij regelmatig een videoproductie in Heerenveen en Leeuwarden gemaakt. Wij hebben ervaring met verschillende soorten videoproducties. Scrol snel door om een indruk te krijgen van wat voor videoproducties wij tot nu toe hebben gemaakt.

AFTERMOVIES
BEDRIJFSFILMS
HEADERVIDEO / OMSLAGVIDEO
PRODUCTVIDEO
VIDEOPITCHES

Videoproductie Heerenveen en Leeuwarden

Aftermovies

Hoe tof is het om met een festival of (zakelijk) evenement na de tijd nog te kunnen beleven? Met een aftermovie van ongeveer 3 minuten brengen wij de sfeer van dat evenement in beeld. Deze video kun je goed gebruiken om als promotie in te zetten of zodat bezoekers er een mooie herinneren aan overhouden. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van een videoproductie in omgeving Heerenveen en Leeuwarden die door ons zijn gemaakt.

Bedrijfsvideo

Een indruk van je bedrijf geven? Natuurlijk doe je dat met een video! Een video is krachtig, trekt de aandacht en de beelden blijven beter hangen bij de bezoekers. Deze video kun je gebruiken op je social media of op je website. Tip van ons: Met een bedrijfvideo komt je website hoger in Google te staan. 😉 Hieronder vind je een videoproductie in omgeving Heerenveen en Leeuwarden.

Headervideo of omslagvideo

Wil je gelijk de aandacht van je bezoekers trekken op de website? Gebruik dan een headervideo/ omslagvideo. Deze videoproductie is het eerste wat bezoekers zien dus het is belangrijk dat die indruk goed is. In de video kunnen bezoekers gelijk kennis met jouw bedrijf maken zonder dat ze de tekst op je pagina hoeven te lezen.

Productvideo

Een handleiding lezen over een product? Dat slaan veel mensen over. Ze kijken veel liever in een video op YouTube hoe het product werkt en wat het zo goed maakt. Door een productvideo gaat je product leven bij de bezoekers waardoor jij ze makkelijker weet te overtuigen. Een voorbeeld zien van productvideo die wij hebben gemaakt? De onderstaande video geeft je een indruk.

Reclamevideo

Je product of dienst onder de aandacht brengen? Met een reclamevideo vertellen we een verhaal. Dat maakt de reclame sterker. Waarom jouw product of dienst het verschil kan maken, dat laten wij zien in een video. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van een videoproductie in omgeving Heerenveen en Leeuwarden.

Videopitches

Gebruik een video om je product te promoten of bijvoorbeeld wanneer je ergens wil solliciteren. Met een korte video van ongeveer een minuut maak je mensen nieuwsgierig naar je product, een idee of dienst.

Hoe gaan we met een videoproductie in Heerenveen en Leeuwarden aan de slag?

Zoals je ziet kun je dus voor veel verschillende videoproducties bij ons terecht. Elke video heeft weer een ander doel en daardoor andere richtlijnen. Hoe lang moet de video zijn? Hoe moet de video gefilmd worden? Horizontaal of verticaal? Wat voor stijl moet in de video terug komen? Voor wie is de video bedoelt? Daar denken wij graag in mee. Wij nodigen je graag uit op ons kantoor om te sparren over een videoproductie in Heerenveen en Leeuwarden.

Hoe gaan de opnames voor een videoproductie in Heerenveen en Leeuwarden

Nadat de opdracht helder is en er een akkoord gegeven is voor het maken van de video, komen onze projectmanagers in beeld. Jouw wens wordt vertaald naar een concreet concept. Om een duidelijk plan te maken wordt er een script en een shotlist gemaakt. Hierin staat precies vermeld welke shots we nodig hebben voor de video. De opnamedag kan ingepland worden. De opnames kunnen op locatie of bij ons op kantoor op een greenscreen. Wanneer de opnames erom vragen, hebben we medewerking nodig van eventueel klanten, figuranten of personeel.

Het aanleveren van een videoproductie in Heerenveen en Leeuwarden

Alle opnames klaar? Dan beginnen we aan de edit. In de nabewerking monteren we de gemaakte shots tot een vloeiende video.  Wanneer de video klaar is sturen we je het eindresultaat toe en kun jij de video gebruiken!

Een videoproductie in Heerenveen en Leeuwarden bij ons laten maken?

Neem contact met ons op voor het laten maken van verschillende soorten video’s!

Over ons

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

â–șLEES MEER